Chorvatsko 2011, červenec

Zamčeno
Maarty

Chorvatsko 2011, červenec

Příspěvek od Maarty »

Se svolením ostatních účastníků a bez jejich cenzury tady zkusím občas dát zprávy z naší dovolené v Chorvatsku. Takže se pohodlně usaďte, dalšm příspěvkem začínáme...
Všichni vás všechny pozdravují!
Naposledy upravil(a) Maarty dne 02 črc 2011, 11:32, celkem upraveno 1 x.
Maarty

Re: Chorvatsko 2011, červenec

Příspěvek od Maarty »

28.06.2011
Na čerpací stanici Benzina jsme se všichni sešli už něco málo před čtvrt na sedm v dobré náladě, plně naloženi, a pode plánu jsme kolem půl sedmé začali společně ukrajovat první kilometry. A kdo, vlastně? Lajbr s Elenkou, Květák s Ivkou, Popi s Oli, Vlastík, Filo s Pájou, Čmelda s Oli a Maarty s Marťou. Pepe se k nám připojil až na Slovensku.
O první rozruch se postaral Čmelda, když mu někde mezi Vyškovem a Slavkovem ulétly plavky. Oliny plavky. A protože to bylo těsně před šíleně dlouhou kolonou, tak nás po předjetí kolony hned dojeli.
A pak už perlil jenom Květák. V jedné maďarské vesnici se naplno projevila jeho touha být co nejdříve u moře (nebo spíš strach, abychom mu náhodou neujeli a on se někde neztratil). Ten jeho strach se neztratil ani na chorvatské dálnici, kde s Maartym trochu provětrali motory, když to rozjeli ke stoř´čtyřicetikilometrové rychlosti. Zbytek kolony se jim začal vzdalovat a Květák tomu ještě přitnul, ale jakmile zmerčil ceduli před odbočkou, už brzdil, aby mu zbytek náhodou neuhnul a on nezabloudil a nedojel do Itálie... :)
A závěrečný rozruch tzajistil opět Čmelda, když mu u přespávacího penzionu začala hořet pojistková skříňka. S Vlastíkem to pak dávali dohromady, zatímco ostatní si už dopřávali pivo.
Maarty

Příspěvek od Maarty »

29.06.2011
Kolem deváté jsme se vydali na druhou, kratší, část cesty do cíle. Neujeli jsme ani tři kilometry a Čmeldova motorka dvakrát práskla a zůstala stát. Nicméně podařilo se ji uvést do pojízdného stavu a pak už to byla pohodička. Po projetí tunelů už na nás dýchlo moře a teplý vzduch, tak jsme se svlékli do "letního" a dojeli jsme na kochačku až do cíle, do penzionu Santa Chiara v Kanici.
Maarty

Příspěvek od Maarty »

30.06.2011
Dopoledne klid na terase. No klid, Lajbr a Květák se starají o veselou zábavu... :) Elenka už varuje, že se to deset dní nedá vydržet, ty Lajbrové hefty... Odpoledne se Lajbr překonává a na pláži převádí Boney M revival. Domorodci vyézají na balkony a do oken, turisté prchají. Nikdo nevěří, že Lajbr je zcela střízliv :)
Maarty

Příspěvek od Maarty »

01.07.2011
Maarty ss Soushkou se trhají a vydávají se na výjížďku směr sever. Během této vyjížďky narazili na klubovny MC klubu OKIT. Zbytek zajel na velké nákupy do Rogoznice, vyrazili i na pláž. Večer společný pokec u jednoho stolu. Lajbr s Elenkou si šeptají z ouška do ouška a smějí se. Co smějí, skoro se řehtají. Nikdo jim nevěří, že se nesmějí ostatním...
Maarty

Příspěvek od Maarty »

02.07.2011
SKoro všichni vyrážejí do města na nákupy, zejména čerstvý ryb. Večer se bude grilovat. Květák s Ivkou a Soushka se válejí na pláži, Maarty se schoval před slunkem do hospody. Aspoň může tyhle zprávičky hodit tadyhe na forum... :)
Hakuna

