Rosta kludne mozete prist na aute. ak nebude dobre pocasie aj ja pojdem na aute (rana tu byva 2-3 stupne, dufam ze sa to zlepsi), nie je to zraz motoriek, je to stretnutie priatelov motoriek. vyjazd bude planovany na sobotu, ale tiez zalezi od pocasia, ak nebude pekne pocasie nemusi byt nasilu. a tiez naopak vobec nevylucujem ze mozme pojazdit aj v piatok. je tam vazne krasny kraj. ide o pohodu, proste spravit si dovolenku, ak nic ine posedime podebatime, porelaxujeme. tiez individualna turistika nie je vylucena, ja neplanujem nic podobne, na to som lenivy

ale kludne si mozete dat turu do hor, na hriby, pozret hrad Krasna horka, pozriet krasny zamok Betliar, pozriet mauzoleum Andrassiovcov, v dosahu je znama jaskyna Domica, aj niekolko krasnych mensich jaskyn. ak bude vecsi zaujem mozme ist hromadne, ale zatial som neplanoval, resp naplanoval som jediny program - robit nic

vymyslali sme hru ze sa donesie vzduchovka a kazdy poharik alebo flasku piva si bude musiet clovek vystrelit

ale asi by sa to nestretlo s pochopenim prevadzkovatela, velmi rychlo by to tam mohlo vypadat ako na fronte

tak ak Shreko donesie flintu, dame si nejaky turnaj na body. aspon jeden vecer by sa malo urcite grilovat. program je hlavne relaxovat, posediet, podovolenkovat, ja som umrdany z prace jak sfina