Expedice HOSTÝN III - 28.07.
Expedice HOSTÝN III - 28.07.
Už dvakrát jste měli možnost vyjet si na Hostýn a nabízím tuto možnost do třetice. Tentokrát to bude s překvapením
Odjezd z benzínové pumpy Shell na Místecké ulici v Ostravě Hrabůvce v sobotu 28.07. v 10:00 hodin. Při nepříznivém počasí bude přeloženo na neděli.
Z Ostravy se přesuneme do Bystřice pod Hostýnem nejrychlejší trasou, po dobytí Hostýna se přesuneme do Vsetína na masitý oběd. Cesta zpět do Ostravy v pohodovém vyhlídkovém tempu.
Odjezd z benzínové pumpy Shell na Místecké ulici v Ostravě Hrabůvce v sobotu 28.07. v 10:00 hodin. Při nepříznivém počasí bude přeloženo na neděli.
Z Ostravy se přesuneme do Bystřice pod Hostýnem nejrychlejší trasou, po dobytí Hostýna se přesuneme do Vsetína na masitý oběd. Cesta zpět do Ostravy v pohodovém vyhlídkovém tempu.
-
Re: Expedice HOSTÝN III - 28.07.
Maarty, dvakrát se jelo za chladna a deště, tak do třetice to musí vyjít.
ahoj vespolek sice mám drobné technické potíže maximálních roměrů ale téhle akce se zučastníme
Gaston Martina
Gaston Martina
-
Gastone, právě jsem si říkal, co s Tebou je, že jsem Tě dlouho neviděl resp. Vás oba.
Gastone, problémy vyřeš, protože Tvoje účast je v podstatě povinná, když jsi duchovním otcem této vyjížďky!
Nazdárek, má zadnice už je po Chorvatsku redy, takže se v případě slušného počasí zúčastníme. Lajbr+Ellen
Ahoj, v případě solidního počasí se přidáme. Zdenek + Iva
Vypadá to na slušnou účast, má-li ještě někdo zájem, dejte vědět zavčasu kvůli zajištění oběda.
A nezapomeňte všichni, i vy už přihlášení, že se jedná o "Expedici" a že o jejím úspěchu či neúspěchu budou rozhodovat maličkosti a výkon každého účastníka...
(tím nechci nikoho odradit nebo snad vystrašit, berte to jako takové hecování... )
A nezapomeňte všichni, i vy už přihlášení, že se jedná o "Expedici" a že o jejím úspěchu či neúspěchu budou rozhodovat maličkosti a výkon každého účastníka...
(tím nechci nikoho odradit nebo snad vystrašit, berte to jako takové hecování... )
Zdarec Všichni! Boba s Vandou se hlasí taky. Připojime se někde po cestě nebo dojedeme s Bogdanem.
perfektní účast a společnost! Hospoda ve Vsetíně je zarezerována, předpokládám, že bychom tam měli dojet někdy kolem 14. hodiny, takže velcí hladovci nechť si vezmou svačinku Drobné občerstvení bude taky možné v základním táboře před výjezdem do posledního úseku
-
-
Jelikož se Pepino nemůže stále přihlásit na forum, hlásím i Pepino + Dáša.
Křemil
dobře, Křemile, že jsi přihlásil i Pepina s Dášou.
Upozornění pro ještě nepřihlášené: v pátek v poledne potřebuji vědět celkový počet účastníků kvůli rezervaci míst ve vsetínské hospodě, který je omezen. Takže neváhejte, zbývá patnáct míst!
Upozornění pro ještě nepřihlášené: v pátek v poledne potřebuji vědět celkový počet účastníků kvůli rezervaci míst ve vsetínské hospodě, který je omezen. Takže neváhejte, zbývá patnáct míst!
-
Tak já se také hlásím.Rosťa +jeden!!!
víte, že na Hostýn vedou i takovéto cesty?
- Přílohy
-
- studánka u cesty...
- hostyn03.jpg (178.49 KiB) Zobrazeno 22538 x
-
- hostyn04.jpg (211.07 KiB) Zobrazeno 22538 x
-
- hostyn05.jpg (159.36 KiB) Zobrazeno 22538 x
a co teprve takováhle cesta!
