Víkend 09-10.07.2011

Zamčeno
Alois

Víkend 09-10.07.2011

Příspěvek od Alois »

V sobotu je Dobešovské léto - viz SRAZY na našem fóru. Myslím,že bychom se tam mohli jet podívat. Ve 13.00 mají vyjížďku. Navrhuji sraz ve 12.00 v Motobaru u Hanky v Bravanticích. Kdo netrefí, počkám jej u VŠB o půl 12.

A co v neděli? Kdo má návrh?
Jimy

Re: Víkend 09-10.07.2011

Příspěvek od Jimy »

No nikdo nereagoval, ale doufám, že ty časy platí (sraz ve 12 hod. u Motorestu Hanka), jestli se nepletu, tak jsme se domlouvali i ve středu.
Jimy
Kremil

Příspěvek od Kremil »

Jdeme startovat...
Křemil
charlieFM

Příspěvek od charlieFM »

Kluci a holky STAR RIDERS díky za dnešní super den. přátelé Charlie, Ladin
Jimy

Příspěvek od Jimy »

Jo jo, bylo to dnes moc fajn, až na to teplo.
Jimy
Alois

Příspěvek od Alois »

Charlie a Ladine, moooc Vám děkuji za účast a námět na Ostravici. Získali jsme další fajn lidi!!!!
Alois

Příspěvek od Alois »

Tak včera, asi po třičtvrtě roce, bylo konečně léto nejen v Dobešově, ale i na Ostravici. K motobaru přijelo našich 12 motorek. Krnovská větev s Jimym nezklamala a kromě Dáší byla v plné síle i s novým zájemcem o členství - myslím, že Lukáš se jmenoval. Dokonce Berry s novými kufry, které svým objemem jsou tak na 10 vajec, 2 lahváče, nějaké šminky a menší peněženku. Ale jsou pěkné, takové ženské a mi se stejně jako Berry taky líbí. Přijel se s námi pozdravit Chosé, bohužel nemohl na vyjížďku. Nový pár - dnes už naši členové - Kaštan a Lenka z Kopřivnice s námi jeli poprvé a jsem rád, že máme spolu s Charlie a Ladinem další 4 nové výborné členy a přátele. Možná, že se i Vašek brzy rozhoupe a posílí naše řady.Velkou radost jsem měl z Pedra, že opět v plné síle sedlá svého oře.
Přesun na Dobešov proběhl rychle až na mou vynucenou zastávku u benziny. Omlouvám se všem, za porušení pravidel, neměl jsem kde natankovat. Musel jsem po dojetí na sraz konstatovat, že Berry už jezdí jako chlap. Asi ten tréning na kolobutach ji pomohl. Bylo to příjemné, mít dvě holky v koloně 12 motorek za zády. Konec jistil Kamil se svou lokomotivou - pardon, raketou.
Sraz byl v pěkném místě, vyjížďka v pohodě, bez problémů cca hodinu a půl a celou dobu jsem sledoval Rosťu v nové kůži, jak si ji vychutnává. Po návratu jsme si dali občerstvení, Charlie na mou intervenci se zůčastnila soutěže o nej zvuk motorky. Sraz byl pěkně připraven, cca 150 motorek, auta, veteráni apod. Pak jsme se přesunuli na Ostravici, kde bylo odpoledne resp. večer plný hvězd. Hasiči, občerstvení, guláše atd. Myslím, že naše SRCZ byla jediná skupina motorek na této akci. Bezvadně zaparkoval Jimy - před hasičským autem, tak byl opakovaně vyvoláván. Alespoň jsme měli reklamu.
Při odjezdu jsem se nestihl ani rozloučit s Kaštanem a Lenkou, musel jsem odjet narychlo. V kufru jsem měl bundu, helmu a rukavice a zasekl se mi zámek. Ladin řekl, ať se na to vykašlu a jedu v kšiltovce. Dobrý nápad. Prolítli jsme Ostravicí kolem 100km/h, předjížděli jako o život a musím po této zkušenosti konstatovat, že nevím, nač jsem si kupoval helmu za 9tis, když kšiltovka je méně hlučná, lehká, vzdušná a zdálo se mi, že v ní vypadám lépe. V noci bylo taky pěkně, přijel jsem domů s prázdnou nádrží něco po 22 hodině.

