VOLBA PREZIDENTA

Odpovědět
Alois
Příspěvky: 1872
Registrován: 23 dub 2011, 00:08
Bydliště: OSTRAVA!!!

VOLBA PREZIDENTA

Příspěvek od Alois »

Více než v jiných letech je tato volba dost důležitá. Nikdo z normálních občanů nechce, aby se nám ve světě smáli za našeho reprezentanta státu - prezidenta, jako jsme zažívali posledních 10 let. I já už bych nechtěl znovu zažít situaci ve Franfurktu ve výzkumném centru, aby mě zcela neznámý profesor sdělil na adresu našeho prezidenta: Taková vožrala! Bohužel, post prezidenta je u nás značně znevážen za některé kroky, které většina Čechů zná: vystupování před kamerami ožralý, propagace alkoholismu, kouření, vulgárních slov, ignorance soudního rozhodnutí se omluvit za urážku, neprověřený trestně stíhaný kancléř, podvody ve správě hradu, podezření za předání tajné zprávy ruské straně, ignorance oslav 30 výročí revoluce v r. 1989, ústavní rozhodování na hraně ústavy, nejmenování profesorů, udělování státních vyznamenání komunistům a svým kamarádům bez zásluh, jmenování komunistických soudců, udělení milosti vrahovi, zlodějovi a podvodníkovi a samozřejmě až chorobná orientace na Rusko a Čínu s tichým souhlasem Babišovy vlády.

Je toho hodně, co nám může nový prezident po vzoru toho, naštěstí končícího, udělat, abychom byli "slavní". Toho svinstva bylo už dost a tak potřebujeme někoho slušného, netrestaného bez komunistické minulosti a s cílem naši republiku pozvednout na předcházejí úroveň před 10 lety. Negativní pohled na Českou republiku způsobil také Andrej Babiš, svými machinacemi s dotacemi a nestydatým střetem zájmů. Likvidace podnikatelů zakleknutím finančních úřadů a další desítky kauz jako ministra financí a později premiéra se zapsal nejen v EU, ale také v zámoří. Popravdě nám oba dva nic pěkného do budoucna nepřipravili. Komunistická minulost a stbák s 12 svazky spisů je snad dostatečný důkaz o činnosti v STB o když ji popírá. Co má chudák dělat, když mu hrozí vězení? Bude dělat vše, aby v prezidentském křesle zasedl a mohl mu současný prezident udělit milost.
Ano, i o takové svinstvo se jedná.

Ale bez voličů bychom neměli ani ožralu prezidenta ani stbáckého premiéra! Bohužel je oba dva volili nejen ti, kterým svými kundami a lhaním imponoval. Ten druhý rozdával úsměvy a koblihy a sliboval a sliboval a sliboval. To, že rozházel téměř bilion korun ze státního rozpočtu a zahájil obrovskou inflaci, se zapomnělo? Jak zpackal kovidovou pandemii, lži o dostatku ochranných pomůcek, respirátory za 1000,-Kč/ks a další kauzy. Trestní stíhání za podvod, u kterého vyměnil ministra spravedlnosti i státního zástupce. Neustálé prodlužování soudu, který měl skončit v zapomenutí? Kdo je volil? A to že bohatl každý rok o 1 miliardu a ať už povinným přidáváním řepkového oleje do nafty nebo dotacemi, nikdo neví?

POTŘEBUJEME SLUŠNÉHO A REPREZENTATIVNÍHO PREZIDENTA NEBO PREZIDENTKU!

Voliči jsou nevyzpytatelní. Kupodivu prezidenta i přes jeho lhaní v debatách volili i lidi, kteří jsou vzdělaní, umí číst a trochu se o politiku zajímají. Ti ostatní, kterým se líbí kundy a pijí Becherovku a slivovici je jasné, koho volili. Těm je těžko říct, kde je pravda.
Taktéž u voličů stbáka, tam měl zastánce v dělnících a v nepodnikatelské sféře, protože říkali: Ten to těm podnikatelům natřel. Ten jim dává. Zde sehrála svou roli závist lidí, kteří jsou neschopni se o cokoliv postarat, jsou líní si přivydělat a čekají spásu od takových podvodníků. On dobře ví, na koho má zapůsobit. Těmto lidem nikdy nebude špatně, stát se o ně postará. A tak mohou nepracovat a chodit na pivo. Líto mi je těch, kteří se tváří rozumně a přesto podporují stbáka. Neví sice proč, ale je jim bližší hajzl a podvodník než slušný člověk. Bohužel jich je hodně.

Protože mi osud naší republiky není lhostejný, tak se občas lidí zeptám, koho budou volit. Ti, co vyhýbavě odpoví, tak buď stbák nebo SPDák - odhaduji.

Nedávno při odchodu z hotelu jsem popřál majiteli, ať dobře zvolí. Volal na mě, musíme, když 55% voličů jsou blbci a volí Babiše.
Můj dlouholetý kamarád, 2 roky prezident Evropské M/F společnosti, procestoval už skoro všechny země, kde přednášel, plynně německy a anglicky. Pořádal konferenci pro MF chirurgy a před vstupem do přednáškového sálu se začal rozčilovat: Co si mám myslet o lidech, kteří volí Babiše? To jsou úplní blbci a pitomci, křičel na celou halu!
Ale i uklízečka v DV si klepe na čelo, když slyší, že lidi volí stbáka. Je to mladá žena, stb nezažila, ale ví, koho nevolit. Budoucnost jí není lhostejná.
Alois
Příspěvky: 1872
Registrován: 23 dub 2011, 00:08
Bydliště: OSTRAVA!!!

Re: VOLBA PREZIDENTA

Příspěvek od Alois »

Milionu chvilek taky záleží na volbě "normálního" prezidenta a ne stbáka Babiše. To stojí za to si přečíst:


Milí a vzácní přátelé,

přišel čas dotáhnout změnu, kterou jsme v roce 2018 společně nastartovali. Nejprve jsme zvedli obrovskou vlnu občanské angažovanosti a ve volbách ukončili vládnutí Andreje Babiše. Letos jsme se společně postavili za Ukrajinu a na podzim pak proti strachu, proruskému směřování a radikalizaci společnosti.

Nyní přišel čas zvolit si prezidenta, za kterého se nebudeme muset stydět. NEZAPOMEŇTE SI NAPSAT DO DIÁŘE: V neděli 8. 1. 2023 se sejdeme ve 14.00 na 2. nádvoří Pražského hradu a ukážeme, že jsme připraveni na nadcházející prezidentské volby!

Proč přijít 8. 1. 2023 na 2. nádvoří Pražského hradu?
1.
Připomeneme mimořádnou důležitost prezidentských voleb, u kterých bude opět záležet na každém hlasu.
2.
Dodáme občanské společnosti naději, chuť a sílu do prvního i do druhého kola prezidentské volby.
3.
Dáme najevo, že považujeme za nepřijatelné, aby dalších 5 let vedl naši zemi populista, který nadbíhal Miloši Zemanovi, lhář, který vždy stavěl své osobní zájmy nad zájmy občanů a nyní chce být prezidentem, aby získal imunitu

Konec temného skanzenu Miloše Zemana

Současný prezident udělal z Pražského hradu od reality odtržený skanzen, do kterého se schoval před občany. Mlčel, když společnost v těžkých časech potřebovala jeho podporu, zato nešetřil výsměchem, šířil ruskou propagandu, lísal se do přízně Putinovi a svými výroky se aktivně podílel na rozdělování české společnosti. Deset let bohatě stačilo.

