Dear Alois, dear Star-Riders Czech Republic friends,
We'd like to invite you to our 13th Wildstar Meeting in Bamberg/Germany from 29th of March until 2nd of June, 2013.(Mají tam chybu - from 29th May to 2nd June)
Here you got the weblink:
http://www.wildstartreffen-2013.de/
it would be great if you could publish this invitation at your website so all people can see it
Everybody is welcome, no matter which star bike you got.
Hope to get news from you soon,
Sincerly,
Wickie
Wildstar Crossover Germany
WILDSTAR GERMANY
-
Re: WILDSTAR GERMANY
Bamberk je blíž než Francie, ale na tom mém kostitřasu uvidím, co zvládnu. Třeba obé! Pokud pán Bůh zdraví dá....
Je to celkem dobrý termín, prakticky stejný jako letos Holandsko, dalo by se to, je to vše ale hudba budoucnosti. Jsou to ale naši sousedé, tak bychom asi měli vyrazit.
a dívám se, že to je docela blízko našich hranic, je to na jednodenní cestu,takže to je fakt celkem zvladatelné, 470 km není daleko.
Je jen dobře,že někdo jede na jednu akci a někdo zase na druhou.Jen tak
se dostanem více do podvědomí všech bratrstev v Evropě.
Jsme Star Riders Czech Republic,tak bychom měli reprezentovat Česko.
Je to sice ještě za dlouho,ale šetřit už můžete začít teď,ať se potom
nevymlouváte chachaři jedni.
se dostanem více do podvědomí všech bratrstev v Evropě.
Jsme Star Riders Czech Republic,tak bychom měli reprezentovat Česko.
Je to sice ještě za dlouho,ale šetřit už můžete začít teď,ať se potom
nevymlouváte chachaři jedni.
-
Jimy 470km???? Těch Bambergů je víc? Mě to našlo jeden a nejkartší trasa z Ov. je 632km a nejrychlejší 723km . Tož nevím kde se stala chyba. Jsou případně nějaké souřadnice??? Ať nehledám něco jiného . Možná jsem to poplantal, jen tak narychlo jsem si to vyjel. I tak je to cesta na jeden den. To by šlo.
No máš pravdu Kaštane, je to těch něco kolem 650 km, nějak mi GPS se nemohla tak rychle zorientovat, ale stejně to je jeden den cesty