PŘEDSILVESTROVSKÉ SETKÁNÍ

Zamčeno
Alois
Příspěvky: 1872
Registrován: 23 dub 2011, 00:08
Bydliště: OSTRAVA!!!

PŘEDSILVESTROVSKÉ SETKÁNÍ

Příspěvek od Alois »

Vážení kamarádi,

tak jako každý rok bych vás chtěl všechny pozvat na Předsilvestrovské setkání do Motobaru u Hanky v Bravanticích dále jen MBUH. Program bude upřesněn v následujícím období, ale určitě se bude jednat o pokec a zábavu mezi dobrými lidmi.

Bude k dispozici projektor a plátno tak ať každý, kdo někde byl, připraví krátkou prezentaci toho, co nám hodlá sdělit nebo poradit kam na výlet v dalším období. A kdo nikde nebyl nám může povykládat taky.

Termín je letos do diskuze, ale chtěl bych, ať se vyjádříte. Silvestr je ve středu a já navrhuji pondělí 29.12. nebo úterý 30.12.. Spíš by vyhovovalo úterý, protože se můžeme na Silvestra dospat a odpoledně pokračovat při jedné "opici". Ale pro ty zdaleka je možná lepší termín pondělí. Tak navrhujte a pište, kdo hodlá přijet.

A ten, kdo přijede do ostravského kraje a bude se divit, že zde máme skoro nejvyšší nezaměstnanost, tak je to tím, že tu kuva už mame všecko zrobene!


Rezervace ubytování v MBUH: recepce: 602761137 a 773082289: Kapacita 14 míst. 1x2l, 4x3l pokoje, další ubytování v Bílovci nebo v Klimkovicích do cca 7km - U Hasičů nebo U Peršana.
pompe
Příspěvky: 147
Registrován: 30 kvě 2011, 13:16
Bydliště: Myjava/ Slovensko /

Re: PŘEDSILVESTROVSKÉ SETKÁNÍ

Příspěvek od pompe »

Ahoj,nám vyhovujú obidva termíny,pretože v tom čase už máme vianočnú dovolenku,radi sa s vami opäť uvidíme...
SEDLO
Příspěvky: 2
Registrován: 16 črc 2014, 21:02

Re: PŘEDSILVESTROVSKÉ SETKÁNÍ

Příspěvek od SEDLO »

Zdar a sílu. Rádi přijmeme pozvání na předsilvestrovské setkání. Je nám úplně jedno, jestli to bude v pondělí nebo v úterý. Druhý den musíme stejně jít do práce, takže se v termínu podřídíme ostatním.
Tak zatím....Sedlo a Iren
Alois
Příspěvky: 1872
Registrován: 23 dub 2011, 00:08
Bydliště: OSTRAVA!!!

Re: PŘEDSILVESTROVSKÉ SETKÁNÍ

Příspěvek od Alois »

Takže termín setkání bude v pondělí 29.12.2014 od 16 hodin

Marta pozvala i DJ Petra - jako loni, tak se na něj složíme. Uděláme si malou schůzičku, ať nastíníme, co a jak v dalším roce? Kdo ji povede? Najde se někdo?

Kdo chce, ať si připraví pár fotek z dovolené nebo jen tak ze života. Určitě to ostatní potěší.
Alois
Příspěvky: 1872
Registrován: 23 dub 2011, 00:08
Bydliště: OSTRAVA!!!

Re: PŘEDSILVESTROVSKÉ SETKÁNÍ

Příspěvek od Alois »

DJ Petr přislíbil účast. To je fajn.
BobyShrekOLD
Příspěvky: 87
Registrován: 24 kvě 2011, 16:26
Bydliště: Komárno - Slovensko

Re: PŘEDSILVESTROVSKÉ SETKÁNÍ

Příspěvek od BobyShrekOLD »

Prajem peknú zábavu a všetkých pozdravujem. Osobne sa nezúčastním, ale isto budem s vami.
Marta
Příspěvky: 235
Registrován: 01 úno 2012, 19:01

Re: PŘEDSILVESTROVSKÉ SETKÁNÍ

Příspěvek od Marta »