Dnešní ranní rozhovor s Pedrem, Charlie a Berry mě nemusel vůbec přesvědčovat o tom, že Dobešovské léto splnilo naše očekávání a že díky všem Star Riders funguje tak, jak jsme si při jeho zakládání představovali!

P.S. Byl bych rád, kdybyste i Vy napsali své postřehy. Ať má Hakuna objektivní informace do kroniky
pedro

Příspěvek od pedro »

Přátelé, nemohu než potvrdit slova, která zde tak pohotově a barvitě popsal náš Prezident Alois. Akce Dobešov a později i přesun na Ostravici byla velmi příjemná. Den se opravdu vydařil, jak nádherným letním, skoro tropickým počasím, tak i počtem motorek, na kterých jste přijeli. Jsme prima partička lidí co si dovedou vychutnat život a s ním i spojené peripetie. Teď nemám na mysli nic vážného, jen třeba tu humornou příhodu, jak Alois vyřešil starost se zaseknutým zámkem na jeho kufru, kde měl uloženy potřebné propriety. Prostě nasednul na svoji lásku a odjel celou štreku domů jen tak bez helmy, v jeho slušivé "bekovce". A že se mu v ní jelo dobře nepochybuji! Navíc mu i sluší...to jen tak na okraj, odposlouchal jsem totiž pár útržků rozhovoru našich děvčat v době, kdy jste vy ostatní vyrazili na vyjížďku :lol: Noví naši členové, Kaštan a Lenka jsou příjemní lidé, sice jsme se poznali jen krátce, ale jistě budou dobrými parťáky v naši skupině, stejně tak, jako bude "v přátelích" můj už dlouholetý kamarád Vašek, velmi skromný člověk, odborník a znalec motorek a techniky. Jmenoval bych také onoho mladého muže, který přijel s naší krnovskou skupinou, stejně jako Aloisovi, také mi však uniklo jeho jméno, domnívám se také, že se jmenoval Lukáš....snad promine když se tak nejmenuje. Přijela také Charlie, báječná ženská a její muž Ladin, s ním jsme se setkali až na Ostravici. Sice na chvíli, ale dorazil také Chosé, i on se zdá být pohodový člověk co jistě obohatí naši partu. Krnovská "větev" je opravdovou ozdobou celé naši skupiny. Vždy pohodoví lidé, jiskřící dobrým humorem a vtipnou glosou na jakoukoliv situaci. Už dnes se těšíme na společnou akci, kterou organizují naši přátelé z Polska a provedou nás trasou po Slezské zemi, aby nám ukázali zámky na tzv. Jurze Krakowsko-Czestochowskiej, oblasti velmi bohaté na historii spojenou se středověkem, kterou tak barvitě popisuje klasická polská literatura a román v podobě připomínající dávné bitvy a křižácká tažení. Teď tudy "táhnou turisté" i my "motorkáři", novodobý fenomén obdivující tyto památky. Kdo z Vás by měl ještě případně zájem se účastnit, dejte mi prosím co nejdříve vědět! Snad by se ještě nějaké místo našlo. Závěrem bych Vám všem rád poděkoval za možnost prožít včerejšek, tento zdařilý víkendový den v kruhu "stejně postižených lidiček". Věřte mi, že když jsem usínal, měl jsem "hubu od ucha k uchu", ne však smíchem, pro který se tento příměr používá, ale opravdovou radostí, že jsme tam byli spolu s Renkou s Vámi.

