MOTORKÁŘSKÉ PUTOVÁNÍ MORAVOU
-
Re: MOTORKÁŘSKÉ PUTOVÁNÍ MORAVOU
A tak to R nekazme: Jistě myslel Vrbno pod Šternberkem a Mary mu nařídila, ať napíše pod Pradědem. Vrbno sem, Šternberk tam.
-
Nojo, srandičky, na to vás užije.
Jasně, že jsem si tu chybu uvědomil hned po vložení, ale nešlo s tím už nic dělat. Takže Alois vyhrál hlavní cenu...jen nevíme, jaká to je.
Takže jako odškodnění za psychické újmy prohlížejících přidávám ještě něco navíc, foto z projížďky na koníkovi ...a na závěr jedno překvapení po ukončení akce, kdy malá partička ještě poseděla u kafe a píva: Ještě k Rebelovi - od něj jsme se dověděli, že to byl on, kdo na místě byl a hledal nás už týden před akcí
a pak i po ukončení - podle jeho slov: " Byl jsem tu úspěšně před i po."
Popovídali jsme si, zasmáli se a pozval nás na svou tradiční (již 18.-tý ročník) akci "Těžká vozba" v místě Kemp Ranč Bystřička ve dnech 28.-30.8.2020. Uzávěrka akce již byla, ale na jeden den bychom mohli nakouknout, co říkáte? Kdo z vás pojede??
(Pozvánku uveřejnil již v únoru Alois ve fóru "AKCE 2020" v tématu Akce jiných klubů.)

Takže jako odškodnění za psychické újmy prohlížejících přidávám ještě něco navíc, foto z projížďky na koníkovi ...a na závěr jedno překvapení po ukončení akce, kdy malá partička ještě poseděla u kafe a píva: Ještě k Rebelovi - od něj jsme se dověděli, že to byl on, kdo na místě byl a hledal nás už týden před akcí

Popovídali jsme si, zasmáli se a pozval nás na svou tradiční (již 18.-tý ročník) akci "Těžká vozba" v místě Kemp Ranč Bystřička ve dnech 28.-30.8.2020. Uzávěrka akce již byla, ale na jeden den bychom mohli nakouknout, co říkáte? Kdo z vás pojede??

-
No jo, pokud bychom si těch srandiček neužili, tak to by bylo s námi opravdu, "ale opravdu" na pováženou
.... a psychickou újmu už nemůže mít vůbec nikdo, protože fotky jsou super - sázka na dvorního fotografa mi vyšla
.
Co se týká akce "Těžká vozba" jsem pro - domluvíme se určitě, pokud to nezmastí ten, co manipuluje s počasím. ?!

Co se týká akce "Těžká vozba" jsem pro - domluvíme se určitě, pokud to nezmastí ten, co manipuluje s počasím. ?!
-
Tak konečně přispívám svou trochou do mlýna. Pár foteček na dokreslení situace. Velké překvapení pro nás všechny byla návštěva Milana Ženy a familie Čegan - viz společné foto.
No a to je pohádky konec. Díky za super akci a zase příště se někde uvidíme.
No a to je pohádky konec. Díky za super akci a zase příště se někde uvidíme.
- Přílohy
-
- Nejsou řysky jako řysky.
- IMG_7649W.jpg (261.78 KiB) Zobrazeno 1910 x
-
- A okurka vůbec nechyběla.
- IMG_7652W.jpg (271.14 KiB) Zobrazeno 1910 x
-
- Tak přestaň žvanit, val prohnat ty daňky a po cestě mi dones tamtoho zajíce! A ne abys ho oslintala.
- IMG_7682W.jpg (205.67 KiB) Zobrazeno 1910 x
-
- Trochu moudra ze života.
- IMG_7712W.jpg (267.61 KiB) Zobrazeno 1910 x
-
- Gruppenfoto s návštěvami.
- IMG_7731W.jpg (258.44 KiB) Zobrazeno 1910 x
-
- Čegani s Václavem
- IMG_7749W.jpg (279.86 KiB) Zobrazeno 1910 x
-
- Konečně na koni.
- IMG_7764W.jpg (220.99 KiB) Zobrazeno 1910 x
-
- Rozlučková holubice.
- IMG_7777W.jpg (262.1 KiB) Zobrazeno 1910 x
-
Díky dodavatelům fotek Aloisovi a Radkovi7777 - myslím, že se všichni poznali a nebudou mít výhrady ke zveřejnění - to bych byl asi v šoku
??
Ještě jednou díky všem, kdo se zúčastnil akce, páč to bylo cool
.
Něco mi říká, že to byl 1.ročník "MOTORKÁŘSKÉHO PUTOVÁNÍ MORAVOU". ...........

Ještě jednou díky všem, kdo se zúčastnil akce, páč to bylo cool

Něco mi říká, že to byl 1.ročník "MOTORKÁŘSKÉHO PUTOVÁNÍ MORAVOU". ...........