Ahoj bando,
zdravím touto cestou všechny motorkáře a jejich krásné batůžky. Chci vám v tento adventní čas poděkovat za krásnou sezónu, kterou jsme společně prožili, za veselé chvíle ve vaší společnosti, za plno úsměvu a zážitků, na které si často vzpomenu a vždy mě zahřejí po duši. Byl to úspěšný rok. Důležité je, že jsme se všichni vrátili ke svým blízkým. Těším se na předsilvestrovské setkání. Přeji všem v tomto svátečním čase pohodu, lásku, nějaký ten dáreček pod stromečkem....a nejvíc zdraví, pak už se každá překážka zvládne.
S úctou a přátelství ať nás provází i v roce následujícím.
Marta
Alois
Příspěvky: 1872
Registrován: 23 dub 2011, 00:08
Bydliště: OSTRAVA!!!

Re: PŘEDSILVESTROVSKÉ SETKÁNÍ

Příspěvek od Alois »

Tak jako loni přineste sebou něco do tomboly. Bude slosování!!!!
Alois
Příspěvky: 1872
Registrován: 23 dub 2011, 00:08
Bydliště: OSTRAVA!!!

Re: PŘEDSILVESTROVSKÉ SETKÁNÍ

Příspěvek od Alois »

Dle zákona schválnosti začalo 29.12.2014 odpoledne hustě sněžit. Naštěstí přátelé z nejvzdálenějších lokalit byli již u nás doma, takže přesun do MBUH byla sice jízda naslepo, ale těch pár km se celkem zvládlo.

Předsilvestrovské setkání se začalo rozbíhat kolem 17 hodiny i přesto, že například Roman byl v pohotovosti již od 16 a volal kde jste? Tož jsme se zakecali a hodovali nad chlebíčkami, které Marta připravila.

Petr DJ zrovna začal vybalovat fidlátka domluva byla: 20 minut hraj a 30 minut klid na pokec. V pozdějších hodinách se pauzy zkracovaly a Petr hrál dle mého názoru dobře a skladby odpovídaly naši věkové kategorii. Je faktem, že se parket nejvíce zaplnil při pomalých skladbách-není se co divit, šetříme energií na letní měsíce.

Žádné oficiální zahájení se nekonalo, vše se řešilo za pochodu a hlavním bodem programu byla pohoda, relax mezi kamarády a pokec. Je pravdou, že se někteří omluvili - většinou z důvodu nemoci, práce atd. Ti ostatní se neomluvili vůbec a je to celkem jedno. Skoro bych řekl, že posedět a užít si večera s bezva lidmi je v dnešní „prudké“ době skoro za odměnu. A my se odměnili všichni. Opravdu jsme nenalezli slabé místo v našem kolektivu a to nás všechny potěšilo.

A kdo tam všechno byl? Svatý Jan z kamene vytesán tentokrát nepřijel na motorce Indián. Ale překvapením pro mě byla přítomnost nejstaršího našeho příznivce JVK! Věřím, že se budeme častěji vídávat na vyjížďkách. V příloze je dokumentační foto při tanci s Martou.

Musím pro nezúčastněné vysvětlit, že na setkání byli jak naši členové tak i snad v přesile naši příznivci a dokonce i nemotorkáří. A já věřím, že nemotorkáři dočasní. V průběhu večera jsme si s členy Star-Riders udělali malou válečnou poradu a dohodli se na další činnosti a taktéž jsme se dohodli na částce z tomboly, kterou věnujeme na postiženou Karolínku. Pro informaci-klubovou kasu po roce převzala od Kamila Marta. Tímto děkuji Kamilovi za práci a Martě děkuji za ochotu kasu převzít.

Asi kolem 22 hodiny jsme - díky Mirce, Dáši a Martě - velmi rychlým tempem zahájili losování o cca 60 cen v tombole, ve které byla i role toaletního papíru až po skleničky, nemrznoucí směs do moto ostřikovače čelního skla, mýdla, krémy, vitamíny až po láhev whisky Grnats. Tuto cenu jsme si přáli s Martou vyhrát s tím, že kdo ji vyhraje, musí flašku otevřít a postavit do placu. Jo, vyhráli jsme ji k překvapení dárce Romana a otevřeli. Nevím, jak je to možné, ale cca 30 lidí nedokázalo vypít sedmičku tak dobrého moku. To je co říct! Na druhou stranu je vidět, že tato setkání nejsou o alkoholu.