Obrázek
Kremil

Příspěvek od Kremil »

Ahojte všeci,
rovněž se připojuji ke klukům v pění ód na včerejší zátah po moravskooderskoostravických krajinách a těšíme se na další podobné zájezdy, jen prosím ty podšálky všichni vracejte, jinak do naha a všichni!!! Bylo dobře, jen to vedro a špatná volba oděvu. Tož zase za rok na "Idixed". :lol: :lol: :lol:
P.S. "Teď všichni dobře poslouchejte, nebudu to víckrát opakovat":Ten švarný jinoch, co přijel s námi se jmenuje Víťa.
:roll:
Křemil
Alois

Příspěvek od Alois »

Švarný jinochu Víťo, ani nevíš, ale máš nick LUKÁŠ. Múžeme Ti intimně říkat LUKY. Pokud se hodláš státi našim členem a maje mašinu Yamaha a zove li se STAR, tož pošli fotečky nejlépe v situaci in flagranti, název motky, jméno ledvinky, mobil a pak přijdeš o nějaký zanedbatelný obolus, leč můžeš se státi našim členem.
gaston70

Příspěvek od gaston70 »

Ahoj všem , koukám že sem přišel o další skvělou akci :cry: , týden sem se nemohl přihlásit na forum ale teď už to snad bude dobrý .Četl sem si jenom příspěvky a tiše závidím zážitky z víkendu , já ho měl pracovní . Příští sem mimo ale pokud bude něco za 14 dní určitě si to ujít nenecháme , mějte se ,Gaston
Maarty

Příspěvek od Maarty »

Tak se mi zdá, ač jsem se téhle akce nezúčastnil, že Víťa se dokonale maskoval, aby vypadal jako Lukáš, takže bych navázal na Křemila a vložil bych Víťovi do úst: "To jsem já, Leklerk!" :)
Takže, co takhle přezdívka "Leklerk" ?
Hakuna

Příspěvek od Hakuna »

Milí Hvězdní jezdci a teď plným právem i jezdkyně,
souhlasím s Křemilem, dokonalé pění ód, láskyplné, srdceryvné, obdivné chvalozpěvy na všechny a na všechno, vašeho rozněžnělého, slušivě okšiltovaného prezidenta (to léto, krátké sukně, hluboké dekolty a fanynky dělají divy :shock: ), v závěsu se stejně kvalitními příspěvky vyzdravělého Pedra (což mě upřímně těší, apropo, co kronika, když už si zase v kondici? ;) ), nenechá jedno oko suché. :D V dnešní době, závisti, podrazů, pomluv, lstivosti, hněvu, pýchy aj.…..to zní téměř jako Rajský zpěv a mě to naopak nutí závidět.
Nakonec mě to přeci jen vyburcuje k mým skupinám A1, B, C,T, rozšířit své ŘO i o skupinu A , rozbít prasátko, pořídit si naleštěného oře a vyrazit s vámi. Nebo sehnat alespoň někoho, komu budu zahřívat ledviny a komu bude na sedlo pasovat má kredenciózní prdka, jako prdel na hrnec. :lol: No, na vlastního oře to zatím nevypadá, to dřív budu ve SRCZ čestným členem a inventář pro budoucí generace :o , pak tedy budu hledat to sedlo na prdel :P , abych vám nemusela stále jen v koutě závidět a byla ,, při tom“. Se zaujetím čtu příspěvky místní i zahraniční a zpracovávám do vašeho klubového ,,análu“. Pište tedy hojně a více, vkládejte foto, ať je vaše kronika pestrá, zábavná a v budoucnu rozveselí i další generace Hvězdných jezdců, jezdkyň a jezdkyňátek. Na popud ,,nejvyššího oného“ Aloise, jsem oslovila mistra webu , kouzelníka Libora, jestli bychom nemohli vytvořit vaší atraktivní kroniku v elektronické podobě, aby se k ní mohli dopracovat všichni, jelikož vás utěšeně přibývá, a to i ze vzdálenějších koutů ne jen z okolí Ostravy. Snad do toho čáryfuk Libor dostane chuť, popere se s tím a elektronice dá na frak.Těším se tedy na další dokonalé zážitky, fotky a zápisky Maartyho, mistra pera, nejen z mořské dovolené za hranicemi všedních dnů, ale i z horské kochačky v Alpách a skvělý popis Pedra , z výletu po polských zámcích, ať mám co zanést, alespoň do ,,análu“ hmotného. Držím vám tedy palce, ať to stále tak bezchybně funguje a každý cizí, zde příchozí jen bledne závistí. :mrgreen:
Naposledy upravil(a) Hakuna dne 13 črc 2011, 01:09, celkem upraveno 1 x.
Alois