Příspěvek od Hakuna »

Tiše závidím, přeji vám všem nadále skvělý, veselý a bezproblémový pobyt. Díky za bezvadné info, naprosto úžasný detailní popis veškerého dění, vše stejně detailně zaznamenám do ,,análu", jako bych opět byla při tom. A člověk nikdy neví? Jedno video Maartyho už mám. Jako důkáz přikládám v příloze. :lol: Už teď se těším na skvělé zachycení okamžiku v digitální podobě. ;)
koupání 2.gif
koupání 2.gif (10.31 KiB) Zobrazeno 5842 x
Hakuna

Příspěvek od Hakuna »

Opět v dokonalém převleku, jsem vás zachytila v akci a některé záběry posílám. :lol:
nákup.jpg
nákup.jpg (110.33 KiB) Zobrazeno 5839 x
Přílohy
nákup brýle.jpg
nákup brýle.jpg (156.12 KiB) Zobrazeno 5839 x
nákup plavky.jpg
nákup plavky.jpg (138.69 KiB) Zobrazeno 5839 x
Hakuna

Příspěvek od Hakuna »

Ani na pláži jste se mému vnímavému oku neskryli. :D
lide41.gif
lide41.gif (56.75 KiB) Zobrazeno 5839 x
Přílohy
oddech%201.gif
oddech%201.gif (9.21 KiB) Zobrazeno 5839 x
pedro

Příspěvek od pedro »

Ahojky přátelé, ahojky Maarty, ahojky Hakuno,
především se omlouvám, že jsem nereagoval na Tvé "popostrčení" zaslané v esemesce. Ne vždy je situace příznivá k okamžité reakci! Věc napravím a v načaté báječné komunikaci budu pokračovat :lol: a nemysli si, že nesleduji Tvoji další činnost ! Jako zpravodajec utajen a z povzdálí vše pečlivě monitoruji. :shock:
Teď však k věci ! Maarty, s Tvoji perfektní schopností fungovat také i jako zahraniční zpravodaj, je víc než jisté, že jsme zvolili správně. Jsi "muž na správném místě"!
Velmi pečlivě a vtipně dokumentuješ průběh Vaši, ale i tak trochu "naši dovolené". Díky tomu se tak můžeme, sice jen imaginárně, přesunout do míst, kde je tak krásně.
A jako bychom Vás i viděli, řehtajíc se kolapsu "numero uno" kdy Čmeldově Olince ulítly plavky. :lol: Si neumím představit, kdyby jí je nějaký neurvalec převálcoval svým "fárem" uhánějíc za krásami zpěněného moře a pláží plných děv lepých tvarů. http://mp3stream.cz/watch.php?title=Dal ... ata_player
Co Olinka, ale Čmelda by musel sáhnout hluboko do kapsy a koupit Olince plavky nové...protože jak jinak...za to jistě mohl on! :lol:
No a Lajbr, to mě až břicho od smíchu bolí, když si jej představím v jeho parádním čísle na pláži. Takových "majsterštyků" ma tento skvělý bavič v zásobě jistě mnohem víc.
Už jsem jich také pár zažil a mohu potvrdit, že jsou "perfecto".
Tak přátelé, ať je Vám písnička, kterou Vám sem vkládám, hymnou po dobu Vaši dovolené, stejně jako byla před třemi lety hymnou naši party, také v průběhu překrásných dnů v Chorvatsku. Text je velmi prostý a snadno se společně s melodií zapamatuje....nám se tehdy přímo "vkradnul pod kůži" :D
Přejeme Vám pohodové dny, krásné slunce, příjemné koupání a šťastný návrat domů. Zážitků a dokumentů bude jistě dost a stanou se příležitostí pro naši Hakunu, jak je co nejlépe "okořenit" a zanést do našeho análu. :lol:
Zdraví Vás Pedro
Maarty

