včera jsme vyrazili na oběd lehčího kalibru než vepřo-knedlo-zelo a to na pstruhy do Bělé. Kdo tam s námi byl, tak ví jak je to tam pohodové a klidné, jenže po sobotní velké průtrži byl problém tem vůbec dojet - už parkoviště bylo plné děr zaplněných vodou a příjezdová cesta byla zralá tak akorát na enduro nebo crossku - hluboké vymleté koleje cca 15cm a řádně křivé, naplavená hlína a mazlavé blátíčko, no nicméně statečně jsme bojovali a s těmi našimi autobusy úspěšně dorazili až na místo, kde obvykle parkujeme. Bez problémů byl jen Želva, protože má o kolečko navíc, tak byl za frajera a nějaké koleje s ním nehly. Kdyby mne někdo pozoroval jak jedu, tak by si myslel, že mám řádně upito a třepou se mi ruce i s řidítky, ale to přední kolo si fakt dělalo v těch rigolech co chtělo - tato příjezdovka byla vlastně nachystána jako překvapení č.1. Pstruzi na másle byli jako vždy výborní a při čekání na ně jsme dali řeč s panem domácím - pan Chmelík nám krom jiného sdělil, že ta voda šla ze všech stran - z polí, lesů, včetně míst, kde jsou sádky a rezervoáry s pstruhy a jelikož pstruh je ve vodě jako doma, tak nelenil a plaval a plaval - a výsledkem bylo dle sdělení pana Chmelíka, že přišli cca o 3,5tuny ryb - což bylo překvapení č.2.
Jako překvapení č.3 bude fotodokumentace a oč se jedná to určitě poznáte
foto dodá Radek777
BĚLSKÁ PSTRUHOVÁ II S PŘEKVAPENÍM
-
Re: BĚLSKÁ PSTRUHOVÁ II S PŘEKVAPENÍM
Poslední dobou se na nás valí jedno překvapení za druhým - viz Želva, to bylo radostné, další překvapení, jak píše miri1, byla málo potěšující až nebezpečná.
A to třetí?? Taky na něj přijde řeč. Víte, myslel jsem si, že to Želvovo bylo vrcholem sezóny, ale přece jen se našel někdo, kdo se mu vyrovnal a možná i o kousíííínek převýšil.
Prostě bylo to takhle: Milan zase předhodil chutě na pstroužky a my, jak jinak, po tom skočili jak pes po uzeným...tady vlastně po pstružím... Takže padlo slovo, hodina a místo setkání účastníků u Želvovy Hanky. Dojeli jsem tam v pohodě a čekali jsme na tu jeho vícekolečkovou nádheru...přijel za chvilku, jenže ....ne sám ...zprvu jsme mysleli, že máme dvojí vidění (nic jsme nepili ), ony ty tříkolky byly DVĚ!!! Naštěstí každá jiné barvy, což nás utvrdilo v tom, že vidíme dobře, jen nebylo jasné, kdo tu druhou řídí. Postava to byla mohutná, celá v černém tak, jako ten stroj, téměř jako "Zorro mstitel" ve filmu. Když zastavil, spadly nám brady a padli jsme na zadek...
Kdo to byl? Pátrejte, detektivové.
Dál už jen fotky:
A to třetí?? Taky na něj přijde řeč. Víte, myslel jsem si, že to Želvovo bylo vrcholem sezóny, ale přece jen se našel někdo, kdo se mu vyrovnal a možná i o kousíííínek převýšil.
Prostě bylo to takhle: Milan zase předhodil chutě na pstroužky a my, jak jinak, po tom skočili jak pes po uzeným...tady vlastně po pstružím... Takže padlo slovo, hodina a místo setkání účastníků u Želvovy Hanky. Dojeli jsem tam v pohodě a čekali jsme na tu jeho vícekolečkovou nádheru...přijel za chvilku, jenže ....ne sám ...zprvu jsme mysleli, že máme dvojí vidění (nic jsme nepili ), ony ty tříkolky byly DVĚ!!! Naštěstí každá jiné barvy, což nás utvrdilo v tom, že vidíme dobře, jen nebylo jasné, kdo tu druhou řídí. Postava to byla mohutná, celá v černém tak, jako ten stroj, téměř jako "Zorro mstitel" ve filmu. Když zastavil, spadly nám brady a padli jsme na zadek...
Kdo to byl? Pátrejte, detektivové.
Dál už jen fotky:
-
No tedy přátelé,toje tedy překvápko.Paráda.Doufáme jen,že nám Radek s Váslavem dovolí s nimi jezdit na vyjížďky,když už mají takové stroje, aby se zaty naše obyčejné GWčka nestyděli.Co bude příště?Přijede někdo na F1,neboTurboletem či Ariane5?Mějte se Všichni krásně a už brzy naviděnou.P+M
-
To překvapení bylo, že Želva kuřy? On kuřy enem jak je navaleny, tak čemu kuřy střizlivy?
Áaaaa už vidim. Václav má canama. Tož to je bomba. To jim s Hankou oběma gratuluji a přeji milióny km za řídítkami a nejlépe s námi!!!! Hodně si to užijte a přijeďte na Pastviny. A taky se přijeďte pochlubit za mnou domů, ať mohu potěšit oko. Krásný stroj.
Áaaaa už vidim. Václav má canama. Tož to je bomba. To jim s Hankou oběma gratuluji a přeji milióny km za řídítkami a nejlépe s námi!!!! Hodně si to užijte a přijeďte na Pastviny. A taky se přijeďte pochlubit za mnou domů, ať mohu potěšit oko. Krásný stroj.
-
Děcka tak to je teda pecka ! ! ! Václave k tomuto není co dodat, jen veliký palec nahoru ! ! ! Jedno lepší překvápko než druhé ! ! ! Začíná se nám ta kolona pěkně natahovat a jeden větší krasavec než druhý. Už se těším na prohlídku s odborným výkladem a je vidět že věk je jenom číslo. Kluci i holky moc vám to sluší a těšíme se na viděnou. Ahoj Dakar a Miluška.