Příspěvek od Alois »

Hakuno, než se vydáš do Yamahy, zkus na Babetu namontovat sedadlo z vlakového kupé, ale na šířku, ne na délku, ať se na ni ta Tvá "kredenciozní zadnice" v pohodě vejde. A naplánuj si v horku vyjížďku třeba do Prčic. Věřím, že než dojedeš zpět, budeš mít zadnici tak pokousanou od vlka na 13, že už si na motorku jen tak hned nesedneš a nebudeš nám tak moc závidět. Nemysli si, ta naše frajeřina něco stojí. Přinejmenším bolavou prdel. Víš? Ale pokud toto překonáš, budeš taky frajerka a s celou parádou mezi námi vítána! A lidi s takovým kamarádským a tvůrčím potenciálem, jaký nám předvádíš s kronikou, bereme všemi deseti.
Maarty

Příspěvek od Maarty »

To jsem myslel, ALoisi, že nejsi taková fajnofka :D
Spíš mi to připadá, že nahráváš Hakuně, aby se toho ježdění mohla zaleknout a odolala tak pokušení odhalit svou pravou tvář... :)
Alois

Příspěvek od Alois »

Ale ne, naopak! Jestli se odhalí či ne, tož to necháme na ní. Jen se jí snažím naznačit, že není vše růžové, jak to zdálky vypadá. A pokud absolvuje tu cestu na Babetě, tak jí odpustíme podmínky vyjížďky a bereme mezi nás, ne? Holky by si mohly založit divizi KOČKY-SRCZ, pro anglicky myslící CATS-SRCZ. Nebo nějaká jiná kombinace třeba SRCATSCZ. Už jsem o tom říkal Charlie. Holky by měly jednodušší a kratší vyjížďky a my ostatní bychom se s nimi na určitých místech setkávali, ať se vzájemně nezdržujeme, ale abychom kočkám mohli pomoct v případě nouze.........Ecce námět k zamyšlení.
Maarty

Příspěvek od Maarty »

Se nám to nějk rozrůstá, pomalu ani nestíhám evidovat všechny nové členy, změny přezdívek a Ty už, Aloisi, řešíš odnože :) Abychom za chvíli nevolili viceprezidentku pro ženskou sekci :)
S těmi zkratkami bych byl opatrný, snadno by se zejména ta druhá mohla zkomolit do ne zcela lichotivého označení... :)
Hakuna

Příspěvek od Hakuna »

Ahoj Maarty,
ty si to nepochopil správně, Alois nechce lehčí a kratší vyjížďky pro holky, myslím , že už vůbec ne pro Charlie a Berry, ty už se o sebe postarají, ale pro SEBE! Aby neměl toho vlka, fajnovka.On totiž bude dělat doprovod a bude se mít konečně na koho vymluvit. Zatím se vymlouval jen na Berry. :lol:....On bude holky zachraňovat, :o , je dobrota sama. Taková Matka Tereza v kalhotách. :lol: Původně jsem myslela,že SRCZ je o vyjížďkách, kochání a přátelství, teď mi prezident konečně vysvětlil, že o prdeli. :mrgreen: Pak tedy klobouk dolů partě z Chorvatska, chodíte vůbec ještě? :shock:
Naposledy upravil(a) Hakuna dne 13 črc 2011, 01:08, celkem upraveno 1 x.
Maarty

