Víkend 30.-31.7.2011

Zamčeno
pedro

Víkend 30.-31.7.2011

Příspěvek od pedro »

Zdravím Vás přátelé,
téma, které zde vkládám a termín konání je v předstihu. Část našich kamarádů bude brázdit serpentiny cest v Rakousích, které jsou pro mnohé z nás tak atraktivní a lákavé, nebo možná, že už budou i na akci Krčmarský odzemok u přátel na Slovensku. Ty, jež zůstavají v tyto dny v našich zeměpisných šířkách, bych rád jménem organizátorů pozval na akci, která se koná kousek zde za hranicemi Karviné. Vím sice, že někteří z Vás, co se účastnili vloni druhého ročníku, namítnou...NEJEDEME. Ano, souhlasím s jejich názorem, že velkou chybou tohoto lokálního srazu je špatná organizace společné vyjížďky, kdy se na cestu vydá cca 200 motorek...od mopedů přes skůtry, historické stroje, silničky až po motorky CCC. Letos jsem organizátorům navrhnul, že jim "vezmu pod křídla" koncepci společného výjezdu a provedeme poučení než se kolona vydá na cestu...mimo jiné i po silnicích v našem městě....tedy po Karviné a také stejně, jako v jejím průběhu po cestách polských pojede s kolonou polská dopravní policie i u nás tak bude za asistence naši dopravní policie, která celou kolonu bude doprovázet po našem území. Věřím, že akce proběhne bez podobných excesů, jaké při loňské akci zažili Lajbr s Elenkou :lol: . Přikládám pozvánku organizátorů, kde si můžete všimnout, že i naše seskupení je zde uvedeno jako spoluorganizátor. Ano, stejně jako vloni, tehdy ještě jako Star Riders Slovakia, je tomu tak i letos, avšak už jako Star Riders Czech Republic. Organizačně i finančně se podílím na zajištění hudební skupiny, zajištění dopravního dozoru při vyjížďce, zajištění ukázky a jízd na dvojkolkách SEGWAY, atd. Soutěže, které budou probíhat jsou dotovány zajímavými a hodnotnými cenami. Pro případné zájemce nejenom od nás ze SRCZ, ale i odjinud, budu čekat na parkovišti u OD TESCO v Karviné Ráji.....ve 13, 00 bychom společně odjeli do místa akce.
Obrázek
Následující den, tedy v neděli 31.7. také od 14 hodin odpoledne, bude na stejném místě probíhat akce spojená s jezdeckým parkurem za účasti mistryně Slezska a také jezdců a koní z ČR. V areálu je možno ze soboty na neděli nocovat bezplatně pod stanem.
Přeji Vám hezký den
Pedro
Berry

Re: Víkend 30.-31.7.2011

Příspěvek od Berry »

ahoj Pedro, já určitě nejedu, mám doma dceru z Anglie na 14 dni a jedeme na wellnes vikend do Jeseniku.....Berry
Filo

Příspěvek od Filo »

Pěkný den vespolek , ahoj Pedro ,
taky se , bohužel , nezúčastním , mám rodičovské povinnosti .
Držím palce , přeju super zážitek a hlavně suchou a bezpečnou stopu .
lajbr

Příspěvek od lajbr »

Nazdárek Pedro, naši účast nevylučuji. Je to hodně závislé na počasí,protože jsem tento týden věnoval údržbě (svíčky,filtry,olej,brzdové obložení a hlavně MYTÍ a LEŠTĚNÍ ). Určitě nepojedu do deště a v případě,že to bude vypadat na nějakou kapku. Letos jsem zmoknul snad 10x a prostě vodu už jen když zapíjím slivovici :lol: . Tak se ti ještě ozvu a zatím se měj hezky.
Alois

Příspěvek od Alois »

Vážení, prosím tedy pana Pedra, aby se zhostil úkolu Kapitána pro tuto akci. Samozřejmě za předpokladu, že bude mít na to čas. V opačném případě, nechť pan Pedro pověří jinou spřízněnou duši dle vlastního uvážení. Držím palce, ať Vám vše o víkendu vyjde!!!
Boba

Příspěvek od Boba »

;) Zdar Pedro! Když to půjde, tak ta sobota platí "Z Tom Polskom ", nevím co Bogdan s Liborem :?: _
libor

Příspěvek od libor »

pokud bude krasne tak se zucastnime,v kolik se vubec vyjizdi a odkud.Libor
pedro

Příspěvek od pedro »

:D ahojte........pak tedy ještě jednou připomenu to samé co je napsáno hned v úvodu.. :lol: .v poslední větě, než je vložený plagát organizátorů
v polštině. :lol: sraz je v sobotu 30.7. 2011.... na parkovišti naproti Benziny o OD TESCO v Karviné....já tam budu už od cca 12,15....
Společně pak budeme odtamtud odjíždět do místa konání akce ve 13 hodin.
P.
bogdant9

Příspěvek od bogdant9 »