Příspěvek od Maarty »

02.07.2011
...
Dnešek lehárko na pláži, pivečko v baru, k večeru pak velká grilovačka - kotlety, krkovička, ryby. Lajbr vytáhl další žertovný předmět - protáhlou masku "scream". Vlastík pak předvedl eskamontérské kousky, které nás přivedly k údivu.
Maarty

Příspěvek od Maarty »

03.07.2011
Větší skupina (všickni kromě Maartyho a Fila) vedená Lajbrem vyráží na sever do Vodice do hospody k Babulince a do kostela - jedou v bílých košilích a trikách. Zbytek v čítání Maarty a Filo s Pájou jedou na jih na Sveti Jure.
Lajbr & spol. na své vyjížďce potkali prezidenta chorvatského MC klubu a dočkali se vřelého a srdečného přivítání.
Maarty s Filem si užili výjezd do nadmořské výšky necelých 1800 metrů. Cestou nahoru museli odolat útoku dvou psů podvraťáků, kteří se na ně vyřítili v zapadlých uličkách nad Tučepi. Při zpáteční cestě dolů do Makarske běželo po levé straně silnice stádo ovcí, které zcela ignorovalo protijedouví auta, která musela ovce objíždět, ale jakmile ovce zaslechli zvuk motorek, uskočily z vozovky a vrhly se ze srázu... :)

(a zbytek až po návratu... asi...)
Filo

Příspěvek od Filo »

Pěkný den vespolek přeji .
Maarty , bývalý pracovníku ČTK :-) Tobě patří dík za skvělou navigaci až na místo našeho pobytu , zvládl jsi to skvěle .
Jsem rád , že jsi taktně pomlčel o našich podvečerních a večerních aktivitách :-) Lajbrovi patří dík za organizaci ubytování .
Co se týče pobytu bylo krásně , na mě snad až moc krásně a teplo :-) Ale zase jste mohli být v klidu na pláži , když jsem hlídal motorky , že jo :-) Moc mě mrzí , že jsem nemohl předčasně oslavit narozeniny mimo zbytku posádky i se Soushkou a s tebou , ale neboj , ještě to doženeme :-)
Sveti Jure - nejsilnější zážitek z dovči . Nádherné místo , neskutečný pohled "shora" a poznání , že jsem ve svých letech začal trpět závratí !!! :-) Co se útoku divokých psů týče , na to taky nezapomenu .
Takže díky všem a už teď se těším na příští dovču . Ona ta Itálie asi fakticky klapne ...:-)
BlasterXXL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BlasterXXL »

chlapi prudko zavidim ;)

ale tesim sa ze ste zazili krasnu dovcu (chyba mi tu smajlik palec hore :) )
Like a true nature's child, We were born, born to be wild,
We can climb so high, I never wanna die!

Born to be wild
Alois

Příspěvek od Alois »

No konečně, že se tady někdo objevil s informací co a jak, zdali se dobře dojelo atd. Mysleli jsme na Vás a tak jsem čekal nějaký raport ve smyslu alespoň: Poslušně hlásím, dojeli jsme dobře! Snad brzy dáte nějakou fotku, či zážitek do fóra, ať to může Hakuna perfektně zapracovat do jejího análu i análu elektronického.
Maarty

Příspěvek od Maarty »

Ono ta zpáteční cesta byla dost únavná a asi málokdo měl pomyšlení na motorku a věci s tím související.
Sveti Jure se musí zažít, to se nedá naposlouchat... Však za poslední zatáčkou, když jsem už uviděl konec cesty, jsem si od plic zařval jako tygr (nebo spíš lev?), ale přes ten můj lauf to okolí neslyšelo :D
lajbr

Příspěvek od lajbr »