Jaké by podle Vás měly být nejdůležitější vlastnosti prezidenta?

Jaký by měl být budoucí prezident ČR? Prosím, napište nám do formuláře jednu až tři vlastnosti nebo charakteristiky prezidenta, které považujete za nejdůležitější (Příklad: 1. Důvěryhodnost, 2. Orientace na Západ, 3. Dobrá komunikace s občany). Žebříček Vašich nejčastějších odpovědí zveřejníme. Odpovědní formulář najdete ZDE.

Využijme šanci prezidentských voleb a dotáhněme změnu k lepšímu

Věřím, že rok 2023 odstartujeme ve znamení naděje pro demokracii v České republice. V neděli 8. 1. 2023 ve 14:00 na Pražském hradě ukážeme, že jsme připraveni potvrdit naši příslušnost k demokratickému a svobodnému Západu a dokážeme podle toho zvolit novou hlavu státu – srdcem i rozumem.

Děkuji Vám za vše, co pro demokracii děláte. Těším se na Vás na 2. nádvoří Pražského hradu. Demokrat na Hrad!

Za Milion chvilek
Hana Strašáková, mluvčí
Alois
Příspěvky: 1872
Registrován: 23 dub 2011, 00:08
Bydliště: OSTRAVA!!!

Re: VOLBA PREZIDENTA

Příspěvek od Alois »

A další názor velmi vzdělaného člověka:
...Jinak s Tebou souzním, až na to, že asi když je demokracie, a jsou tu volby, pak si v tom případě tento národ:
zaslouží estbáka jako prezidenta
nebo si nezaslouží demokracii, o které ovšem mám také pochybnosti a to nemalé!

FORUM 24:
Mezi Milošem Zemanem a Andrejem Babišem bylo zřejmě nastoleno nové účelové spojenectví a to nevěstí nic dobrého. První dny ledna tak mohou proběhnout v atmosféře kulturní války, v níž se bude Babiš snažit oslovit zemanovský voličský elektorát.
Ve skutečnosti je situace naprosto hrozná. Babiš má účast ve druhém kole volby nadosah a pak ve druhém kole půjde jen o to, zda dokáže vyrobit zemanovský koncept souboje naštvaného lidu s městskou kavárnou. Danuše Nerudová je jistě pro Babiše mnohem výhodnějším soupeřem do druhého kola, protože na ni snadnějším způsobem poštve rozzuřený lid, než by ho dokázal poštvat na důstojníka Petra Pavla. Tato logika plyne z aktuálního Babišova marketingu, který se zcela soustředil na Pavlovu likvidaci, na čemž ochotně spolupracují novináři, kteří omílají prefabrikovanou špinavost o Pavlově údajně problematické dávné minulosti. Zatímco u Babiše není problémem jen jeho minulost, nýbrž zejména jeho přítomnost.

V pondělí a úterý se v Česku konaly studentské prezidentské volby. V prvním kole vyhrála Danuše Nerudová, která získala přes 54 procent hlasů. Celkem volební lístky odevzdalo 504 škol. Výsledky zveřejnil program Jeden svět na školách (JSNS).

Toto je Primahnus:
Majitel Primy Ivan Zach a jeho management už dříve prokázali, že s veřejným míněním umějí dle potřeby zahýbat – nezapomenutelným příkladem je nepokrytý tlak na novináře ze strany vedení redakce i zástupce managementu v době uprchlické krize.

Podobně byly i náznaky (či spíše svědectví zevnitř televize) o tom, že Miloš Zeman dostal v první volbě předem otázky a byl tedy na rozdíl od tehdejšího protikandidáta, tehdy dlouho favorita volby a partnera v diskusi Jana Fischera, připraven i na „překvapení“, kdy oba měli náhle reagovat na otázky položené v angličtině a v ruštině.
Alois
Příspěvky: 1872
Registrován: 23 dub 2011, 00:08
Bydliště: OSTRAVA!!!

Re: VOLBA PREZIDENTA

Příspěvek od Alois »

Hlídací pes:
TV PRIMA - DEZINFORMÁTOR

AUDIO NAHRÁVKA UVNITŘ. HlídacíPes.org v pondělí přinesl zásadní informaci o tom,
že vedení FTV Prima nařídilo redaktorům zpravodajství,
že tématiku uprchlíků mají prezentovat jako hrozbu, problém a krizi. Televize Prima to označila za spekulaci.
HlídacíPes.org nyní zveřejňuje klíčový důkaz – nahrávku z porady, kde rozhodnutí padlo.
„Jsme tady všichni zaměstnaní, máme zaměstnavatele, který má nějaký postoj.
Jestliže ho akceptuji já, akceptuje ho vedoucí vydání, tak vy prostě poslechnete příkazů vedoucího vydání,“
říká na záznamu z porady ze 7. září loňského roku mimo jiné šéfredaktorka zpravodajství FTV Prima Jitka Obzinová.

„Pokud to tak není, tak vlastně neakceptujete fakt, že jste tady zaměstnaní a pak nemá cenu,
abyste tady byli zaměstnaní,“ dodává.

https://hlidacipes.org/nahravka-z-porad ... -tv-prima/
Alois
Příspěvky: 1872
Registrován: 23 dub 2011, 00:08
Bydliště: OSTRAVA!!!

Re: VOLBA PREZIDENTA

Příspěvek od Alois »

FOTUM24

Babiš šel do debaty. Bez soupeřů. I tak to dopadlo jako vždy

Sám, bez oponentů, dalších kandidátů na post prezidenta, do pořadu v televizi, která mu dlouhodobě pomáhá, vyrazil Andrej Babiš odpovídat na otázky ke svému možnému fungování na Pražském hradě. I když ve studiu CNN Prima neměl nikoho, kdo by mu oponoval a vyvracel jeho polopravdy, a i když ho moderátor nechával mluvit mimo téma, dopadlo to jako vždy.

Babiš mluvil vyhýbavě, neodpovídal na otázky, tasil jednu naučenou frázi za druhou a používal svá typická slovíčka. Gdě. Prezent (namísto prezident). Nezmysly. Krajina (namísto stát). A tak dále. Babiš ve studiu odpovídal na dotazník. Například na otázku, zda by udělil Zemanovi medaili, řekl: „Já v tuto chvíli nevím. Já nejsem. Všichni říkají, že jsem outsider, takže.“

K tématu ještě dodal, že je škoda, že Zeman nedal vyznamenání jemu. Moderátor se zeptal, zda by si představoval vyznamenání za své vládní angažmá, nebo za Agrofert. Babiš odpověděl: „No samozrejmě za Agrofert. Tak jsem vybudoval firmu od nuly, která zaměstnává tady v Čechách 26 tisíc lidí a ročně vyplatí na mzdách a odvodech asi 17 miliard, a zachránil jsem plno fabrik, které by zbankrotovaly, jako Kostelec, Olma, Syntezia, Lovochemie a tak dále.“

To, že šlo v mnoha případech o nepřátelské převzetí, že nejednu „akvizici” vyšetřovali policisté nebo že nic rozhodně nevybudoval od nuly, naopak Agrofert jako fungující firmu převzal s pomocí kapitálu z nevysvětleného zdroje, to už moderátor zapomněl připomenout. Nezmínil ani to, že Agrofert má mnohamiliardové dluhy a že jeho největším věřitelem je komunistická Čína. Což je jistě samo o sobě závažným bezpečnostním rizikem. Bohužel, v pořadu to nezaznělo.