Příspěvek od Maarty »

Jo táák! Se nám pěkně vybarvuje ten náš čelní představitel! :D
Nevím, jak ostatní, ale já i moje prdel jsou zcela v pohodě... :)
Alois

Příspěvek od Alois »

Teda ta Hakuna si ze mě zase dělá prdel! Myslím, že ona ji dlouho mít v pořádku nebude.
Maarty

Příspěvek od Maarty »

Tady to začíná vypadat jako na proktologické klinice :D
Hakuna

Příspěvek od Hakuna »

Koukám pánové, že vás ty hýždě nějak berou! :mrgreen: Tak pak jedna veselá prdka specielně pro vás. ;)
bart.gif
bart.gif (27.35 KiB) Zobrazeno 7852 x
Hakuna

Příspěvek od Hakuna »

Maarty píše:Se nám to nějk rozrůstá, pomalu ani nestíhám evidovat všechny nové členy, změny přezdívek a Ty už, Aloisi, řešíš odnože :) Abychom za chvíli nevolili viceprezidentku pro ženskou sekci :)
S těmi zkratkami bych byl opatrný, snadno by se zejména ta druhá mohla zkomolit do ne zcela lichotivého označení... :)
Máš pravdu Maarty, taky začínám mít v nově příchozích a přezdívkách chaos. To už mi snad bude muset Libor do kroniky vytvořit nějaký seznam. :P Nějak to nestíhám evidovat, někteří absolvují povinné SRCZ a v členech či přátelích je nemůžu najít, někteří se najednou zhmotní, netuše kde se vzali. Zhmotnila se nám k Aloisově radosti, i zjevně ne 75letá gratulantka Cilka (pánové můžete začít závidět) :shock: , pak jsem tedy ráda, že víme, že Lukáš už není Lukáš, ale nositel slavného jména Víťa. ;) Pokud to tak půjde dál, slavný výbore, budete muset zřejmě zvolit ne jen víceprezidentku pro dámskou odnož, ale za chvíli i nějakého ,,personalistu“. :idea:
Maarty

Příspěvek od Maarty »

Funkci personalisty jako takového nemáme, ale je to začleněno do povinností sekretáře vést evidenci jezdců a věcí s tím souvisících...
Hakuna

Příspěvek od Hakuna »

:lol: A nejsi to náhodou ty? Pak se někde stala chyba, že tápeš? :shock: :lol: Budu tedy časem, žádat o členy a přátele Tebe, až už se v tom přestanu orientovat úplně. :D
lajbr

Příspěvek od lajbr »

Nazdar bando, p návratu z Chorvatska jsem už zvládl nějakých 250 km ale i tak mám malý absťák. Takže organizujete něco na sobotu? Má být celkem hezky,tak oběd jinde než doma by se hodil. Třeba návštěva zámku v Kroměříži. To mi teď přistálo v hlavě a po uvaření hlavy při cestě z Chorvatska to berte s rezervou. ;)
Maarty

Příspěvek od Maarty »

Hakuna píše::lol: A nejsi to náhodou ty? Pak se někde stala chyba, že tápeš? :shock: :lol: Budu tedy časem, žádat o členy a přátele Tebe, až už se v tom přestanu orientovat úplně. :D
Klidně žádej, já přehled mám takřka dokonalý. A ta nedokonalost se projevuje jen tím, že si nepamatuji telefonní čísla všech jezdců :D
Maarty

Příspěvek od Maarty »

Lajbre, tak ještě 400 kiláků a budeš mít od Chorvatska najeto tolik co já :D (já vím, měl jsem náskok).
Směr Kroměříž není zas tak úplně blbý nápad, mohli bychom to protáhnout do Kostelan na ranč
Zamčeno