Víkend 11-12 června

Berry

Re: Víkend 11-12 června

Příspěvek od Berry »

no ja vlozila novy prispevek do fora - ale vidim, ze tady kvete diskuse vice - proto to dam i sem - pro ty, kdoz necetli mejliky....At zije nas prezident !
http://img1.rajce.idnes.cz/d4/1/1967/19 ... /prani.jpg
Berry

Příspěvek od Berry »

no ja tam vlozila novy prispevek do fora - ale vidim, ze tady kvete diskuse - proto to dam i sem - pro ty, kdoz necetli mejliky....At zije nas prezident !
http://img1.rajce.idnes.cz/d4/1/1967/19 ... /prani.jpg
pedro

Příspěvek od pedro »

ahojte přátelé,
je to obsah, který už dávno proběhnul...tedy víkend 11-12 června...a byl úspěšný, plodný i veselý. :lol: Protože se zde ale i dál pokračuje v zábavě...napadla mě jedna myšlenka. Napsal jsem zde veřejně Vám všem i naši Hakuně, že žádám o pomoc. Pomocná ruka byla podaná a je již krůček k odhalení, kdože vlastně Hakuna je.
I "naše" Hakuna si myslí, že Pedro nespí touhou a s lítostí ji vlastní říká "chudák Pedro". Dokonce náš President skutečnost brzkého odhalení glosuje poznámkou o našem kontaktu a dokonce i o možném předání genetické informace. :o Umíte si mě v této situaci představit? :lol: Já sám sebe ne a věřím, že také Hakuna se svoji genetickou dispozicí netouží po tomtéž. Samozřejmě, chtěl-li jsem předat kroniku, aby bylo pokračováno v začaté práci, kdy "mistr" pera Hakuna tak skvěle popisuje naši zábavu... zcela jistě musím s "tlustou knihou" ke zdroji...tedy k Hakuně. Já však chci navrhnout zůstat v té, zatím neprozrazené anonymitě a onen náš anál doručit na místo, které by bylo jakousi mrtvou schránkou....byť zde chci ono místo prozradit. Rozhodl jsem se proto s knihou přijet do restaurace Slezský Dvůr, do místa společných schůzek naši Rady....knihu přenechat personálu...a Hakuna sama, nebo konspirativně nasazeným agentem, knihu vyzvedne...nikdo se tak nic nedozví....protože uznejte, kdo by tam čekal se záznamovým mediem, aby pořizoval důkaz :lol: kniha přece může být vyzvednuta v libovolné době...No, Agáta Christie, pánové Francis či Chandler by si zcela jistě vymysleli zajímavější postup...ale i takto se v zájmu věci ještě dlouho můžeme těšit z Hakuniny masky, pod kterou je skryta. Mě to dokonce baví ! A proč bych měl být chudák, který by již pozítří věděl "who is who"!
Hakuno i Vy přátelé, čekám na případné reakce, podněty ....
S úctou Váš Pedro Ray Bradbury(ák) :D
Hakuna

Příspěvek od Hakuna »

pedro píše:Hezký den všem,
omlouvám se Vám, že jsem neglosoval vtipná a upřímná slova příspěvků zde na fóru. Jak jsem do smsky Hakuně napsal "pro neodkladné záležitosti" a Aloisovi do telefonu sdělil také, navíc s poznámkou o zdravotních důvodech, jsem o5 zde. Malinko posmutnělý, protože nemám zatím všechny výsledky různých testů, které na mém těle provádějí. Nicméně jsem tu, abych požádal Hakunu o pomoc...jak sama také v jedné z předchozích zpráv Maartymu napsala:

"Maarty, už nevyklube. :( Situace se všeobecně překvapivě změnila :o , kroniku má Pedro, bude -li potřeba v tomto mu ráda podám pomocnou ruku. ;)"

Tedy prosím tímto Hakunu o pokračování vedení zápisků do análu našeho týmu...tedy do kroniky, :roll: ať si to někdo nespojuje s jiným, podstatně odlišným významem, který je pod tímto názvem znám také. :lol: Zde však anál značí letopis, kroniku...z latinského annus/rok .

cituji dále slova Hakuny z jednoho dalšího příspěvku :

"Začínám litovat, že jsem kroniku předala Pedrovi, neboť i tentokrát bych si to náramně užila."

