ALPY-7/2011 - GROSSGLOCKNER

Alois

Re: ALPY-7/2011 - GROSSGLOCKNER

Příspěvek od Alois »

Filo píše:Pěkný den vespolek ,
pěkné člení Aloisi , nechceš se zítra sčuchnout ? Na motkách , či do hospy ?
Jdeme s Čmeldou ....bude ještě volat Maartymu .

Filo, na motce bych se projel s Váma, ale hospodu si nechám na zimu resp. na Radu, kterou bych měl svolat co nejdříve ohledně Setkání Hvězd aj.
Jimy

Příspěvek od Jimy »

Alois, hezky jsi to popsal, je vidět, že jsi to měl perfektně zmapované. Je fakt, že večer diskuse byla veselá, je fakt, že jsem skákal do řeči, ale když jsem přestal, neměl jsem šanci se dostat ke slovu. :lol: , ale v dobrém.
lajbr

Příspěvek od lajbr »

Jimmy ahoj, nevěřím ve větší ukecanost ,než jsem já. Tož buď rád,že jsem nejel :lol: . Je vážně vidět,že náš Presidento to sledoval pozorně a výborně popsal. Hoši jednoznačně palec nahoru pro všechny a zvláštní poděkování výbornému zpravodaji ČTK Maartymu. ;)
Hakuna

Příspěvek od Hakuna »

Protože se opět po nocích, pracně prohrabávám vašimi zážitky a tunami fotek, ze všech geometrickou řadou narůstajících akcí, jelikož jste se ještě začali dělit na skupinky a v jednom víkendu absolvujete i akce dvě.Chci poděkovat, za bezva výběr fotek z Alp do fotogalerie a hlavně perfektní popisky, ke každé fotografii, které mi při mém uspořádání do kroniky a okořenění, moc pomáhají. Netuším, kdo si s tím dal práci, měl vtip a skvělý nápad. Tipuji to na vtipného dopisovatele Maartyho, možná Berry, jako zpracovatelka fotografií, či přímo Libor, jako tvořitel vašeho webu. Ať je to kdo chce, vřelé díky. Moc mi to pomáhá a příjemně mě to pobavilo. :P
Alois

Příspěvek od Alois »

Ano, fotky bezvadně zpracoval Maarty. Já slíbil upravit itinerář, ale dosud jsem se na to ani nekoukl. Ale udělám!
Zamčeno