Když mu moderátor položil otázku, zda by Babiš jako prezident jmenoval trestně stíhaného nominanta na premiéra, Babiš neodpověděl. Namísto toho ho moderátor nechal odvyprávět naučenou pohádku o účelovém trestním stíhání proti němu, kterou říká již řadu let jen v mírně pozměněném pořadí vět.

Zbytek pořadu vypadal asi takto. Při otázce, zda by byl pro eutanazii, řekl, že ne, že věří na zázraky. Vlajku EU a vlajku NATO na Pražském hradě nechce. Mašínům by vyznamenání neudělil, protože to, co dělali, podle něj, estébáka, nebyl odboj. Po otázce, koho by vzal do svého týmu na Hradě, ho moderátor nechal mluvit o tom, jak hezky nechal opravit zahradu Úřadu vlády. Babiš také sdělil, že prý je jediný politik, který pomohl uprchlíkům, protože jim zařídil výlet lodí po Vltavě.

Rozhovor ve studiu CNN Prima naznačil, že Babiš do jakékoliv debaty s oponenty nevyrazí ani v novém roce. Je nepřipravený. Je to stejný Babiš jako v minulých letech a měsících. Rétorické schopnosti nijak nevylepšil, při střetu s jakýmkoliv oponentem pohoří. Ze stejného důvodu se dlouhodobě vyhýbá návštěvě studia DVTV nebo pořadu Václava Moravce. Babiš může debatovat jen v sokolovnách zaplněných svými příznivci, kde jim odvypráví příběhy o tom, jak je vláda děsivá a on je hodný pán z pohádky.




Názor lékárnice:
Ani nemluvte, máme s kolegyní obavy z toho, že to ten stbák vyhraje. My víme, v čem žijeme... a podívala se kolem dokola. Jo, pochopil jsem, chodí k nim hlavně nemocní a starší lidi. Z volebních výsledků je jasné, že zde většina volila stbáka..... Idioti.
Alois
Příspěvky: 1872
Registrován: 23 dub 2011, 00:08
Bydliště: OSTRAVA!!!

Re: VOLBA PREZIDENTA

Příspěvek od Alois »

Firma Schrom Farms z holdingu Agrofert nechce vrátit dotaci zhruba 1,6 milionu korun, na kterou neměla nárok kvůli střetu zájmů expremiéra a kandidáta na prezidenta Andreje Babiše (ANO). Vrácení dotace po firmě začal v září vymáhat Státní zemědělský intervenční fond (SZIF), firma se proti rozhodnutí na konci listopadu odvolala. Odvoláním se nyní bude zabývat ministerstvo zemědělství, píše server iROZHLAS.cz.


INTELIGENT BABIŠ
FORUM24

Kráva vyrábí mléko žaludkem a Měsíc je planeta. Babiš dostával otázky od dětí a ztrapnil se

Andrej Babiš se jakožto kandidát na prezidenta republiky dostavil také do pořadu K tabuli, který vysílá FTV Prima. Odpovídal zde na otázky žáků základní školy a ukázalo se, že on sám jejich znalosti absolutně nemá. Neznal základní literární díla, nevěděl, co je napsáno na oponě Národního divadla. Neznalost ukázal i u dalších témat.

K tabuli je pořad, ve kterém se ptají děti, jak FTV Prima uvádí již v titulcích. Vybraní žáci se zde představí, a poté pokládají otázky. „Já se jmenuju Andrej, můžete mi tykat, aby to lépe fungovalo mezi náma,“ uvedl sám sebe Babiš. Pak zhlédl medailonek sám o sobě.

„Já jsem s StB nespolupracoval a nic jsem nepodepsal,“ řekl hned zpočátku Babiš, když se jej jeden chlapec zeptal, jak tuto záležitost vysvětlil svým dětem. „Já můžu dělat prezidenta zítra. Čtyři roky jsem dělal premiéra,“ odpověděl na dotaz, co by jako prezident udělal v první chvíli po zvolení. Babiš o sobě sdělil dětem, že nejvíce lituje toho, že šel do politiky a že hodnoty pro něj představuje Masaryk nebo Baťa. „Já jsem hlavně pracovitej, něco jsem v životě vybudoval a držím slovo,“ prohlásil. „Odmalička jsem si chtěl vydělat peníze, abych si koupil auto, byt a tak dále. A potom když všechno máš, tak máš jinou motivaci,“ zaznělo také.

Jeden chlapec se zeptal, jaký to je pocit, když člověka nemá ráda velká část národa. „Já samozřejmě jsem šel do politiky, protože tady byla korupce a máme tady ten polistopadový kartel, který ovládá tuto zemi už třicet let a ti lidé se v podstatě živí politikou. Já se politikou neživím. A ještě, co je důležité, já se nebojím chodit mezi lidi, takže přijedu obytňákem, otevřu dveře, tisíc dvě stě lidí v Ostravě,“ řekl Babiš. Dětem poté ukazoval papíry a knihy, které napsal jeho tým, například „Inovační strategii České republiky“. Z těchto knih, kde má volební program, předčítal. A pozval je také na Čapí hnízdo.


Později došlo na vědomostní otázky, v čemž předseda hnutí ANO naprosto propadl. Babiš nevěděl, jaké je nejznámější dílo spisovatele Jaroslava Haška. Také „největší český zemědělec“ dostal otázku, kolik má kráva žaludků. „Strašně moc… to nevim.“ „A k čemu má tolik žaludků?“ „No tak na trávení… A na výrobu mléka asi,“ zamyslel se předseda hnutí ANO.

Neodpověděl na to, co je napsáno na oponě Národního divadla. „My jsme rekonstruovali Národní muzeum a Státní operu,“ řekl Babiš. Nemohl si vzpomenout na žádné významné dílo Karla Čapka, nakonec jmenoval Válku s mloky. Když měl vyjmenovat planety Sluneční soustavy, uvedl: „Měsíc, Mars, Pluto, Saturn… Slunce…“ Žáci se smáli.
Alois
Příspěvky: 1872
Registrován: 23 dub 2011, 00:08
Bydliště: OSTRAVA!!!

Re: VOLBA PREZIDENTA

Příspěvek od Alois »

Nevím, zdali dnešní vyjádření "prezidenta" Zemana o kandidátech na prezidenta ČR by se mělo brát jako vyjádření státníka nebo nějakého ožraly z hradu. Samozřejmě podpořil Babiše a připustil, že dostane podmínečný trest v případě podvodu při budování Čapího hnízda. Už ukázal, že mu vrah, zloděj, lupič, podvodník nevadí a zasloužil si Kájínek milost. A potenciální prezident může mít podmínečný trest? To je hnus. Zřejmě chce ovlivnit své bývalé voliče, kterým taková špína nevadí. A také jim nevadí, že Babiš nezná díla Haška, nezná planety naší sluneční soustavy, systém trávení krávy - a tohoto nevzdělance podporuje? Hlupákům a blbečkům toto vadit nebude, a našemu prezidentovi taky ne. Vrána k vráně sedá, hňup hňupa si hledá.

O Pavlovi prohlásil, že má zkušenosti v armádě a nic víc. To, že Pavel jednal na úrovni státu s 1000 politiky a diplomaty nějak Zemanovi nedochází. Takové zkušenosti nemá ani Babiš a Zeman by si měl vzít z Pavla vzor a naučit se slušnému jednání. Pak by ho možná pozvalki na státní návštěvu nejen do Moskvy a Číny, ale třeba i do Itálie a pod.

