TEPLÝ VÍKEND A CO VY NA TO ?
-
TEPLÝ VÍKEND A CO VY NA TO ?
Ahoj přátelé. Nastávající víkend má být prosluněný a to se docela nabízí možná jedna z poslední šancí společného výletu po okolí Ostravského kraje. Sraz plánujeme v 10 hod. u benzinky u STK v Bílovci. Podmínkou je ovšem vzít sebou dobrou náladu a nahlásit účast. Zastavíme někde na oběd a kafíčko a dáme řeč. Těšíme se na hojnou účast. Čau Laďa a Mila.
-
Re: TEPLÝ VÍKEND A CO VY NA TO ?
Omlouvám se plánujeme to na neděli 7.10. 2018 sraz 10 hod. pumpa u STK Bílovec. čau L,M
-
Laďo, bezva nápad. Dobré nálady máme plné kufry našeho busu, takže pokud se nic vážného nestane, tak se hlásíme.
Jen to počasí...v neděli odpoledne předpovídají prý nějaký déšť, sobota by měla být OK....ale neva, po cestě ze Slovenska mě nic nerozhází.
R + M

Naposledy upravil(a) Radek7777 dne 03 říj 2018, 09:12, celkem upraveno 1 x.
-
Ahoj vespolek - my s tím nemáme problém, akorát pořád přemýšlím co to je "dobrá nálada" - nebo chceš snad Láďo říci, že jsme měli nějakou jinou během té doby, co společně jezdíme ??!!
Tak už vážně - jelikož je teprve středa, tak koukat na předpovědi počasí na víkend je ryzí pošetilost - no nicméně norové předpovídají na sobotu více slunečno a na neděli bez sluníčka, ale oba dny bez deště - tak uvidíme jak to bude v pátek - to už by se mohli trefit.
Jinak v neděli v 10hod na místě uvedeném !!
Milan

Jinak v neděli v 10hod na místě uvedeném !!

Milan
-
Super...už těch dnů plných slunce moc nezbývá , proto jedeme a těšíme se. Hurá....nemusíme sbírat jablka!!!! Marta a Alois jedou!!
-
Marta - prý "nemusíme sbírat"... vy je už ani nemůžete sbírat, protože už máte plné sudy na kvas všude kolem celého domu.
... ale jinak plný souhlas, těch dnů na potěšení za řídítky je fakt už jenom pár. 
Koukám na předpovědích, že rosničkáři dostali rozum a kvůli nám zrušili na neděli ten déšť, tak to bude super.
Těšíme se. R + M

Koukám na předpovědích, že rosničkáři dostali rozum a kvůli nám zrušili na neděli ten déšť, tak to bude super.

-
Zdravime. Mladi duchodci by sa taky pridali. Cusik. R+R
-
Tož bando, Láďa mě pověřil nějakou trasu vymyslet. Většinou na podzim jezdíme známým směrem, bude neděle a hlavní tahy raději vynecháme. Tak cca 150 km kutihulek, povědomým terénem, budeme se motat i po pěkných cestách a pomalu, ať Rosťa nenadává a Láďu provedeme po našem kraji. Bude to spíš podzimní relaxační jízda i s obědem.
-
Zdravíme všechny,o víkendu děláme babičku a dědečka vnoučatům,ale pokud to vyjde jak je v plánu s počasím, tak Petr se zůčastní beze mne
,takže krásnou podzimní relaxační
výjižďku!!!
M+P

M+P
-
Pokud bude zítra na jízdu příznivá konstelace hvězd -- rádi Vás uvidíme.
Z Bc.od splavu m+l