- Přílohy
-
- tudy by to asi šlo... nebo ne? :)
- hostyn02.jpg (63.29 KiB) Zobrazeno 22538 x
-
- jako stvořená pro 1000 Dkm :)
- hostyn01.jpg (39.67 KiB) Zobrazeno 22538 x
-
Maarty, říct že su uchvácenej je slabej výraz , to je nádhera
Pěkný den vespolek ,
fotografie krásné , o tom žádná ...ale
jestli tě něco podbného napadne v sobotu , tak
ti slibuji , že jsi mrtvý
fotografie krásné , o tom žádná ...ale
jestli tě něco podbného napadne v sobotu , tak
ti slibuji , že jsi mrtvý
-
Ahoj, přihlašuji 2 motorky + 4 účastníky zájezdu. Přidáme se ve Skotnici před Příborem.
v sobotu mě to nenapadne, to mě napadlo už někdy na jaře, v březnu, takže nebudu mrtvý!
předpověď je příznivá, všechny cesty by měly a mohly být suché, zahrádka u hospůdky ve Vsetíně zarezervovaná, kuchař bude čekat u rozžhaveného roštu, takže se těším a stručně upřesňuji:
- část jezdců (Kaštan, Bogdan a někteří další) se připojí v Příboře při nájezdu na čtyřproudovku (hlavní kolona bude přijíždět od Mošnova), nebudeme zastavovat, připojení proběhne za jízdy
- krátká zastávka (max. pět minut na cígo) v Hranicích u Shellky, kde se připojí Gaston
- část jezdců (Kaštan, Bogdan a někteří další) se připojí v Příboře při nájezdu na čtyřproudovku (hlavní kolona bude přijíždět od Mošnova), nebudeme zastavovat, připojení proběhne za jízdy
- krátká zastávka (max. pět minut na cígo) v Hranicích u Shellky, kde se připojí Gaston
-
Maarty.Můžu Tě počkat u pumpy ve Staré Vsi? Je to směr Mošnov.Rosta
Díky Maarty i nejlepší regulovčikov Filo za super vyjíždˇku-Boba,Vanda,Miro,Lojza!
Ahoj všem , dík za parádní den . Tady je pár fotek z extrémní akce
Gaston a Martina
http://gaston70.rajce.idnes.cz/expedice/#
Gaston a Martina
http://gaston70.rajce.idnes.cz/expedice/#
-
Děkuji za azyl, přidávám také pár fotek... šípek
http://ruena.rajce.idnes.cz/Hostyn_28.7.2012/#
http://ruena.rajce.idnes.cz/Hostyn_28.7.2012/#
Lepší počasí jsme si ani nemohli přát - posuďte sami: výška, tlak, teplota, rosný bod...
Cestou do Hranic na Moravě, kde se připojil Gaston s Martinou a Radena, jsme bravurně zvládli i připojování ke koloně za jízdy - Rosťa ve Staré Vsi, Kaštan, Bogdan, Boba a další u Příbora. Po příjezdu do základního tábora na záchytném parkovišti pod Hostýnem jsem všem prozradil, že rozhodně nemám žádné povolenky a kudy mám v plánu se na vrchol Hostýna dostat. Poté, co pominulo všeobecné zděšení, část jezdců se vydala do blízké hospody a Tomáš, který přijel s Kaštanem, se jal telefonovat a telefonoval tak mocně, až vytelefonoval povolení k vjezdu po regulérní přístupové cestě. Jenže to už hlavní vrcholové družstvo v sestavě 3+1 (kdo asi, že?) bylo na cestě k alternativní cestě na Hostýn. Nakonec se vrcholové družstvo setkalo na vrchu Hostýna s částí jezdců, kteří využili Tomášovi šikovnosti a vyjeli nahoru po hlavní asfaltové cestě.
Druhá hlavní zastávka byla ve Vsetíně v hospodě U krbu, kde jsme se dosyta všichni najedli. Tady se k nám připojil Harsst a odpoledne jsme společně dojeli přes Valašskou Bystřici do Rožnova, kde byla vyjížďka oficiálně ukončena a jezdci se rozjeli do tří stran - na ValMez, na Bílou a na Frenštát.
Děkuji všem za parádní vyjížďku, zejména pak zato, že mne nikdo nechtěl ukamenovat, když se dozvěděl, co se skrývalo za tou "Expedicí", a zejména za to, že nikdo neodolal lákavému volání sirén a nevydal se se mnou, Gastonem a Radenou po té alternativní cestě, protože to bych asi ukamenován byl. A taky děkuji Tomášovi za operativní vyřízení povolenky a děkuji i Kaštanovi, že vzal Tomáše s sebou na naši vyjížďku.