Marta přinesla na ukázku s možností prodeje drobné výrobky i s moto tematikou invalidní důchodkyně p. Jasinské, která má omezenou možnost pohybu mezi lidmi. (Spíš žádnou). Velmi mě potěšil zájem o tyto výrobky všech přítomných a hodně si je kupovali jako podporu této paní. Opravdu lidské gesto. Nejvíce si poděkování zasloužil Radek, který za dost peněz drobnosti nakoupil a všechny je věnoval do tomboly. Výhercům jistě udělají radost.

Současně s výběrem poplatku hudbě jsme se rozhodli vybrat dobrovolný příspěvek na postiženou Karolinku, kterou prostřednictvím Hanky můžeme podpořit. Jedná se opět o příspěvek na pohybovou rehabilitaci v klimkovických lázních v celkové výši 60tis. Kč.
Byli jsme překvapeni vybranou částkou 2000Kč!!!, kterou jsme ihned předali Hance společně s dalším tisícem ze SR-CZ. Takže na léčbu jsme přispěli částkou 3000,-Kč. Můžeme si vzájemně poděkovat. Naše příspěvky na Sabinku v minulých letech byly použity na tutéž léčbu, kterou má dívka již za sebou.

Večer utekl při tanci a hudbě, fajn jsme se pobavili, vyslechli názory, stesky, přání našich kamarádů a ani nevíme jak, kolem 1 hodiny jsme šli domů. Za obsluhu vděčíme Lence a Honzovi, na vše určitě dohlížela Motohanka, která s námi a s manželem celý večer seděla.

Zrealizoval jsem můj nápad a vyhlásil nejlepšího motorkáře roku 2014 z našeho klubu a to Rosťu, který využívá každé vteřiny k jízdě na motorce a opravdu si jízdu a setkání užívá. Už jsem kdysi konstatoval, že takového dalšího motopohodáře neznám a přeji Rosťovi, ať mu to co nejdéle vydrží! Růženě děkuji za zpracovávání fotek a vystavování na Rajčeti. Taktéž díky patří všem členům klubu, kteří vyvinuli jakoukoliv aktivitu, která vedla k prospěchu klubu a našich příznivců v tomto roce. Zároveň bych chtěl vzpomenout i na ty, kteří ničím klubu nepřispěli a vymlouvají se na spoustu práce a na bůhvíco ještě a přitom to mají jen kousek od domu. No, zde by byl na místě citát Jana Wericha: „Jsou lidé různí i hrůzní“.

Asi všichni znáte zaměstnankyni MBUH Darinu, která každým rokem, pokud nás neobsluhuje, tak se přijde s námi pobavit. Letos si nám trošku posteskla, že ti mladí, co jezdí na motorkách se za motorkáře jen vydávají a přitom kecy, nezdvořilé chování k ní a alkohol jsou hlavním počinem jejich zábavy. Ale strašně si váží nás (přítomných), protože nás považuje za ty správné, slušné a opravdové motorkáře, mezi které ráda chodí, a údajně my ji nabíjíme energií k překonání faulů od hošíků na motorkách. Není to krásné?