Ahoj Pedro.
Pokud nebude lít jak z konve tak jedu taky.Zdar v sobotu.
cmelda

Příspěvek od cmelda »

Ahojki.
Jestli stihnu poskládat mašinu a bude přijatelné počasí,budu čekat u Tesca.
libor

Příspěvek od libor »

pokud nebude prset,pojedu
Filo

Příspěvek od Filo »

Pěkný den vespolek ,
připojuji se ke klukům nade mnou , v případě solidního počasí bych
jel s vámi .
bogdant9

Příspěvek od bogdant9 »

Ahoj Pedro dík za dnešní den,bylo super.
pedro

Příspěvek od pedro »

Dobré ráno všem,
to dnešní sice pořádně prší. Ale to včerejší nám docela přálo i když po celý den bylo zataženo a také docela chladno. Přesto se nás na akci, nazvanou 3. příhraniční setkání motocyklistů, sešla celá "desítka" motorek. V centru onoho dění se postupně začaly objevovat doslova i motorkářské klenoty, nádherné motorky, jaké se zde jen tak nevidí.
Organizátoři letos předpokládali, že bude překonán loňský rekord v počtu zúčastněných. A jejich předpoklad se opravdu naplnil. Do 16 hodiny, kdy jsme společně vyjížděli na "parádu", jak je vyjížďka v polštině nazývána, bylo připraveno vyrazit 209 motorek, tedy všech druhů a typů jednostopých vehiclů, od letitých veteránů přes mopedy,skůtry, silničky až po nablýskané stroje, na jakých jezdíme my. Někteří dorazili později, skoro v samém začátku slavnostní vyjížďky, jiní nás dojeli až v jejím průběhu, takže počet motorek byl ještě o nějakou "desítku" překonán. Na bývalém hraničním přejezdu v Petrovicích nás čekala dvě auta Policie ČR, která celou kolonu při průjezdu našeho území doprovázela. A věřte mi, že to bylo velmi impozantní, když blikající majáky doprovázely více než dvoustovku motorek projíždějících Karvinou a přilehlými obcemi na našem i polském území. Letos jsme předešli některým negativním jevům při jízdě v koloně tím, že před výjezdem jsem "svoji briskní polštinou" :lol: požádal přítomné o absolutní dodržování pravidel. A mohu jen potvrdit, že celá akce proběhla bez nejmenších nedostatků. Po návratu zpět do areálu ve Skrbeńsku začal připravený program a soutěže o velmi hodnotné ceny. Každý si mohl přijít na své. K poslechu i k tanci hrály dvě skupiny, jedna od nás z Česka, říkají si Orchidea a druhá Blueset byla z Polska. Setkali jsme se rovněž s našimi polskými přáteli zeskupení Jankesi, kteří přijeli také a už dnes se těšíme na akci, kterou speciálně v srpnu pro nás připravují. Pojedeme po stopách historických zámků a hradů na Jurze Krakowsko-Czestochowskiej. Závěrem docela úspěšného dne bylo večerní pouštění lampiónů štěstí. Obloha byla poseta krásnými světýlky, kdy, jak tradice říká, každý si v tuto chvíli má něco přát. A my jsme si přáli, abychom se i napřesrok setkali. Takové akce mají nejenom svoji atmosféru, ale mají hlavně smysl podložený nápadem dobrých lidí setkávat se, poznávat svoji kulturu, zvyky a tradice. Všem Vám chci poděkovat, že jste přijeli! O naši docela "mladé" skupině nadšenců se už opravdu ví. Ví se, že sdružuje pohodové lidi!
http://www.upnito.sk/0/35rauspe6sev4mxv ... mczhgr.JPG
http://www.upnito.sk/0/dn683s35wmedpj34 ... 5qdgjd.jpg
http://www.upnito.sk/0/qsc5y3m4kxzw6mnh ... sd76tp.jpg
http://www.upnito.sk/0/ddt6ev8h4hnzm7fw ... 93gtgm.JPG
http://www.upnito.sk/0/63xvha6g9jmfumgr ... bckhce.jpg
http://www.upnito.sk/0/c74kt98qan8ckxfv ... s6ue9t.JPG
Dnes odpoledne odjíždím do Skrbeńska znovu. Pokračujeme tam v akci, kdy budeme sledovat parkur jezdců a koní. Jen to počasí nám dělá starost!
charlieFM

Příspěvek od charlieFM »

Ahoj hoši, díky Pedrovi za včerejší vyjížďku do Skrbeńska. Bylo super, na facebooku máme video ze zahájení spanilé jízdy, tak se mrkněte. ahoj Charlie
Hakuna

Příspěvek od Hakuna »

Pedro, díky za dostačující popis i foto. Nemohla jsem se přijet ani podívat. Teprve dnes jsem dorazila, škoda. Ne ,nebyla jsem v utajení u kamarádů na Slovensku, jak by se zdálo, ač jsem obdržela pozvání na ránní kávu od zvědavého, zmateného a urputného Gastona. :lol:
Zamčeno