Nerudová může za průsery s falešnými tituly, i když u toho vůbec nebyla a další špínu na ni nakydal. Jak může špína kritizovat slušné lidi?

Je to smutný tandem Zeman -Babiš. Vzájemně si kryjí záda v lumpárnách.
Alois
Příspěvky: 1872
Registrován: 23 dub 2011, 00:08
Bydliště: OSTRAVA!!!

HOVADO PROTI BUDOUCNOSTI

Příspěvek od Alois »

Očima Saši Mitrofanova:
Hovado proti budoucnosti
včera 8:59
Alexandr Mitrofanov

Už se kdekdo vyjádřil k epizodě z cyklu televize CNN Prima News K tabuli!, v níž je zachycena návštěva Andreje Babiše ve školní třídě. Neuškodí se ale k této události vrátit, protože jako máloco ukázala pravou tvář muže, který chce být českým prezidentem.

Ve zkratce lze říci, že mezi chytré děti přišlo urputné hovado a chovalo se příslušně. Babišovým příznivcům vzkazuji, že to není urážka, ale sebeoznačení. Že je urputné hovado, Babiš o sobě řekl opakovaně a spokojeně.

Také o sobě během prezidentské kampaně prohlašuje, že je hrdý Čech. Ba co víc, chce se stát prvním Čechem ve státě. Nic proti tomu, na to má nárok každý občan ČR, bude-li zvolen. Hrdý Čech by ovšem a) musel umět česky, b) vědět přinejmenším základní věci o zemi, v jejímž čele chce stanout, c) být v českých reáliích alespoň průměrně vzdělán. Co nám ale předvedl tento kandidát?

Opět ve zkratce: že je naprosté hovado. Neví, co napsal Jaroslav Hašek – to má být první Čech? Neví, jaký nápis zdobí Národní divadlo – tohle že má být první muž ve státě? Umístil již dříve Cheb do Královéhradeckého kraje – od kdy je prezidentovou předností tupá neznalost elementární vlastivědy?

Choval se přitom k dětem…ale proč bych hledal nějaký výraz? Prostě jako hovado. Odnesly si tíživý dojem, že za nimi přišel pán, který sice chce být údajně prezidentem všech, ale byl přitom zlý a nepřátelský, obviňoval děti, že jsou zmanipulovány médii, při odchodu se nerozloučil a nechal ležet dárek, který mu žáci a žákyně připravili.

Tady by se mohlo skončit se závěrem, že hovado v čele státu budou prokazatelně volit jen ti, kteří mají co dělat se skotem. Ale to bude jejich svobodná volba, takže nejde o nic trestuhodného. Spíše o to, komu by dali do rukou moc, kterou by nejspíš použil stejným způsobem, jako dosud používal své politické pravomoci.

Babiš ve školní třídě jako nikdy předtím názorně ukázal, že je hrozbou pro lepší budoucnost Česka. Ta budoucnost totiž ve své nadějné, byť zatím nerozvinuté podobě seděla před ním, prosta dospělé připodělanosti, a dívala se na něj s úžasem a pak i znechuceně. Potenciálem těchto dětí jsou jejich chytré hlavy, které poslouží zemi, budou-li touto zemí chráněny a pěstovány. Co by pro ně chtěl Babiš? Fyzickou práci a existenci v prostředí, kde jeho milovaná urputná hovada budou tyto děti mlátit tupou lopatkou po chytré hlavě…

Není náhodou, že Babiše na Hrad hbitě podpořil Miloš Zeman. Vrána k vráně sedá.


Pošlete tento odkaz voličům ANO, ať vidí, jaké hovado budou volit!
https://www.novinky.cz/clanek/komentare ... .nexttoart





Další článek: Babišova proměna.....
https://www.forum24.cz/promena-smirlive ... veho-syna/
Alois
Příspěvky: 1872
Registrován: 23 dub 2011, 00:08
Bydliště: OSTRAVA!!!

PLIVNUTÍ DO KSICHTU

Příspěvek od Alois »

Dnes Městský soud v Praze svým rozhodnutím o nevině Babiše a Nagyové, plivnul do ksichtu všem slušným lidem v této zemi. Je možné, že Babiš je nevinen, ale proč teda vrátil 50 miliónů korun do státní kasy před pár lety? Nechápu rovnici: ukradl+vrátil=nevinen. Proč to trvalo 13 let? Proč ty zbytečné posudky, vyšetřování, svědectví, odposlechy a pod? Na hovno? Kdo teda plýtvá našimi penězi? Ten proces musel stát mnoho miliónů korun. Možná víc, než musel dát Babiš na úplatcích. Možná nic. Nevím. Nerozumím. Počkáme si na verdikt z Francie a Itálie, kde je obžalován údajně taky.

FORUM 24: Andrej Babiš byl nepravomocně zproštěn obžaloby v kauze Čapí hnízdo. Okamžitě zavládla obrovská frustrace a mnoho lidí pochybuje o nezávislosti justice. Je ale třeba říct – tuto nezávislost musíme respektovat. To není žádný velký čin, to je fakt. A nyní je potřeba soustředit se na podstatu věci: na porážku Babiše ve volbách. On to za nás opravdu nikdo neudělá.

Byla to Evropská unie a její audity. Šumanovy nahrávky. A teď soud v kauze Čapí hnízdo. Ale Češi by si měli uvědomit základní věc – oligarcha v politice je jejich vlastní odpovědností. Nelze se neustále vymlouvat na vnější okolnosti, jak tomu bylo i velkou část našich dějin. Ve volbách je potřeba zachovat se zodpovědně a Babiš může být i přes tuhle pro mnohé ledovou sprchu poražen. A o to jde.

Ano, samozřejmě že je nesnesitelné, jak se různí pochybní Babišovi zaměstnanci nyní radují. Ano, samozřejmě že si můžete říct, že je to nespravedlivé. A možná si taky vzpomenete na absurditu toho, jak se tady demonstrovalo za nezávislost státních zástupců a justice obecně. To všechno je pravda.

Ovšem nejdůležitější ze všeho je říct, že Babišova síla není odpovědností žádného soudce, je to odpovědnost voličů. A nejen jeho voličů. Prezidentská volba je o tom, aby někdo získal nadpoloviční většinu hlasů. Výsledek soudu v kauze Čapí hnízdo ukazuje, že všechny ty volby od srdíčka jsou jen nezodpovědným hazardem.

Někteří lidé jsou zkrátka neprůstřelní. Vyhodíš dveřmi, vleze oknem. Slováci se nám smějí, že oni ho vyhnali a my blbci jsme si ho udělali premiérem. Ano my blbci. I já jsem hozen do množiny lidí, kteří jsou z pohledu svého názoru blbci, protože si udělali ožralu prezidentem a teď může dojít ke změně - budeme mít stbáka, lháře a zloděje prezidentem.

Pojďme už konečně poslat Babiše do prdele volbou Petra Pavla nebo Danuše Nerudové!!!

Myslím i vás, co máte strach něco říct či se nějak projevit a tajně čtete tyto stránky. Vylezte z úkrytu a běžte volit kohokoliv jiného než stbáka Babiše. Nebuďte podělaní, jste přece motorkáři.