Přeji Vám hodně pevného zdraví, štěstí, klid v motoduši a tisíce relaxačních kilometrů na dvou kolech s motorem. A vám, kteří o motorce zatím jen uvažujete, neváhejte, napněte síly, zadlužte se a začněte s námi jezdit. Čas nám všem rychle utíká.
Přílohy
Roman + 2
Roman + 2
IMG_2846w.jpg (91.89 KiB) Zobrazeno 13668 x
Spokojený Pepino
Spokojený Pepino
IMG_2838w.jpg (90.69 KiB) Zobrazeno 13668 x
Téměř všichni přítomní
Téměř všichni přítomní
IMG_2832w.jpg (219.24 KiB) Zobrazeno 13668 x
Jirka + dcera Jana-geny jsou geny
Jirka + dcera Jana-geny jsou geny
IMG_2826w.jpg (240.39 KiB) Zobrazeno 13668 x
Plná taška Hanky a Vaška
Plná taška Hanky a Vaška
IMG_2818w.jpg (93.95 KiB) Zobrazeno 13668 x
Nerozluční přátelé
Nerozluční přátelé
IMG_2814w.jpg (123.36 KiB) Zobrazeno 13668 x
Není třeba představovat
Není třeba představovat
IMG_2807w.jpg (106.61 KiB) Zobrazeno 13668 x
JVK
JVK
IMG_2805w.jpg (101.03 KiB) Zobrazeno 13668 x
Nejstarší pár DragStar
Nejstarší pár DragStar
IMG_2791w.jpg (112.44 KiB) Zobrazeno 13668 x
Nejpěknější pár Virago+MotoGuzi
Nejpěknější pár Virago+MotoGuzi
IMG_2800w.jpg (84.16 KiB) Zobrazeno 13668 x
vahon
Příspěvky: 87
Registrován: 24 dub 2011, 17:55

Re: PŘEDSILVESTROVSKÉ SETKÁNÍ

Příspěvek od vahon »

8-) Ahoj kamarádi. V Novém roce Vám všem přejeme pohodu ,hodně lásky, štěstí ale hlavně zdraví. V další moto sezoně hodně najetých km. Ať se Vám Všem daří. Přejí Dana A Laďa :geek:
Alois
Příspěvky: 1872
Registrován: 23 dub 2011, 00:08
Bydliště: OSTRAVA!!!

Re: PŘEDSILVESTROVSKÉ SETKÁNÍ

Příspěvek od Alois »

Tož děkujeme a my vám taky vše nej.... a hlavně to zdraví, bo jeden nikdy neví.
Marta
Příspěvky: 235
Registrován: 01 úno 2012, 19:01

Re: PŘEDSILVESTROVSKÉ SETKÁNÍ

Příspěvek od Marta »

Ahoj děcka...
jak sami vidíte, škoda slov. Bylo nám fajn a bylo nám hezky. Už mám v hlavě plán na vyjížďku v příštím roce. Včera jsem ji s Aloisem autem projela...ráda bych vás pozvala do kraje, který je mým domovem. Tož v příštím roce vás pozvu do okolí Zlína. Je tam krásně a bude i vám. Stále vzpomínám na pondělní večírek...tak nyní pozvedám číši a připíjím na naše společné km ve zdraví a štěstí v příštím roce.
Ahoj Marta
Kremil
Příspěvky: 174
Registrován: 23 kvě 2011, 15:11

Re: PŘEDSILVESTROVSKÉ SETKÁNÍ

Příspěvek od Kremil »

Tož zdarec děcka,
Také musím povědět, že bylo fajn a všem přejeme s Miruš ...cko nej... do teho new year 2015 :D
Přílohy
IMAG0059-1200.jpg
IMAG0059-1200.jpg (64.77 KiB) Zobrazeno 13617 x
IMAG0084-1200.jpg
IMAG0084-1200.jpg (49.95 KiB) Zobrazeno 13617 x
Křemil
Alois
Příspěvky: 1872
Registrován: 23 dub 2011, 00:08
Bydliště: OSTRAVA!!!

Re: PŘEDSILVESTROVSKÉ SETKÁNÍ

Příspěvek od Alois »

K dnešnímu dni bylo od konání Setkání asi 80 návštěv na tomto příspěvku. Z toho jen čtyři účastníci našli odvahu nebo spíše nebyli líní zde napsat alespoň jednu větu, která by ostatním čtenářům přiblížila atmosféru setkání. Škoda.

Leč ani časopis České motorkářské noviny nezahálel a velice promptně otiskl vlastní úpravu článku, který jsem jim zaslal. Těší mě, že kolektivně dovedeme podpořit lidi, kteří si podporu díky svému handycapu opravdu zaslouží. A proto je třeba zveřejnit i tuto aktivitu pro ty, kteří námi na motorkách apriori opovrhují. Náš klub si toto opovrhování určitě nezaslouží.
Přílohy
cmn1501_str20-21_Star_Riders.pdf
Článek v ČMN z dnešního dne
(259.84 KiB) Staženo 459 x
Zamčeno