Mezinárodní setkání Jeseníky 2018
-
Mezinárodní setkání Jeseníky 2018
Čau děcka,
tož slavnostně vypisuji po nekonečném čekání "MEZINÁRODNÍ SETKÁNÍ JESENÍKY 2018", které se bude konat v termínu 29.06. - 01.07. 2018
Je to dost náročný termín na ubytování, páč jsou jaksi prázdniny, ale umíme čarovat, takže již jen nějaké doladění a mělo by to klapnout...
Po vás potřebuji nahlásit počet lidiček na těch jednostopých vozidlech, pokud někdo trojkolkuje, tak i více...
Pište mi to sem, já to nějak přelóskám...
Rezervace ubytování není třeba, pravděpodobně to budou chatky o více lůžkách, takže na nějaké separé asi nebude prostor... Kam kdo lehne už si vyberete sami na místě dle toho, jak kdo chrápe, prdí apod.
Místo a detaily upřesním po potvrzení majitele areálu...
Tak do toho děcka...
Dřepkins...
tož slavnostně vypisuji po nekonečném čekání "MEZINÁRODNÍ SETKÁNÍ JESENÍKY 2018", které se bude konat v termínu 29.06. - 01.07. 2018
Je to dost náročný termín na ubytování, páč jsou jaksi prázdniny, ale umíme čarovat, takže již jen nějaké doladění a mělo by to klapnout...
Po vás potřebuji nahlásit počet lidiček na těch jednostopých vozidlech, pokud někdo trojkolkuje, tak i více...
Pište mi to sem, já to nějak přelóskám...
Rezervace ubytování není třeba, pravděpodobně to budou chatky o více lůžkách, takže na nějaké separé asi nebude prostor... Kam kdo lehne už si vyberete sami na místě dle toho, jak kdo chrápe, prdí apod.
Místo a detaily upřesním po potvrzení majitele areálu...
Tak do toho děcka...
Dřepkins...
Křemil
-
Re: Mezinárodní setkání Jeseníky 2018
Tedy čekal jsem nějaké připomínky, že to je pozdě a podobně, ale takový zájem jsem opravdu nečekal... hmm, tak počkáme, uvidíme.
Křemil
-
Záujem máme a veľký, už sme sa nevedeli dočkať! Ale stále čakáme na podrobnejšie informácie... Tak šup sem s nimi .
Môžeš si písať : Pompe+Janka
Môžeš si písať : Pompe+Janka
-
Pompe to vystihol.
Pre poriadok : Musím sa pokúsiť preložiť nejakého doktora. Fandím si na 70 %.
Pre poriadok : Musím sa pokúsiť preložiť nejakého doktora. Fandím si na 70 %.
-
Rosta a Růža se take hlásí. Čusík
-
Omlouvám se za dlouhé nepsaní detailů...
Takže základna bude opět v osadě Malajka v Karlovicích, kde už mnozí z vás byli, je to potvrzeno, takže můžete hlásit hlavy... Chatky po různopočtu lůžek, možnost stanování, širák je taky k dispozici... Nájezd libovolně v pátek, večer polknem...znáte to... sobota vyjížďka po tem našem krajovi, večer cosi možeme opéct na vatře, jakásik muzika též bude, neděle ráno nástup před nastoupenou jednotkou a rozvinutou zástavou, zjistíme ztráty, fókačka do detektoru lži a zmizte po ose... Na víc detailů včil nemám čas, páč jdu zase vozit lidi 24 hodin a to obden, tak mi ten mozek fakt moc nejede... Pompe nemohl jsem to vzít, sorry, tak brnkni, snad to včilkaj vynde...
Takže základna bude opět v osadě Malajka v Karlovicích, kde už mnozí z vás byli, je to potvrzeno, takže můžete hlásit hlavy... Chatky po různopočtu lůžek, možnost stanování, širák je taky k dispozici... Nájezd libovolně v pátek, večer polknem...znáte to... sobota vyjížďka po tem našem krajovi, večer cosi možeme opéct na vatře, jakásik muzika též bude, neděle ráno nástup před nastoupenou jednotkou a rozvinutou zástavou, zjistíme ztráty, fókačka do detektoru lži a zmizte po ose... Na víc detailů včil nemám čas, páč jdu zase vozit lidi 24 hodin a to obden, tak mi ten mozek fakt moc nejede... Pompe nemohl jsem to vzít, sorry, tak brnkni, snad to včilkaj vynde...
Křemil
-
No to to trvalo....kdo si počká...ten se dočká. Marta a Alois dvouluzko chatka. Vlajku a prapor privezem. M
-
Pompe + Janka - 2 lôžka . Lôžkoviny sú tam ,alebo treba spacáky ?
-
Znovu pre poriadok:
Nezúčastním sa.
Nezúčastním sa.
-
Jak tak koukám - hlásí se zatím jen samí "kmenoví" členové, tak já s Ilonou taky nedorazíme - ale ne proto, že bychom byli nas...., že zatím není přihlášeno mnoho lidí , ale proto, že 30.6. budeme již ve Francii na dovolené a tam si budeme užívat hlavně vnuka, já si s sebou beru kolo, takže zase budu pátrat v Alsasku po nějakých starých hradech, protože se mi líbí jezdit po lesních cestách a po kopcích.
Tak všem ještě jednou sorry za naší neúčast a zase někdy příště .....
čus bus Milan
Tak všem ještě jednou sorry za naší neúčast a zase někdy příště .....
čus bus Milan
-
Vážení přátelé, kamarádi... Hluboce se omlouvám všem, ale z důvodu dlouhodobé indispozice, rodinných důvodů a zdravotního stavu nejsem schopen toto setkání dotáhnout do konce... proto jsem nucen celou akci odpískat...
Děkuji za pochopení a snad se brzy uvidíme, tak jak jsme zvyklí..
Děkuji za pochopení a snad se brzy uvidíme, tak jak jsme zvyklí..
Křemil
-
Co k tomu dodat? Za celou historii klubu jsme Mezinárodní setkání nevynechali. Děkuji vám Krnováci oběma za dosavadní ignoranci a neschopnost něco pro kamarády a přátele udělat. Klub bude fungovat dál i bez vaší neaktivity.