PRO ALOISE : Vážený Presidente návrat byl opravdu únavný a táhlo se to v tom horku jako smrad z hadry na nádobí. Všichni jsme dojeli zdraví,opálení (teda Filo jenom na holeni) a s dobrou náladou. Ponorka nás nepostihla a dokonce jsme oslavili dvoje narozeniny ve velkém stylu. Ostudu jsme SRCZ neudělali , obdiv místních sklidili a na důkaz naší výdrže celou kuchyň prázdných pivních lahví zanechali. Ústrojová kázeň byla na té nejvyšší úrovni, poněvadž i ke koupacímu oděvu jsme nosili vesty. Celou dobu jsme vše brali s velmi dobrou náladou a tak pro představu pár nezapomenutelných hlášek : Popi po 8 propitých večerech prohlásil svým smutným hlasem ..nějak mě při každé půlce rakije střepne ..no nevím ...zkusím ještě něco vipít doma až se vrátíme ..a když , tak s tím zajdu k doktorovi. :lol: :lol: Květák popíjíce vychlazené pivo na terase volá na Ivanku do kuchyně ..Ivo můžeš z mrazáku vytáhnout pivo ? ..Ivanka: já teď zalívám kávu !!! ..Květák : no dobře a druhou rukou děláš co ? Při průjezdu mýtnou bránou ,kdy ti co již projeli čekali na ty co ještě museli platit a tak si krátili dlouhou chvíli ze srandy tůrováním motorek . Všichni tomu dávali co šlo a nejvíce to dráždil Čmelda. Po chvíli jeho Olinka na něho kříčí ze sedla spolujezdce : No ty se tady vyblbuješ a mi hoří noha...a vidět při tom Čmeldu jak nic neslyší a má blažený úsměv ze zvuku svých laďáků a stále otáčí rukojetí plynu ...je vážně pohled k nezaplacení. :lol: :lol: Toť poslední info z naší cesty a těšíme se až se projedeme zase společně. ;)
Hakuna

Příspěvek od Hakuna »

Díky Lajbře, za skvělý popis zážitků z daleké ciziny. Nejen Alois čekal na hlášky a zážitky z dovolené. I já jsem v očekávání. :D Maarty už nějaké bezva zážitky poskytnul, doplnil mi je do kroniky i těmi základními , ale přeci jen takhle veselých historek ze života si opravdu cením a budou mít v ,,análu" čestné místo! Jen prosím účastníky chorvatského zájezdu o poskytnutí fotodokumentace, ať nám závistivcům je detailně přiblížena ona atmosféra. Po kolektivní cenzuře, mi fotky prosím pošlete přes Maartyho, on sám mi už něco poslal, ale vzhledem k tomu, že byl dopisovatelem ČTK a zbytek času ochutnával zřejmě Karlovacko, má jich velmi poskromnu. :lol:
Alois

Příspěvek od Alois »

Lajbře, děkuji Ti za raport. Něco už jsem zaslechl od viceprezidenta, pár nepodstatných informací (jako např., že jste všichni dojeli živi a zdrávi) jsem obdržel od Maartyho, ale to zásadní a nejdůležitější, se dozvídám na konec od Tebe. NIKOMU TO NEŘÍKEJ, ALE BUDU NA Tebe přednostně myslet při dalším předávání medailí za zásluhy a odvahu v oblasti zpravodajských služeb. Nicméně jsem rád, že byla dodržena ústrojová kázeň. Nerad bych někoho na základě fotodokundamentace vyobcovával škrtem pera z naší duchovní záležitosti, jakoužto SRCZ zajisté je.
cmelda

Příspěvek od cmelda »

Ahojki všici.
Tak jsem se zase od srdce zasmál(až mi slza ukápla)Jak Lajbr o něco výše píše veselé průpovidky
z moto dovči v Chorvatsku.A to tam ještě nenapsal jak šla kolem perfektně zaparkovaných strojů
(bo štábní kultůra musí být) skupinka čechů,která nakonec usoudila,že jsme asi nějací chudáci. :lol: :lol: :lol:
Zamčeno