inšpirácie na moto-leto,alebo pozdravy zo Slovenska
-
inšpirácie na moto-leto,alebo pozdravy zo Slovenska
pár obrazov z východného Slovenska ... Dukla, Údolie smrti , ...
- Přílohy
-
- IMG_1162.JPG (215.1 KiB) Zobrazeno 5949 x
-
- IMG_1169.JPG (225.32 KiB) Zobrazeno 5949 x
-
- IMG_1173.JPG (228.1 KiB) Zobrazeno 5949 x
-
- IMG_1130.JPG (205.16 KiB) Zobrazeno 5949 x
-
- Dukla
- 100_5168.JPG (219.98 KiB) Zobrazeno 5949 x
-
Re: inšpirácie na moto-leto,alebo pozdravy zo Slovenska
...ďalšie pohľady z východu ... Slovenský Raj , Spiš
- Přílohy
-
- Prielom Hornádu
- 100_5304.JPG (229.3 KiB) Zobrazeno 5938 x
-
- pod Spišským hradom
- IMG_1239.JPG (229.73 KiB) Zobrazeno 5938 x
-
- IMG_1138.JPG (223.22 KiB) Zobrazeno 5938 x
-
- P1000443.JPG (224.6 KiB) Zobrazeno 5938 x
-
- Slov. Raj
- P1000440.JPG (215.63 KiB) Zobrazeno 5938 x
-
Teda Pompe, nedráždi mě! Takové fotky v zimě.... Vyhlížím slunko a těším se na jízdu jako nikdy předtím. Meteorologové slibují pěkné léto, kalendář se plní akcema a vypadá to, že jsme každý víkend pryč. Ale jak říká Rosťa - pokud pánpůh zdraví dá....
Dnes jsem byl v Želiezovcach, mají tam krásné počasí na rozdíl od OVY, příroda už se chystá vyrazit. A já taky .Tak okukuju motorku, Marta má svou v Prešově a hledám termín pro Pastviny.
Dukla, Ráj - to jsou body, které bychom mohli taky někdy zvládnout. Ve Svidníku mám dokonce rodinu, jedl jsem tam raky chycené v Ondavě (snad se ta řeka tak pořád jmenuje) ve Stropkově. Co je to Údolí smrti?
Nevšiml sis, nebyl na tom tanku izerát "na prodej, najeto 100km, spotřeba 100l/100km, cena za odvoz"? Proč bychom nemohli mít náš klubový tank?
Dnes jsem byl v Želiezovcach, mají tam krásné počasí na rozdíl od OVY, příroda už se chystá vyrazit. A já taky .Tak okukuju motorku, Marta má svou v Prešově a hledám termín pro Pastviny.
Dukla, Ráj - to jsou body, které bychom mohli taky někdy zvládnout. Ve Svidníku mám dokonce rodinu, jedl jsem tam raky chycené v Ondavě (snad se ta řeka tak pořád jmenuje) ve Stropkově. Co je to Údolí smrti?
Nevšiml sis, nebyl na tom tanku izerát "na prodej, najeto 100km, spotřeba 100l/100km, cena za odvoz"? Proč bychom nemohli mít náš klubový tank?
-
Ahoj Pompé a Janka. Krásné fotky, tolik lákadel, Ruža má na východě také rodinu. Snad zdraví dovolí a budeme se také kochat...
Zdraví R + R
Zdraví R + R
-
Já chci sedět taky na hlavni!!!!!!!!!!!!!!!!!
Já nemám žádnou rodinu v těch končinách, ale jako malá holka jsem tam byla s rodiči, tak proč ne s vámi!?
Už ať je léto...pa rošťáci. M
Já nemám žádnou rodinu v těch končinách, ale jako malá holka jsem tam byla s rodiči, tak proč ne s vámi!?
Už ať je léto...pa rošťáci. M
-
Údolie smrti je oblasť pri Duklianskom priesmyku , kde prebiehali boje v roku 1944 pri postupe soviet.arm. Sú tam umiestnené tanky T 34 a ďalšia bojová technika v imitácii tankového útoku .