Babiše prezidentem nechce ani místopředseda jeho hnutí Vondrák. Bude volit Petra Pavla
Forum24:

Místopředseda ANO a hejtman Moravskoslezského kraje Ivo Vondrák nebude v prezidentských volbách volit předsedu hnutí a bývalého premiéra Andreje Babiše. Míní, že to není funkce pro něj. Hlas dá generálovi Petru Pavlovi. Vondrák to řekl v podcastu serveru Seznam Zprávy Ptám se já.

„Doba chce někoho, kdo bude příkopy zahlazovat, a ty jsou velmi hluboké. Neříkám, že někdo další z kandidátů toho bude schopen, ale myslím, že to není funkce pro Andreje Babiše,“ uvedl Vondrák. Zdůraznil ale, že Babišovu kampaň vnímá jako pozitivní.

Nechce, aby někdo jeho vyjádření bral jako výzvu, názor by si lidé měli udělat sami. „Nemyslím si, že všichni členové ANO budou volit Andreje Babiše. Myslím, že jeho úloha je jinde,“ podotkl.

Před pěti lety volil Jiřího Drahoše, letos svůj hlas dá Pavlovi. „Připadá mi jako člověk, který se dokáže přesně vyjadřovat, má řekněme temnou část minulosti, o tom není sporu, ale nemůžu také říct, že jsem naprosto čistý člověk. Kdo nežil v té době, neví, jaké to bylo a jaké podmínky byly kladeny. Vnímám to zatím takto,“ řekl Vondrák. Dodal, že Pavel byl oceněn Moravskoslezským krajem za obranu České republiky.

Podle posledního průzkumu, který dnes zveřejnila agentura Median, by první kolo vyhrál Pavel se ziskem 29,5 procenta hlasů před Babišem, který by získal 26,5 procenta hlasů. Bývalá rektorka Mendelovy univerzity Danuše Nerudová by skončila třetí se ziskem 21 procent. Ve druhém kole by Babiše porazili Pavel i Nerudová se ziskem tří pětin hlasů.

Babiše nebude volit ani další významný člen ANO. Macura zřejmě podpoří Pavla
Alois
Příspěvky: 1872
Registrován: 23 dub 2011, 00:08
Bydliště: OSTRAVA!!!

BABIŠOVY LŽI

Příspěvek od Alois »

Podle serverů Forum, Seznam a Aktuálně začíná se projevovat lživá Babišova kampaň, která chce ovlivnit nerozhodné nebo spíš i trochu hloupé voliče. Babiš se neštítí si vymýšlet informace, které nikdo nesdělil, odkazovat se na nevyslovené výroky a podobně. A podobně jako v poslední volbě Zeman. Jen lži, neověřitelné zprávy, možná, neurčité informace jen za účelem zmatení voliče.
Takto se chová (proboha snad ne budoucí prezident) kandidát na prezidenta.
A je zcela možné, že v debatě obviní, osočí, zalže a nenechá se přerušit jen aby byl blíže ke korýtku. Takovýmto korýtkem se dá skoro všechno ovlivnit. I pravda. I dotace pro Agrofert.

Asi ještě zažijeme dost špíny z jeho stbácké huby.
Alois
Příspěvky: 1872
Registrován: 23 dub 2011, 00:08
Bydliště: OSTRAVA!!!

Petr PAVEL VÍTĚZ I. KOLA

Příspěvek od Alois »

Pavel získal 35,4 procenta hlasů, Babiš 34,99 procenta. Nerudová skončila se ziskem 13,93 procenta voličů. Druhé kolo volby se uskuteční 27. a 28. ledna.

Je to dobrá zpráva. Přece jen voliči v ČR mají zájem o slušného prezidenta a ne agenta STB Babiše.

A STBák Babiš to bezprostředně po oznámení výsledků nezvládl a začal plivat na všechny strany. Jeho hnusné lži všem daly najevo, jaký je to lhář, podvodník, dezinformátor a samozřejmě podrazák, který své voliče obelhává a ovlivňuje svými stbáckými praktikami.

Zloděj křičí chyťte zloděje! To Babiš - agent Bureš poukazuje na Petra PAVLA a říká o něm, že je stbák a studoval v Moskvě a další naprosté zhovadilosti, jako že vítal Sovětská vojska v roce 1968! To bylo Pavlovi 7 LET! Nazývám to BABIŠOVY HAJZLOVINY.

Kontroverzní minulost Andreje Babiše, jenž se nyní uchází o nejvyšší ústavní post, dosud není probádána. Podle vojenského historika Eduarda Stehlíka je „desetinásobně“ horší, než u Petra Pavla. Patří sem nejen několikaleté privilegované působení v Maroku, ale i zahájení podnikatelské kariéry přes skořápkovou švýcarskou firmu O. F. I. s neznámými vlastníky a původem kapitálu. Třešničkou na dortu je spolupráce se Státní bezpečností. Babiš ji popírá, ačkoli nemá čisté lustrační vysvědčení.
Andrej Babiš není agent StB,“ ohradila se Schillerová proti výhradám, že chce být s tímto hendikepem prezidentem republiky. „Třikrát vyhrál soud, vyhraje ho počtvrté. Věřím jeho slovu,“ fabuluje vizionářsky, ačkoli žádný další soud není na obzoru. Jaká je realita?Pro nás to znamená, že kauza Babiš je právoplatně a definitivně uzavřená. V současnosti neexistuje žádné rozhodnutí soudu, které by tvrdilo, že Andrej Babiš je vedený jako agent StB neoprávněně,“ komentovali rozsudek právníci zastupující Ústav paměti národa.

Jak bude Okamura vysvětlovat svým voličům, že náhle podporuje Babiše, jehož nedávno vyzýval k odstoupení z voleb ve prospěch Bašty, jelikož nemá ve druhém kole šanci, a označoval ho za mnohonásobného lháře?
„Babiš prosazuje probruselskou, prounijní politiku, stejně jako Petr Fiala. Prosazoval povinné očkování proti covidu, hlasoval pro přijímání migrantů z Afghánistánu. Babiš je zásadně proti referendu o vystoupení z EU a hlasoval spolu s vládními stranami, aby se na českém území cvičili ukrajinští vojáci,“ vymezoval se šéf SPD.

Udělá ze sebe Okamura kašpara? Bude podporovat Babiše, který se fotí s federalistou Macronem, a dělá stejně „probruselskou“ politiku jako vláda?
Alois
Příspěvky: 1872
Registrován: 23 dub 2011, 00:08
Bydliště: OSTRAVA!!!

VOLIČI V OSTRAVĚ ZMOUDŘELI!

Příspěvek od Alois »

V poslední době téměř vždy po volbách jsem se styděl za volební výsledky v Ostravě. Moc mě mrzelo, že v mém rodném městě nejdříve vítězili komouši, pak sociální demokraté, a nyní celkem s převahou to jeho ANO.
Styděl jsem se před kamarády a známými z jiných krajů. Říkali : "Helé, co vi tam v tý Vostravě děláte, že tak volíte?" Styděl jsem se a říkal jim: "Ne všichni Ostraváci jsou č....áci, já je nevolil". Cit Novinky.cz: Ve městě vyhrál první kolo volby Babiš s 44 procenty hlasů, Pavel měl 30 procent.

Ale huráááá, asi došlo k historickému zlomu, že se někteří Ostravaci kura probrali, vytáhli mozek z prdele a šli podpořit kandidáta na prezidenta P. Pavla. A to, že hejtman Vondrák a primátor Macura NEBUDOU volit Babiše a podpoří Pavla, je jejich dobrý skutek. Konečně něco pro národ udělali.