Hakuno, nelituj...kronika se vrátí do Tvých rukou, do rukou, jež tak citlivě a pravdivě dokázaly popsat prožité chvíle našeho týmu. ;)
A já se vždy budu těšit na listování v této tlusté knize, vždy budu hltat nová sdělení i prohlížet vložené snímky.

Do mailu jsi mi napsala, že Tě mohu požádat o pomoc, bude-li to třeba. Ano, právě dnes tímto posílám své SOS....a zcela veřejně!
Nebojte se, nechystám se odpočívat v "dřevěném spacáku" :) ..ale pro výše popsané důvody nemám příležitost pracovat s naší knihou!
S úctou Váš Pedro
Váš, náš Pedro, ;)
ráda Tvou výzvu přijímám , bude mi ctí pokračovat v zápiscích do vašeho kolektivního análu, nikoli do Vašeho análu individuálního, zcela jiného významu. :shock: Slyším Tvé volání . . . / - - - / . . . (SOS) , protože nejsem žádný tlachal, dostojím svému slovu a odpovídám , zcela veřejně - - - - . - ( rozumím) . - - . (jsem připraven) . Věř, že Tě nezklamu, ke znovu svěřenému úkolu se rozhodně postavím čelem a naprosto poctivě ,pravdivě , bez příkras, citlivě ,s radostí a fantazií mou vlastní, zaznamenám vše , pro budoucí generace do ,,tlusté knihy pravdy“ Již vaši poslední kolektivní akci v Dešné, plnou intimních erotických záběrů , si ráda vychutnám, jak jsem slíbila. :lol: :P :mrgreen:

P.S. A potom co jsem si teď přečetla poslední příspěvek Aloisův , rozhodně si na některých objektech dám obzvlášť záležet! :mrgreen:
Hakuna

Příspěvek od Hakuna »

Ahoj Pedro,
jisté je, že mě to taky už týdny baví a vnímavý pozorovatel při bližším ohledání kroniky, najde dva snímky, u kterých není jasno, kde se vzaly. :D Či zapátrá v paměti ,a bude moct tak odpovědět alespoň na jednu část hádanky od Popelky. Vidím, že si naše setkání vymakal do naprosté dokonalosti. Měla jsem podobný veselý nápad,že si to snad předáme v zatím nejmenovaném parku, třeba u třetího odpadkového koše, po vzoru amerických filmařů :lol: Věřím,že tahle veselice není výsledkem strachu z mého DNA a výzvu přijímám. Mám vyzvednout ,,velkou knihu pravdy" nepoznána? A za jakých podmínek? Sherlok Holmes už bledne závistí. :idea: :lol:
Maarty

Příspěvek od Maarty »

Je-li Hakuna něco mezi mnou a Filem, tak by to klidně mohl být i Čmelda :) ?
A nebo by to mohla být ta ženská, co nás jednou vezla Aloisovým autem na SRCZ schůzi. Ale tam nevylezla z auta, pokud si dobře pamatuji, takže ji asi všickni neviděli...
Takže asi byla převlečená za údržbáře, který si do dvora odskočil na pifko.
A když to není motorkářka, tak to může být třeba stopařka, která si nějakého motorkáře stopla a je tak spolujezdkyní motorkáře!
Hakuna

Příspěvek od Hakuna »

Ve víru kronikového veselého opojení, úplně zapadlo do pozadí hezké Berrynino přání presidentovi. Jistě si ho plně zaslouží, jako pravý Alois. I já tedy přicházím se svou troškou do mlýna, jako díky za jeho milé příspěvky. :mrgreen:

Co to vidím, chlapi mojí?
Aloisovi dneska stojí...
motorka na place,
zas bude legrace.

