Víkend 18-19.června
-
Víkend 18-19.června
Má někdo nějaký nápad, kam zajet o tomto víkendu?
-
Re: Víkend 18-19.června
já to mám taky jednoduché - pátek a sobota pracovní, v neděli pak praha a bryan adams...
Možná by byla zajim. cesta Velnes Kičmol-Hor.Lomná+Pivní lázně Bahenec-Bukovec+Aqapark Golembiewski-Wisla?Co Bogdan na to?
Boba nevím jak to bude s víkendem mám v práci službu .Budu sledovat vlákno nebo zavolej než pojedeš.
Stále jsem mimo provoz, maximálně můžu jezdit po dvoře na plastovém odstrkovadle a vrčet, ale duchem jsem s Vámi.
Čauky Láďa
Čauky Láďa
-
Láďo, pošli fotky z jízdy po dvoře!
-
Vážení, tak pokud není jiný nápad a chceme se loudat po světě na motorce, tak navrhuji v NEDĚLI v 11 hodin sraz u VŠB nebo Benzina ve Staré Vsi 11.35. Trasa Hukvaldy, Frenštát, Rožnov, Vsacký Cáb-oběd, Vsetín - socha svobody, Bystřička, Val. Bystřice, a pak se uvidí, jak dále. Jeli jsme to minulý týden a paráda.
Pokud máte zájem, přihlaste se zde nebo mejlem nebo SMS.
Pokud máte zájem, přihlaste se zde nebo mejlem nebo SMS.
Naposledy upravil(a) Alois dne 17 čer 2011, 10:14, celkem upraveno 1 x.
Tak já se hlásím na tu vyjížďku, ale bohužel nemám na čem vyjet. Tak co s tím?
Snad bych vám pak mohla dělat nenápadný zdravotní doprovod na čtyřech kolech, to by byl pak chudák Pedro ještě víc zmaten. 

Pěkný den vespolek ,
tento víkend s vámi nevyjedu , máme rodinnou oslavu .
Přeji suchou a bezpečnou stopu .
Zdar a sílu .
tento víkend s vámi nevyjedu , máme rodinnou oslavu .
Přeji suchou a bezpečnou stopu .
Zdar a sílu .
-
Opravuji termín vyjížďky na NEDĚLI !!!!
ahojte ve spolek,
já momentálně nevím, protože mne v tomto období hodně zlobí alergie (zatím jsem nepřišel technicky na to, jak to vyřešit, abych nemusel smrkat za jízdy do kapesníku) a také pracovně jsem na tom nevalně, blíží se konec června a já nemám udělaná daňová přiznání včetně svých.
Kdyby to vyšlo, objevím se na určeném místě.
Jimy
já momentálně nevím, protože mne v tomto období hodně zlobí alergie (zatím jsem nepřišel technicky na to, jak to vyřešit, abych nemusel smrkat za jízdy do kapesníku) a také pracovně jsem na tom nevalně, blíží se konec června a já nemám udělaná daňová přiznání včetně svých.
Kdyby to vyšlo, objevím se na určeném místě.
Jimy
-
Jimy, to je jednoduché! Normálně si odklop plexi z helmy, hlavu měj rovně ve směru jízdy přesně proti větru. Až budeš mít sopel po celé hubě, tak hlavu rychle otoč doprava a vítr Ti ho utrhne od nosu jako po kapesníku a jedeš v pohodě dál. A protože máš nejrychlejší motorku, tak bys měl kolonu vždy v tomto období uzavírat.
Nemusíš mi posílat kytici za dobrou radu, to já "kudy chodím, tudy trousím moudrost" !
Nemusíš mi posílat kytici za dobrou radu, to já "kudy chodím, tudy trousím moudrost" !
ahojky,
no ty máš tedy dobré nápady, má to jen jeden háček, když oddělám plexy, tak poton ani neuvidím, protože mi tak napuchnou oči. Spíše si budu muset pořídit nějaký respirátor, který přefiltruje pyl. No když by se ale udělal ve stylu, tak by ani nikdo nepoznal, proč to mám.
no ty máš tedy dobré nápady, má to jen jeden háček, když oddělám plexy, tak poton ani neuvidím, protože mi tak napuchnou oči. Spíše si budu muset pořídit nějaký respirátor, který přefiltruje pyl. No když by se ale udělal ve stylu, tak by ani nikdo nepoznal, proč to mám.