Na Masarykově náměstí byla velmi dobrá atmosféra. Problém byl se tam dostat, silnice plné, křižovatky ucpané, nebylo kde parkovat a na konec jsme zaparkovali vedle auta Danuše Nerudové. Půlka náměstí byla plná, k pódiu se nedalo dostat, lidi nadšení, spokojení a když jsem prohlásil, že konečně nejsme za pitomce, tak se pár lidí ozvalo a souhlasně pokyvovalo hlavou.

Takto popisovali novináři v NOVINKY.CZ:
Za Pavlem přišlo na ostravské náměstí nejvíc lidí od sametové revoluce

Prezidentského kandidáta Petra Pavla přišly do Ostravy přivítat tisíce lidí. Podle reportérů Práva bylo na Masarykově náměstí jednoznačně nejvíce lidí od sametové revoluce, odhadem něco mezi pěti a deseti tisíci. Lidé měli v rukou české vlajky a transparenty odsuzující válečné štvaní. „Věřím, že to dotáhneme do konce,“ řekl Pavel na pódiu, načež náměstí začalo skandovat „Pavel na Hrad“. Následoval pokřik „Babiše do koše“ a na závěr vystoupení lidé na náměstí spontánně zpívali českou hymnu.

Petr Pavel na Masarykově náměstí v Ostravě
Video: Novinky

„Nechceme válečného štváče Babiše,“ stálo na transparentech na náměstí. Mezi lidmi chodili i dobrovolníci z volebního štábu neúspěšné kandidátky Danuše Nerudové a Pavla Fischera a rozdávali lidem letáky a placky s Pavlem.

„Jste součástí nové kapitoly v České republice,“ uvedla na pódiu Nerudová.

Pavla podpořil osobně i další neúspěšný kandidát Pavel Fischer. „Nechci na Hradě někoho, kdo se schovává v cukrárně,“ řekl na pódiu Fischer.

Narážel tím na agresivní a vyhrocenou situaci při předvolebním mítinku v Průhonicích v létě 2021, kdy se tehdejší premiér skryl před skandováním svých odpůrců v místní cukrárně.

Foto: Aleš Honus, Právo
Pavel Fischer a Danuše Nerudová podporují Petra Pavla

Na závěr vystoupení na Masarykově náměstí sešel Pavel z pódia mezi lidi, se kterými si podával ruce, fotil se a diskutoval s nimi.

Ve večerních hodinách se Pavel i s Nerudovou a Fischerem přesunuli do restaurace Kurnik šopa v Porubě, před níž Pavel čepoval a roznášel pivo.

„Je to můj prezident, doufám, že bude slušný, vrátí na Hrad pořádek a vrátí se morálka. Nemusím dvakrát komunisty, ale zase není komunista jako komunista. On si skutečně těch 30 let odpracovat velmi tvrdě. V NATO si ho proklepli, určitě by si nepustili veš do kožichu. Je to člověk na úrovni, má chování. Když si představím, že bude pobíhat Monika (Babišová) se zahradníkem na Hradě v sídle našich králů, tak se mi chce brečet,“ uvedla jedna z Pavlových příznivkyň Daniela Balarinová (70), která držela transparent s nápisem „Pane generále, jste můj president“.

„Myslím si, že generál Pavel bude důstojným prezidentem, protože má zkušenosti. Umí se chovat, má rád pravdu, je pokorný, a to se mi na něm líbí nejvíce. Proto jsem ho volil v prvním kole a budu ho volit i v kole druhém. To, že tam přijde generál Petr Pavel, ještě neznamená, že se najednou příkopy zahrnou a všichni budeme happy. Čeká nás ekonomická krize. Pavel se bude snažit, aby vláda i opozice spolu jednali. Bude dávat lidem naději, že to jednou skončí. Za dva či tři roky si myslím, že k sobě lidé budou mít blíže,“ řekl Novinkám Zdeněk Skalka, který dorazil na ostravské náměstí.Pavel přijel odpoledne do Ostravy vlakem. Hned na nádraží ve Svinově na něj čekal skandující dav.

Na nádraží jej vítaly desítky příznivců, jeho příjezd provázel i velký zájem médií. Než se z vlaku dostal k připravenému automobilu, trvalo to téměř půl hodiny.

„Tohle jsem opravdu nečekal, musím říct, že mě to neustále přivádí do rozpaků, ale je to krásné. Já si nedělám iluze, že bych mohl přesvědčit nějak mnoho lidí, kteří už jsou dávno rozhodnutí pro Andreje Babiše, ale určitě bych rád rozptýlil alespoň některé obavy, které jsou šířeny, bohužel dost neférově,“ řekl Pavel.

Poděkoval Macurovi a Vondrákovi
Na dotaz deníku Právo řekl, že by rád poděkoval primátoru Ostravy Tomáši Macurovi a hejtmanu Ivu Vondrákovi (oba ANO), kteří se nechali slyšet, že nebudou volit svého stranického předsedu Andreje Babiše, ale právě Pavla.

O to, aby Pavla přišli podpořit na shromáždění, které bylo svoláno na 17. hodinu na Masarykovo náměstí, je ale podle svých slov nežádal. „Nežádal jsem je o podporu, to bych si rozhodně nedovolil,“ řekl na dotaz Práva.

„Ale musím říct, že si toho velice vážím, protože to určitě nebylo jednoduché rozhodnutí. To, čemu čelí, svědčí o tom, že museli projevit osobní odvahu. Takže jestli to bude možné, rád se s nimi potkám a poděkuji jim za to, ale rozhodně jsem je o to nežádal,“ řekl Pavel.

Ve městě vyhrál první kolo volby Babiš s 44 procenty hlasů, Pavel měl 30 procent.

https://www.novinky.cz/clanek/volby-pre ... .seznam.cz

A za přečtení stojí i toto:
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/volb ... .seznam.cz
IMG_2711.jpg
IMG_2708W.jpg
IMG_2708W.jpg (225.05 KiB) Zobrazeno 1000 x

PAVEL MOTORKÁŘ - BUDOUCÍ PREZIDENT MOTORKÁŘ:

Prezidentský kandidát Petr Pavel znovu vyrazil mezi lidi v Ostravě. V pátek ráno přijel ke kostelu svatého Ducha v Zábřehu, kde jej hned obklopily desítky příznivců. Kostel, v němž jsou i ostatky papeže Jana Pavla II., kandidát na prezidenta krátce navštívil, řekl, že na něj působí v mnoha ohledech.

„Nejenom proto, že jsem se tady zase setkal s občany Ostravy v počtu, který jsem vůbec nečekal. I architektura tohoto kostela je unikátní a samozřejmě to, že tady jsou ostatky člověka, se kterým jsem se setkal, je taky symbolika,“ řekl Pavel s tím, že si měl co říct i se zdejším farářem, který je také motorkář. „Příští rok bude dělat motomši, tak jako je na mnoha místech v naší republice, takže když mi to jenom trochu vyjde, tak bych se rád zúčastnil taky,“ řekl. (https://www.forum24.cz/foto-opet-obklop ... v-ostrave/)
Alois
Příspěvky: 1872
Registrován: 23 dub 2011, 00:08
Bydliště: OSTRAVA!!!