Dnes má totiž jmeniny,
tak přání má jediný!
Pečující kolchoznici s velkýma kozama,
co vrrr, vrrr kolem něho dělat bude,
od večera do rána.

Dá mu baštu, utře zadek,
poklidí mu nepořádek.
Obšťastní ho bez námahy,
vždyť pohleďte na jeho vnady!

Oko každé fanynky,
při pohledu vlhne,
když obnažen a v ponožkách,
do ložnice vtrhne!

Přeji mu , ať DNA
bez újmy vždy spojí,
a motka mu na cestě,
vždycky pevně stojí!!
:lol: :D :lol: :D
Cilka75

Příspěvek od Cilka75 »

Dovolte, abych i já stihla dnes popřát (za 5 12) Vašemu prezidentovi k jeho jmeninám hodně pohodových kilometrů... ;)
Filo

Příspěvek od Filo »

Pěkný den vespolek ,
teda , jak to tady čtu , myslím tím akce "Hakuna" , tak jsem den ode dne
zmatenější :-) Hakuna - Pedro : předávka genetických informací , něco mezi Maartym a mnou , potom ta "popelkovská" nápověda ....
Až bude slavnostní odhalení , tak se asi zliskám :-)

Zdar a sílu

P.S. Aloisi , kapku pozdě , ale : z tvým jmeninám všechno NEJ !!!!!!! a na ty oficiální jmeniny se vyprdni , jsi prostě ALOIS !! :-)
Alois

Příspěvek od Alois »

Vážení přátelé,
děkuji Vám všem za včerejší sváteční den. Už ráno hrčela SMS od Boba a Vandy: Vše nejlepší předsedovi k svátku!!..Chvíli mi trvalo, než jsem pochopil vocogo. Pak následovaly další smsky, e-maily, skype zprávy a dokonce i telefonáty. Hřeb mého svátečního odpoledne naplnila Berry oslavným básnickým přáním, které mě skutečně dojalo až k slzám....Houby dojalo, smál jsem se až jsem brečel. A opět e-maily a dal. Večer mě dorazila Hakunina oslavná óda a strašně by mě zajímalo, kde mě viděla v ponožkách v ložnici. Hakuno, nevzpomínám si, že bychom byli Ty, já a mé ponožky v ložnici všichni tři najednou. V Dešné jsi koketovala s Pedrem v našem útulku hned po ránu, ale řekl bych, že jen telefonicky či smskou.Tož nevím. Zkrátka další probrečený kapesník. To se ti holka povedlo! Poslední a opravdu za minutu 12.00 mě dojala další naše fanynka zahalena rouškou tajemství Cilka75. Jen doufám, že 75 není věk této fanynky, ale alespoň její datum výroby. To už by stálo za to! I za tu závist. Bylo by to nejlepší na konec Aloisova dne.
No a poznámka Fila-na oficiální svátek se vyprdni, jsi prostě Alois mě ujistila v tom, že je úplně fuk, jak se jmenuji, stejně jsem to už s Vámi zapomněl, hlavně že to byl pro mě sváteční den.
Tak mě napadlo, že před pár dny měl narozeniny náš prezident Klaus, prezident, kterého nám může celý svět závidět. Vlastně můj kolega prezident. Zajímalo by mě, jestli on dostal tolik pěkných přání jako já k cizímu svátku.
Je fajn, že si dovedeme mezi sebou udělat takovou srandu. Stejně si myslím, že řada z Vás ani nevěděla, že se tak nejmenuji. Mi to ale nevadí. Pro Vás jsem Alois a od včerejška díky Vám tento svátek slavit budu....Jsem rád, že nám to tak v SRCZ výborné funguje.
Naposledy upravil(a) Alois dne 23 čer 2011, 01:12, celkem upraveno 1 x.
Hakuna

Příspěvek od Hakuna »

Teď si vzpomínám, nebyla to ložnice ;) :mrgreen:
Alois

Příspěvek od Alois »

Aha, tak teď už vím. Ale neříkej jim to, prosím.
Zamčeno