-
Jeden slnečný jesenný víkend sme si vyšli na motovýlet k stratovulkánu Poľana z obdobia treťohôr . Je to najvyššia a najlepšie zachovalá sopka v strednej Európe , so súčasnou výškou 1458 m.n.m. / v aktívnom období sa odhaduje jej výška na 2500 m.n.m / , a priemerom prepadnutej kaldery 18 km.
Na svahu sopky sme si dali turistiku k vodopádu Bystrô . Na ceste domov sme oddychovali pri tajchu Rozgrund v Štiavnických vrchoch .
Bolo tam veľmi pekne a tak máme v pláne sa tam v budúcnosti ešte vrátiť .
zastavenie na kávičku v pohorí Vtáčnik , mimochodom tiež vyhasnutá sopka... miesto ubytka na úpätí sopky stúpanie na sopku vyhliadka vo výške 1060m.n.m.
Na svahu sopky sme si dali turistiku k vodopádu Bystrô . Na ceste domov sme oddychovali pri tajchu Rozgrund v Štiavnických vrchoch .
Bolo tam veľmi pekne a tak máme v pláne sa tam v budúcnosti ešte vrátiť .
zastavenie na kávičku v pohorí Vtáčnik , mimochodom tiež vyhasnutá sopka... miesto ubytka na úpätí sopky stúpanie na sopku vyhliadka vo výške 1060m.n.m.
-
...malá turistika k vodopádu Bystrô :
...nad vodopádom ...
...kávička na vyhliadke , výška 1060m.
cesta domov ...
...odpočinok pri tajchu Rozgrund ...
-
Nadherny trip Pompe a vidim, ze uz ficis na endure, spokojnost ? Tak vela zdaru s novym posedom
-
opravdu nadhera je videt ze vite kde je to prave orechove a na endurku nezahalite. inspirace je to na letni dny velika. diky a cau lada
-
Vy jste na tom Slovensku samá sopka. Až vám to tam bouchne, tak k nám zase uteče nějaký slovák, ktorý nám tu bude chtít dělat pořádek. Tak choďte kolem těch sopek po špičkách.
Krásná vyjížďka, pěkná krajina a motorka nezazimovaná. My s Martou doufáme, že jen tak hned nezasněží. Dostávám na dálku příkazy. "...ještě benzín nevylívej z nádrží, ještě vyjedem..... " . Možná v neděli.
Hledal jsem ve slovníku slovo tajcha. Tomu jsem nerozuměl a nenašel. Pri čom jste to vlastně odpočívali?
Na předsilvestr vezměte fotky, zavzpomínáme na sezónu.
Krásná vyjížďka, pěkná krajina a motorka nezazimovaná. My s Martou doufáme, že jen tak hned nezasněží. Dostávám na dálku příkazy. "...ještě benzín nevylívej z nádrží, ještě vyjedem..... " . Možná v neděli.
Hledal jsem ve slovníku slovo tajcha. Tomu jsem nerozuměl a nenašel. Pri čom jste to vlastně odpočívali?
Na předsilvestr vezměte fotky, zavzpomínáme na sezónu.
-
Jaaaaj tos pico nie tajcha, ale zaklad slova je tajch = umela vodna nadrz, budovali ich banski inzinieri nad banskym vrtom, aby bola zasoba vody pri tazbe
... este jedna reakcia, pozri sa co mas napisane v rodnom liste, presne to iste ma aj buduci novy predseda vlady
... este jedna reakcia, pozri sa co mas napisane v rodnom liste, presne to iste ma aj buduci novy predseda vlady
-
Aháá. Ve slovníku není ani tajch. Už jsem chytřejší.
Koukám do rodného listu. Myslíš, že se Babiš jmenuje Alois? To jsem taky nevěděl.
Koukám do rodného listu. Myslíš, že se Babiš jmenuje Alois? To jsem taky nevěděl.