VĚTRNÝ MLÝN PARTUTOVICE
-
VĚTRNÝ MLÝN PARTUTOVICE
přátelé, jak jsem sliboval - tímto dávám na vědomí návrh termínu na vyjížďku na větrný mlýn v Partutovicích. Protože těch volných víkendů už moc nezbývá, tak bych tuto akci uskutečnil v neděli 23.8.2020 aby se všichni v klidu vrátili z dovolených.Odjezd by byl jako tradičně od benzínky Shell v Bílovci v 11hod.. Nějakou trasu mám vymyšlenou, tak dejte vědět, kdo bude mít zájem. Jelikož jak je zmíněno v jiných příspěvcích, tak poslední víkend v srpnu je Těžká vozba a pak je ještě v plánu chopper vyjížďka.
-
Re: VĚTRNÝ MLÝN PARTUTOVICE
Fajn, my - viz kapitola "Letní vyjížďky".
-
Rádi se zůčastníme!!! M+P
-
Těšíme se na určitě perfektní akci a rádi se se všema rádi uvidíme. Tímto se hlásíme Miluška a Dakar.
-
jak tak koukám na tuto vyjížďku, tak zatím jste moc zájem neprojevili ?? . Někteří se hlásili telefonicky. Tak nezbývá než věřit, že se nás sejde trochu více na místě srazu vyjížďky. A když ne, tak nevadí - alespoň budeme zabírat menší místo v provozu.
-
Pokud pánbů zdraví dá, tak jedem.
-
Mildo bylo to super, všechno klaplo na jedničku. Pořád je co poznávat a výhledy i když v oparu byly krásné. Moc díky za krásnou neděli Miluška a Dakar.
-
Dnešní den byl na jedničku s hvězdičkou. Počasí. Nádherná vyjížďka a opět skvělá parta lidí. Milane dekuji za návštěvu hrádku Kunzova a krásné zatáčky a návštěvu větrného mlýna. Byl to krásný den a vzpomínky nezapomenutelné.3 krát hurá
-
Krásná neděle s krásnými pobočkami.Milane moc děkujem,a hlavnè stále udržuj dobre vztahy s tím nahoře,protože opět počasí super.M+P
-
Omluva mobil si sám změnil slovíčko myšleno krásnými lidičkami.
-
Už bylo asi vše řečeno, jen se přidávám. Taky se mi líbila neděle s krásnými pobočkami i odbočkami a vůbec jsem netušil, že v našem kraji máme takové zajímavosti. Děkuji Milanovi jménem klubu za skvělou akci a těším se na další. Dnes jsem byl na STK se skoroveteránem Viragem a dopadl jsem na 1. Na čopráckou jsme s Martou nachystáni, ale jen bez deště. Bo staré gumy.
-
Jsem rád, že se nedělní vyjížďka líbila, s tím počasím dělám co můžu , na mlýně v Partutovicích jsem dal řeč s panem "domácím" o dalších mlýnech a zakoupil jsem "seznam dalších větrných mlýnů" u nás ve formě pexesa. Tyto mlýny jsou udržované a funkční - takže na příští sezónu zase něco vymyslím - je tam i mlýn v Retzu v Rakousku (cca 30km od Znojma), a Petmilo říkal, že to tam zná, tak ........
-
PtátI se, zda-li líbilo-li se či zda-li líblo-li se ne, je zcela zbytečné, protože co?? ...protože se LÍBILO VE-LI-CE !! Paráda jízda, paráda místa, paráda počasí, prostě bylo fajn.
Pár fotek z dílny "PROFIFOTO MARION":
Pár fotek z dílny "PROFIFOTO MARION":
-
Ještě...:
-
Velké díky "profifoto Marion" za dodaný obrázkový materiál . Jen tak dále na dalších akcích a vyjížďkách.