NEDĚLNÍ DEBATA

Příspěvek od Alois »

Před 5 minutami skončila nedělní debata kandidátů na prezidenta na ČT1. Ještě jsem pod vlivem oné diskuze, tak se zeptám: Kam se mám divať? A nezávislý kandidát za KSČM, za prezidentskou kancelář M. Zemana a předseda hnutí ANO s podporou SPD je opravdu nezávislý?
Byl jsem zhnusen se na tuto debatu dívat a sledovat nejen proto, že ty fakta znám z různých serverů, ale zatím si i pamatuji různá vyjádření A. Babiše, který "NEBYL" stbák, i když to kdysi přiznal - viděl jsem pořad s Krausem na vlastní oči.
Hnus, opravdu velký hnus, který předvedl Babiš. Neumí se kontrolovat, neustále mluví naučené věty, pomlouvá vládu, jako hy se jednalo o parlamentní volby a samozřejmě pořád a neustále lže, lže a lže. To má být náš prezident? Fuj....


Na druhé straně naprosto vyrovnaný P. Pavel, inteligentní člověk, mluvil srozumitelně, neútočil, mluvil pěkně česky, jen vracel smeče Babišovi a věděl, co říká. Jasná volba pro normální inteligentní lidi, kteří v debatě pochopili, komu je shůry dáno.

Bohužel, oba jsou bývalí komunisti, o Pavlovi se ví, že vystoupil z KSČ v r. 1989, ale o Babišovi se neví, zdali vůbec vystoupil.
Jen jeden z nich byl stbák- udavač, i když to neustále zbytečně popírá.

Jestli někdo po této debatě bude volit Babiše, tak to nemůže být člověk, který přemýšlí, uvažuje a nemá co skrývat.
Alois
Příspěvky: 1872
Registrován: 23 dub 2011, 00:08
Bydliště: OSTRAVA!!!

Z TISKU O KAMPANI

Příspěvek od Alois »

Babišovy vlastňáky. Zhroucená kampaň, výsměch Dudy a Zemana, rozkol s SPD

Závěr kampaně zastihl Babiše ve špatné kondici. Ztrácí nad sebou kontrolu, vrší chybu za chybou a v zápalu boje střílí vlastní góly. Nedokáže překonat svůj stín agresivního mluvky a patologického lháře. Jaké jsou jeho největší karamboly?
.
.
.
.Zatím nejhorší lapsus předvedl v České televizi, kde opakovaně vyloučil, že by poskytl vojenskou pomoc Polsku a Pobaltí, pokud by je napadlo Rusko. Až po skončení pořadu mu došlo, že by tím porušil spojenecké závazky NATO, a bral zpátečku.

Vinu se poté snažil přehodit na moderátora Řezníčka, který ho údajně vyprovokoval. Mezitím se „zkušený diplomat“ znemožnil v zahraničních médiích a hlavně v Polsku, kde ho odsoudila vládní i opoziční politická scéna.

Babiše tentokrát příliš nepodržel ani prezident Zeman, jehož vyzval k vyžehlení blamáže při jednání s polským prezidentem Andrzejem Dudou. Zeman svůj protějšek na tiskové konferenci ujistil, že spojenecké závazky pro nás samozřejmě platí.

Dobře naladěný Duda si poté neodpustil špičkování, že „otázka nebyla úplně chytrá, možná se měli zeptat, co by udělal, kdyby zaútočili na Slovensko“. Tím pobavil i Zemana, který Dudu poplácal po zádech. Navíc vzkázal Babišovi, že výhrůžky jsou součástí každé kampaně a měl by je brát s větším klidem a nadhledem.

„Pro ty, kteří váhali ohledně stanoviska SPD k druhému kolu voleb. Kandidát Andrej Babiš dnes vyjádřil svůj postoj k politickému programu SPD a našim voličům. Jeho koaličním partnerem budou probruselské strany Fialovy vládní koalice. SPD je jedinou skutečnou opoziční stranou v Parlamentu,“ napsal Okamura.

Co to udělá s 250 tisíci voliči jeho kandidáta Jaroslava Bašty, jenž se už nechal slyšet, že do urny hodí bílý lístek, se teprve ukáže. Babiš si ale u SPD svým pohrdavým tónem pozici příliš nevylepšil. Má však nebývale hroší kůži a stále žádá její hlasy.
Babišových lapsů a nevynucených chyb by se našlo víc. Už nyní lze proto parafrázovat Cimrmanův výrok platný pro Babišovy vlastňáky v závěru kampaně: „Kdo způsobil, že sám náčelník vydával tak zvrácená prohlášení?“

Kandidát ANO si sám komplikuje situaci a může tím odrazovat část váhajících voličů. Pořád ale platí, že zdaleka není rozhodnuto. Jediným skutečným průzkumem veřejného mínění jsou volby. FORUM24

Na internetu se šíří falešné zprávy o smrti Petra Pavla. Ano, žiju, reaguje generál.
ODMÍTNĚME ŠPINAVOSTI VE VOLBÁCH!
Ano, žiju. Nikdy jsem nemyslel, že to budu muset napsat na sítě. Někdo rozesílá jménem mé mluvčí falešnou kopii mého webu se zprávou o mé smrti. Antikampaň dosáhla nového dna, pojďme tomu říct rázné ne ve volbách! Sdílejte, pravda znovu zvítězí.


„Art Directors Club Czech Republic vyloučil ze svých řad Marka Prchala. Členové klubu se od jeho aktivit, které souvisejí s kampaní pro prezidentského kandidáta Andreje Babiše, zcela distancují. Zároveň se klub dohodl na vytvoření etického kodexu politické reklamy, která dosud není nikterak regulována,“ uvedlo sdružení později na svých stránkách.

„Způsob, jakým je vedena nynější kampaň, překračuje podle členů ADC nejen profesionální, ale i etické hranice,“ dodal.


Aktuálně.cz:
Nestará se o fakta ani morálku, řídí se průzkumy, popisují Babiše bývalí členové ANO
"Pokud Babiš vyhraje, bude to zbytečná ostuda a negativní vizitka toho, jací lidé u nás žijí," říká Zlatuška, který poprvé Babiše poznal jako výraznou postavu v boji proti korupci. "Podporoval naše členství v Evropské unii a NATO, považoval se za odpůrce Trumpa a podporoval ve volbě prezidenta Karla Schwarzenberga proti Miloši Zemanovi, kterého jasně označoval jako komplice korupčního prostředí."

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/nesta ... f6b220ee8/

BABIŠ SI DOŠEL PRO PODPORU K HAMPLOVÉ A SKÁLOVI. ZA PAVLEM STOJÍ SVĚRÁK, PLEKANEC ČI ILLNEROVÁ (Neovlivni.cz)
Oba prezidentští kandidáti mají za sebou skupinu podporovatelů. Naposledy Petra Pavla podpořili jeho příznivci na včerejším shromáždění na Václavském náměstí. Dorazili řada například Jan Svěrák, legendární hokejista Jiří Hrdina či sportovní pár Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec.

¨Mezi dlouhodobé podporovatele Petra Pavla patří také vědkyně Helena Illnerová , spisovatel Jaroslav Rudiš, herec Martin Dejdar či hvězdy Ordinace Zlata Adamovská a Petr Štěpánek nebo také honorární konzul a aktivista za romská práva Petr Torák.

Pavlův soupeř Andrej Babiš o řadu zvučných jmen během své politické kariéry přišel. Naposledy oznámila odchod z jeho tábora herečka Veronika Žilková, která bude podle svých slov volit Petra Pavla.

