Víkend 06-07.08.2011

Alois

Víkend 06-07.08.2011

Příspěvek od Alois »

Vážení, má někdo nějaký nápad na vyjížďku? Skoro bych poprosil něco zorganizovat kolem Třince - Horní a Dolní Lomné, Oldřichovice a někde v této oblasti, Nýdek, Trojmezí atd.
Maarty

Re: Víkend 06-07.08.2011

Příspěvek od Maarty »

tenhle víkend velmi pravděpodobně vynechám...
bogdant9

Příspěvek od bogdant9 »

Ahoj Aloisi,pokud bude přijatelno tak jedu,někam zajedem,můžem všude kde jsi navrhoval.
Alois

Příspěvek od Alois »

Bogdane, Tebe jsem už dlouho neviděl! Udělej prosím nějaký plán trasy, alespoň orientační.
bogdant9

Příspěvek od bogdant9 »

nevím jestli ten odkaz bude funkční
<iframe width="425" height="350" frameborder="0" scrolling="no" marginheight="0" marginwidth="0" src="http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s ... iframe><br /><small><a href="http://maps.google.pl/maps?f=d&source=e ... e=UTF8&z=9" style="color:#0000FF;text-align:left">Wyświetl większą mapę</a></small>
bogdant9

Příspěvek od bogdant9 »

tak neumím to sem vložit tak nic.
Myslel jsem trasu Třinec-Oldřichovice( třebas chata kozinec-možná oběd)-Karpetná-Milíkov-Bocanovice-Hrčava-Mosty u Jablunkova (nebo třebas tady oběd nebo kafe hotel Grun).Nebo mužem projet do Bukovce a do Polska na Wislu směrem do Č.Těšína polskou stranou.takže tak zdar
libor

Příspěvek od libor »

rad bych zajel,ale muzu jedine v nedeli
Alois

Příspěvek od Alois »

No, naplánovat to můžeme i na neděli a ať si zájemci vyberou, který den to vyhovuje lépe. Každý by se měl přihlásit a sdělit, který den je to pro něj OK.

Bogdane, myslels to takhle? Zkopíruj a vlož do okna prohlížeče.

http://maps.google.cz/maps?saddr=Ostrav ... 5,0,0&z=10

Sraz by mohl být buď v Hnojníku u té hospody dole nebo v Oldřichovicích u picerie, co ji má ten ital u odbočky k lanovce. Vyjet na Kozinec by stálo za to. Celkem by to mohla být nádherná trasa. Muselo by se brzo vyjet z OVY, ať se to stihne, tak v 9,00. Po cestě je na co koukat. Ještě vyjet na Filípku, je tam po cestě vápenka či co.
Přílohy
MAPA.jpg
MAPA.jpg (226.59 KiB) Zobrazeno 13747 x
Lada

Příspěvek od Lada »

Když tak v neděli bych mohl tak na 80%. Už jsem podobnou trasu jel, ale proč nejet, že. Čau Láďa
Berry

Příspěvek od Berry »

Já se omlouvám, nemůžu, mám zde dcerunku z Anglie, v sobotu máme rodinou oslavu a v neděli už odjíždí...Berry
Maarty

Příspěvek od Maarty »

trasa vypadá pěkně, v neděli bych možná jel. na sobotu už mám jiný program
Kastan

Příspěvek od Kastan »

Ahoj v sobotu odjíždím se ženou na dovču, takže se tentokrát nikde cestou nenápadně nepřipojím. Přeji pěkné poježdění a spoustu zážitků. Ahoj.
gaston70

Příspěvek od gaston70 »

Ahoj všem , tenhle víkend mi vychází Znojmo takže já nejedu určitě , ať vám výjde počasí 8-)
gaston70

Příspěvek od gaston70 »

abych nezapoměl , dal sem nějaký fotky z odzemku na ulož . to http://www.uloz.to/9879491/tanecek-rar
Boba

Příspěvek od Boba »

Aloizi, ty vápenky jsou u nás ve Vendryni, ale jinak je nutné jet přez Jablunkov před 12h anebo až po 13h protože se tam konají "Gorolské dny" v neděli.
Alois

Příspěvek od Alois »

Podle předpovědi pl a ru by mělo být v neděli pěkně resp. lépe než v sobotu. Takže vyjížďku budeme mít v neděli, za předpokladu, že Bogdan bude kapitán vyjížďky. Navrhuji vyjet z OVY v 10h od VŠB, FM u Fordu v cca 10.30h, sraz s východní větví v Oldřichovicích u pizzerie Grafiti v 11.15.
Alois