-
Tak naposlednu chvíli se hlásím že přijedu i já, ale bohužel sám.. Pavlínka musí do práce. Tak snad počasí vyjde a bude to fajn. Martin.
-
bylo fajn, tak zase někdy...… Nepodařilo se mi tady nahrát fotky (video), tak jsou na mém FCB. Kdyby někdo věděl, jak nahrát video s příp. mp4, tak napište. Olina
https://olgamik.rajce.idnes.cz/podzim
https://olgamik.rajce.idnes.cz/podzim
-
Zřejmě nikdo nečekal, že se nás na startu sjede 12 motorek! Pět goldwingů, 6 choprů a jedna rychlonožka. Bezva sestava. Nezapomněl jsem vzít vuvuvuvuvzelu, abych včas dal vědět, že odjíždíme. Ale přesto si Želva neodpustil dotaz: Už sy trubil? Ja nic neslyšel.....Tempo jsem zvolil - jak už jsem psal- kochací, tedy čoprácké. Dokonce i Rosťa chválil. Nebylo kam spěchat, počasí vypadalo stabilně a času bylo dost. Zvládli jsme obě zásobárny pitnou vodou, U Jelena pomalý oběd - ta obsluha tam je hrozná a do Azylu jsme přijeli kolem 16 i přesto, že zastávek bylo dost. Ale potřebovali jsme si pokecat a dost jsme se zasmáli. Jo, na kraviny to nás užije. Laďo fajn, že jsi ty vyjížďku vypsal. Už bylo třeba.
Připojuji pár fotek.
Připojuji pár fotek.
- Přílohy
-
- IMG_2663W.jpg (150.44 KiB) Zobrazeno 8723 x
-
- IMG_2667W.jpg (161.59 KiB) Zobrazeno 8723 x
-
- IMG_2669W.jpg (169.98 KiB) Zobrazeno 8723 x
-
- IMG_2671W.jpg (175.91 KiB) Zobrazeno 8723 x
-
- IMG_2674W.jpg (197.1 KiB) Zobrazeno 8723 x
-
- IMG_2676W.jpg (130.84 KiB) Zobrazeno 8723 x
-
- IMG_2682W.jpg (148.72 KiB) Zobrazeno 8723 x
-
- IMG_2685W.jpg (172.58 KiB) Zobrazeno 8723 x
-
- IMG_2687W.jpg (163.57 KiB) Zobrazeno 8723 x
-
- IMG_2691W.jpg (156.42 KiB) Zobrazeno 8723 x
-
- IMG_2693W.jpg (230.69 KiB) Zobrazeno 8723 x
-
- IMG_2709W.jpg (150.56 KiB) Zobrazeno 8723 x
-
Ahoj přátelé . Ještě jednou chci poděkovat Aloisovi za výběr super trasy, kterou jsem si moc přál. No a k vedení kolony, snad není co dodat. Výletní tempo nám nepokazil ani dost silný vítr a časté zastávky byly plné smíchu a bezva nálady. Jo když se sejde parta super lidí, výsledek se dostaví. Oběd i když byl dost dlouhý kvůli naší početné skupině, také docela klapl. alespoň bylo dost času na pokec a opět vtipy všeho druhu. Fotky jsou toho jen důkazem, že bylo veselo a krásně. Všem moc děkuji za velikou účast a těšíme se na další setkání. Čau Laďa a Mila.
-
Děcka moje....já chci jet zase!!!!To byl den super den...vyjeli jsme spolu ven a nemělo to chybu. Krásný den a milá parta. Mně se líbilo uplnene vše...už se nám v palicach rodi plány na příští rok...Tož sa tešte bando. Papa Marta
-
Milí motoroví
přátelé. Přidávám i já svou trošku do mlýna.
Kdo chce vidět fotky trochu jinak, ať tedy klikne na nové album na rajčeti.
https://star-riders.rajce.idnes.cz/7.za ... C_Kruzberk.../
Chce to sice trpělivost, než se fotka zaostří, ale jak v televizi nic nebude, tak se podívejte. Víkend se opravdu podařil, počasí vyšlo, vyjížďka se povedla na jedničku...
Moc se nám líbilo.
Zdraví R + R

https://star-riders.rajce.idnes.cz/7.za ... C_Kruzberk.../
Chce to sice trpělivost, než se fotka zaostří, ale jak v televizi nic nebude, tak se podívejte. Víkend se opravdu podařil, počasí vyšlo, vyjížďka se povedla na jedničku...

-
PS:Lepší je si kliknout na malé šipky nahoře vpravo, (vedle: To se mi líbí) fotky vyjedou na celou obrazovku a pak jen klikáte... a je to zaostřené hned... 

-
No teda Růžo, smekám před Tvými fotkami. Úžasné jsou fota kolony, to je nádhera a máš to krásně nafocené. Všechno ostré, dobrý výběr, žádné kokotiny- fakt už jsi náš klubový fotoprofesionál!
Jedna z posledních fotek jak jsme dojeli na Azyl, všimněte si, jak má Želva zamlženou helmu. Ten se kurňa musel za jízdy zpotit.
P.S. A koukněte na www.star-riders.cz - členové - máme nového člena Dakara.
Jedna z posledních fotek jak jsme dojeli na Azyl, všimněte si, jak má Želva zamlženou helmu. Ten se kurňa musel za jízdy zpotit.
P.S. A koukněte na www.star-riders.cz - členové - máme nového člena Dakara.
-
Ahojte,
tak opět to byl zajímavý výjezd s báječnou trasou, krásné počasí, bezva lidičkové, paráda cesty a zatáčky, příroda, ukončení sezony(?) jako z partesu.
Růženka na Rajčeti má hodně krásných fotek, tak my přidáme ještě pár.
R+M
tak opět to byl zajímavý výjezd s báječnou trasou, krásné počasí, bezva lidičkové, paráda cesty a zatáčky, příroda, ukončení sezony(?) jako z partesu.

Růženka na Rajčeti má hodně krásných fotek, tak my přidáme ještě pár.

R+M
-