Pokud má někdo dost odvahy, aspoň se podívat, kudy že to vrcholové družstvo jelo, koukněte tady na video a pár fotek: http://maarty-videos.blogspot.cz/2012/0 ... 72012.html
Cestou do Hranic na Moravě, kde se připojil Gaston s Martinou a Radena, jsme bravurně zvládli i připojování ke koloně za jízdy - Rosťa ve Staré Vsi, Kaštan, Bogdan, Boba a další u Příbora. Po příjezdu do základního tábora na záchytném parkovišti pod Hostýnem jsem všem prozradil, že rozhodně nemám žádné povolenky a kudy mám v plánu se na vrchol Hostýna dostat. Poté, co pominulo všeobecné zděšení, část jezdců se vydala do blízké hospody a Tomáš, který přijel s Kaštanem, se jal telefonovat a telefonoval tak mocně, až vytelefonoval povolení k vjezdu po regulérní přístupové cestě. Jenže to už hlavní vrcholové družstvo v sestavě 3+1 (kdo asi, že?) bylo na cestě k alternativní cestě na Hostýn. Nakonec se vrcholové družstvo setkalo na vrchu Hostýna s částí jezdců, kteří využili Tomášovi šikovnosti a vyjeli nahoru po hlavní asfaltové cestě.
Druhá hlavní zastávka byla ve Vsetíně v hospodě U krbu, kde jsme se dosyta všichni najedli. Tady se k nám připojil Harsst a odpoledne jsme společně dojeli přes Valašskou Bystřici do Rožnova, kde byla vyjížďka oficiálně ukončena a jezdci se rozjeli do tří stran - na ValMez, na Bílou a na Frenštát.
Děkuji všem za parádní vyjížďku, zejména pak zato, že mne nikdo nechtěl ukamenovat, když se dozvěděl, co se skrývalo za tou "Expedicí", a zejména za to, že nikdo neodolal lákavému volání sirén a nevydal se se mnou, Gastonem a Radenou po té alternativní cestě, protože to bych asi ukamenován byl. A taky děkuji Tomášovi za operativní vyřízení povolenky a děkuji i Kaštanovi, že vzal Tomáše s sebou na naši vyjížďku.
Pokud má někdo dost odvahy, aspoň se podívat, kudy že to vrcholové družstvo jelo, koukněte tady na video a pár fotek: http://maarty-videos.blogspot.cz/2012/0 ... 72012.html
Pěkný den vespolek ,
super akce , super počasí
Dotaz : jak se jmenovala ta restoška , kde jsme se stavovali
na steaky ????
super akce , super počasí
Dotaz : jak se jmenovala ta restoška , kde jsme se stavovali
na steaky ????
ta reštyka se ještě pořád jmenuje (aspoň předpokládám) "U krbu"
-
Všechny účastníky "Expedice" zdravím a jsem rád, že Vám počasí vyšlo. Celou sobotu, během konzumace skvělých Shrekových bifteků a válení se na Bobyho pláži u Dunaje, jsme na Vás vzpomínali a uvažovali, kdo se po trnité cestě na Hostýn vydá.
-
Restaurace U krbu, Václavkova 763, Vsetín a vařili tam super a poctivé porce.
Jinak akce byla vydařená a myslím se všem zúčastněným líbila. Aspoň za sebe a za Tomáše mohu potvrdit. Jen jsem musel vyrazit trošku dřív a svižným tempem za domácímy úkoly. Ale stihl jsem i to. Co zničil blesk - to spravil elektrikář .Tom s Vlaďkou se prý vrátili domů až po deváté. Snad ještě byli někde ve Frenštátě na gulášových slavnostech, či co. Jo, jo, hlad je sviňa!!! Takže vydařený den. Ahoj Kaštan
Jinak akce byla vydařená a myslím se všem zúčastněným líbila. Aspoň za sebe a za Tomáše mohu potvrdit. Jen jsem musel vyrazit trošku dřív a svižným tempem za domácímy úkoly. Ale stihl jsem i to. Co zničil blesk - to spravil elektrikář .Tom s Vlaďkou se prý vrátili domů až po deváté. Snad ještě byli někde ve Frenštátě na gulášových slavnostech, či co. Jo, jo, hlad je sviňa!!! Takže vydařený den. Ahoj Kaštan
Maarty díky za akci. Vyšlo to vše výtečně a počasí bylo tou třešničkou na dortu. 15 strojů a naprosto pohodová jízda. Jen houšť statečný junáku
Pěkný den vespolek ,
Maarty a Kaštane , díky za adresu , okamžitě ji
ukládám do oblíbených do navigačky , neboť steaky jsou
tam exkluzivní !!! A ty fazole .....
Maarty a Kaštane , díky za adresu , okamžitě ji
ukládám do oblíbených do navigačky , neboť steaky jsou
tam exkluzivní !!! A ty fazole .....