""ve dnech 26.8. – 29.8. 2021 se uskuteční MOTORKÁŘSKÉ PUTOVÁNÍ MORAVOU 2, které se bude konat v PENZIONU POD SMRKEM v obci Horní Lipová, jež je částí obce Lipová Lázně na rozhraní Jeseníků a Rychlebských hor.
Konec hlášení.""

Takže kamarádi je to tady - konečně jsem se dostal k tomu, abych dodržel co jsem slíbil již loni - zase se vydáme za krásami Moravy, tentokrát do Jeseníků a okolí. Takže něco málo blíže k ubytování:
Penzion se skládá ze dvou ubytovacích objektů.
Budova "A" (kromě pokojů se zde nachází jídelna a bar) a budova „B“ (kromě pokojů se zde nachází sauna a vířivka). Všechny pokoje jsou zařízeny prakticky a pohodlně. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem nebo vanou.
Pokoje jsou dále vybaveny televizí, lednicí, lůžkovinami a ručníky.
V prostorách penzionu možnost připojení Wi-Fi zdarma. https://www.podsmrkem.cz/
My budeme mít k dispozici celý objekt (budovu) B - na fotce označena elipsou a zelenou šipkou, původní starší budova A je označena červenou šipkou – zde budeme chodit na jídlo. Cena bude 720,-Kč na osobu a noc, v níž je zahrnuto ubytování a polopenze ( tj. snídaně a večeře). Snídaně bude tradičně formou rautu a večeře se bude dopředu vybírat ze dvou jídel dle aktuální nabídky. Jelikož v naší budově je k dispozici vířivka a sauna, tak zájemci se mohou individuálně domluvit – není v uvedené ceně!
V budově B je ubytovací kapacita při obsazenosti 2 lidé/pokoj = celkem 32osob – více nás zřejmě jak jsem orientačně zjišťoval předem, stejně asi nebude. Skladba pokojů je celkem 8x dvoulůžkový pokoj (16 osob) a 4x studio – což je vlastně obdoba apartmánu – dvě samostatné ložnice a společné sociální zařízení (16 osob).
Jeden dvoulůžkový pokoj jsem si již tímto zabral – ostatní jsou k dispozici.
Abych nezapomenul – v naší budově jsou ještě 2 studia, ale jako průchozí – tak tyto do kapacity nepočítám ..... áááále, kdyby měl někdo zájem, tak proti gustu, žádný dišputát…….
Za budovou máme k dispozici jakési venkovní posezení s grilem a při nepřízni počasí máme v naší budově společenskou místnost.
Bral jsem tuto variantu protože má výhodu v tom, že pokud by musela být restaurace zavřena – samosebou mimo výdej jídla - tak máme kde vegetit, kdyby náhodou koncem léta opět přituhlo.
Společenská místnost, sauna, vířivka jsou v přízemí, ubytování je v 1. a 2. patře
V tuto chvíli nemá cenu psát něco o programu, protože vše je zavřeno a všichni víme jaká je situace s domlouváním na několik měsíců dopředu.
Pokud není něco zcela jasné, tak volejte +420 608 423 312, nebo pište na e-mail: milan.richtar@email.cz
Věřím, že s postupujícím jarem se situace bude zlepšovat a budu zde moci uvést nějaké podrobnější info.
A nyní je to již na Vás, kdo se příhlásí - opět nikam nemusíte psát - registrace budu evidovat já.
.....tak do toho
Milan