„Babiš je chaos.“ Bývalý guvernér ČNB podpořil Pavla (Seznam.cz)
Bývalý guvernér České národní banky Jiří Rusnok se rozhodl veřejně podpořit Petra Pavla jako kandidáta na prezidenta. To je z jeho strany neobvyklé, protože se doposud vyjadřoval jen k ekonomickým tématům a hodnocení politiky se úmyslně vyhýbal.

„Vyprovokovala mě k tomu ta šílená kampaň plná polopravd, manipulací a šíření strachu,“ říká Rusnok v krátkém rozhovoru pro Seznam Zprávy.
Alois
Příspěvky: 1872
Registrován: 23 dub 2011, 00:08
Bydliště: OSTRAVA!!!

PREZIDENT-Petr PAVEL!

Příspěvek od Alois »

K mé velké radosti a snad i většiny slušných lidí, skončily volby prezidenta ČR vítězstvím gen.Ing. Petra Pavla.

Volba má ovšem dvě stránky. Po 33 letech od pádu komunismu máme na hradě bývalého komunistu. Na straně druhé tam nebudeme mít bývalého komunistu, stbáka, lháře, podvodníka, dezinformátora, špatného ekonoma a neschopného bývalého premiéra, člověka, který nás jako ČR uvrhl i do mezinárodních potíží A. Babiše. Za to patří dík těm 3,5 miliónu voličů, kteří se nedali sliby a lhaním ovlivnit. Bohužel mezi motorkáři jsem jich moc nepoznal.

Dle slov našeho premiéra prof. P. Fialy, kterého si vážím, to byla ta nejhorší a nejhnusnější volební kampaň za dob existence ČR.
Já osobně jsem dostával spoustu špinavých emailů s útoky, dezinformacemi, urážkami P. Pavla. A pokud jsem reagoval zprávou z některého řekněme slušného zdroje, která lži vyvracela, byl jsem označen za lháře já atd. Některé e-maily a videa byly už na první pohled naprosto hloupé až debilní, často ze zdroje AEnews (dezinformační ruský server), ale lidem to nevadilo a brali to jako "jak to můžeš vědět, že to je lež". Špatně přeložená cizí řeč na videích, fotkách a pod. Jen aby poškodily většinou jen P. Pavla. Díky tomu jsem poznal i mentalitu některých mých známých nebo lidí, které jsem nikdy neviděl. A bylo mi z toho dost špatně. Zkrátka nepomohla špína, zvítězila čistota, se kterou tým P.P. kampaň vedl.

Teď jen můžeme doufat, že prezident bude slušný reprezentant ČR, že nesklouzne někam do hlubin Zemanovy duše a pokusí se znovu nabýt důstojnost ČR ve světě, jakou jsme měli před Zemanem.

A předposlední dobrá zpráva je, že nový prezident je motorkář, možná, že v tomto ohledu bude mít dostatek příznivců i mezi námi a třeba se mu podaří více zviditelnit naše potřeby.

Tímto uzavírám toto téma, děkuji všem tajným čtenářům a doufám, že se nebudeme muset k tomuto tématu vracet.
Alois
Příspěvky: 1872
Registrován: 23 dub 2011, 00:08
Bydliště: OSTRAVA!!!

KONEČNĚ

Příspěvek od Alois »

Prezidentu Zemanovi vypršel mandát. Jeho konec slavily na Pražském hradě desítky lidí

Miloš Zeman už není prezidentem České republiky. Mandát mu skončil přesně o půlnoci na čtvrtek. V tu dobu Hradní stráž symbolicky stáhla prezidentskou standartu, která vlála nad Pražským hradem. A uzavřela Bránu gigantů.

Za zvuku hudby Hradní stráže a ovací přihlížejících opustila prezidentská standarta své místo na stožáru nad Pražským hradem. I přes deštivé počasí a noční hodinu se na Hradčanském náměstí shromáždila zhruba stovka lidí. Někteří si připíjeli šampaňským a skandovali: „Konečně“.

„Čekáme na to deset let,“ řekla pro Radiožurnál jedna z oslavujících. „Je super, že pan prezident, který neuměl dodržovat Ústavu, konečně odchází z tohoto postu. A možná přijde snad konečně někdo, kdo začne Ústavu dodržovat.“

Od půlnoci je Česká republika bez prezidenta. Jeho pravomoci přešly na premiéra, předsedkyni Sněmovny a předsedu Senátu.

Za desetiletým působením prezidenta Miloše Zemana se symbolicky pár minut po půlnoci uzavřela také Brána gigantů, která vede na první nádvoří Pražského hradu. Znovu se otevře před polednem, kdy sem přijede složit prezidentský slib Petr Pavel.

https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/mi ... 090711_ako


Obrazem: Z Hradu vynesli bustu Zemana, zapálenou ji hodili do Vltavy

Průvod recesistů se loučil s prezidentem Milošem Zemanem. Z Hradčanského náměstí vynesl „Zemanu“, kterou pak na Karlově mostě zapálil a hodil do Vltavy.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/obra ... .seznam.cz


Akce Špinavé ruce. Zeman se rozloučil skandální milostí podvádějící firmě

Miloš Zeman zakončil kariéru hlavy státu skandálem. Na poslední chvíli udělil milost firmě odsouzené za manipulace s dvěstěmilionovou zakázkou. Zeman se přihlásil k mafiánským praktikám hradní kamarily, ačkoli sám dříve vyhlašoval akci Čisté ruce.

Manažer Energie Libor Tkadlec byl zachycený v odposleších chlubením, jak manipuluje zakázku v Lánech tak, aby vyhrál jeho zaměstnavatel. „Víc už to připravit nemůžu. Zadání, to jsem kompletně vymyslel, aby se odbouraly ty menší firmy. A hlavně to mám udělaný tak, že polovina se toho dělat nebude, a může se vyfakturovat.“

https://www.forum24.cz/akce-spinave-ruc ... ici-firme/
Alois
Příspěvky: 1872
Registrován: 23 dub 2011, 00:08
Bydliště: OSTRAVA!!!

ZEMANOVA ABOLICE

Příspěvek od Alois »

Zeman žádal o podpis abolice pro pracovníky Hradu dvakrát, sdělil ministr Blažek

Bývalý prezident Miloš Zeman žádal premiéra Petra Fialu (ODS) o spolupodpis abolice, která může zabránit trestnímu stíhání, pro pracovníky Hradu dvakrát. V rozhovoru pro server Seznam Zprávy to potvrdil ministr spravedlnosti Pavel Blažek (ODS). Zeman přitom v minulosti v médiích popřel, že by Fialu o abolici požádal. Podle dřívějších informací chtěl Zeman zastavit stíhání šéfa prezidentské kanceláře Vratislava Mynáře a předejít stíhání lidí z Hradu v kauzách skartace zprávy o ruském zapojení do výbuchů ve Vrběticích a úniků informací Bezpečnostní informační služby (BIS) na Hrad. Fiala podle médií abolice podepsat odmítl.

Blažek uvedl, že se Zemanem probíral některé milosti a abolice. Na dotaz serveru, zda se jednalo o abolice v kauzách šéfů Lánské obory a prezidentské kanceláře, ministr řekl, že Zeman přemýšlel i o řešeních tohoto typu. „Ano, vedla se debata o řešení abolicí,“ poznamenal. Abolice může buď zastavit trestní stíhání, nebo nařídit, aby se v určitém případě ani nezahajovalo.


Sviňárny, naštěstí už bývalého prezidenta, není třeba komentovat.
Odpovědět