Příspěvek od Alois »

Boba, to by mělo vyjít. Přes Lomné do Hrčavy, Trojmezí a zpět před 13h v Jablunkově težko budeme. Koukni na trasu, jestli se nemýlím. Bo ja su z Oztravy a ni z Třynca.
bogdant9

Příspěvek od bogdant9 »

ok Aloisi budu tam u grafiti v Oldřichovicích. :D
Alois

Příspěvek od Alois »

A pak to povedeš, ano? Mohu Tě pověřit Kapitánem?
bogdant9

Příspěvek od bogdant9 »

na hrčavu v poho,na trojmezí cestu neznám,byl jsem tam prvně na setkání hvězd když bylo v lomné a z hrčavy jsem si cestu nezapamatoval-jenom vím,že jsme jeli do polska -dalo se z polské strany dojet až na trojmezí.pak by nás už měla navigace dovést až do wisly.
bogdant9

Příspěvek od bogdant9 »

kdyby se nám to povedlo projet na trojmezí z hrčavy tak nemusíme ani jet přez jablunkov.Nejlépe cestu z hrčavy na trojmezí zná Pedro.
pedro

Příspěvek od pedro »

dobré časné ráno všem,
koukám na trasu, kterou plánujete a nedá mi zareagovat na Vaši touhu projet se na Hrčavu s návštěvou Trojmezí.....tak tedy,... z naší strany se tam na motorkách nedostanete, ledaže by jste jeli na endurách :lol: protože jediná cesta, která k tomuto místu po naši straně vede, je cesta dědinou a pak po strmé cestě dolů směr "památné místo". Tato cesta je až dolů na tzv. "gruníček" dobrá, s pevným povrchem....ale když dojedete až k poslednímu domu před Trojmezím, není se tam kde otáčet a ani zaparkovat....je už tam jen travnatý nezpevněný povrch. Navrhuji Vám proto...když vjedete do vesnice, odbočte nahoře naproti obchodu s hospodou vlevo, směrem ke kostelíčku a pokračujte pak rovně lesem po velmi hezké cestě až k bývalému hraničnímu přechodu do Polska....po vjezdu do země jedete stále klikatými cestičkami až do vesničky Jaworzynka.....dojedete na křižovatku ve tvaru T...po levé ruce budete mít kostel....na této křižovatce odbočíte vpravo a pojedete dále rovně přes takovou autobusovou točnu směr Trojmezí....po polsky označené TRÓJSTYK....(výraz trójstyk protože se tam stýkají hranice tří států ;) Motorky pak můžete nechat až dole skoro při samotném památném místě a jen kousek dojít, by jste zadokumentovali Vaši účast v tomto velmi hezkém a mnoha návštěvníky oblíbeném místě.
Cesta z5 ;) Vás povede přes malebnou vesnici Jaworzynka, o které se již výše zmiňuji, ale nebudete odbočovat zpátky na Hrčavu, leč pokračovat touto vískou až na označenou křižovatku, kde můžete volit další trasy....buď směr Wisla, Szczyrk...nebo doleva směr Bukovec, Písek, Jablunkov.....ale pozor....o víkendu se koná v Jablunkovském areálu Gorolskie Swieto....a Vaše kolona by tak musela projíždět tímto místem....je jasné, že tam bude dost omezená a PČR řízená doprava.....takže velmi opatrně.....navrhoval bych tedy, aby jste pokračovali na té výše zmíněné křižovatce až do Wisly...jsou tam úžasné cesty plné krásných serpentin, zastavit se můžete na kopci zvaném Kalwaria Bialokrzyszska...po našem Na Bílém kříži....občerstvit se, rozhlédnout na nádheru kopců, vršků a údolí v okolí ...pak pokračovat dolů kolem místa, kde se nachází Prezidentská rezidence....místa kam jezdívaly a jezdívají různé vládní delegace k trávení odpočinku a ke svým hrátkám.
Kochejte se těmito scenériemi, do kterých stojí za to se tam vracet !
Přeji Vám všem pohodový víkend !
P.
Lada

Příspěvek od Lada »

Mám dvě faktické připomínky k plánované trase:
1. Jablunkov se dá objet po místních komunikacích aniž by se vjelo do centra
A) odbočit v Návsí a pak přes Bělou a vyjede se až u benzinky směrem na Mosty
B) odbočit v Bystřici a pak přes Karpentnou,Milíkov,Jasení,Dolní Lomnou na Mosty.

2. Cesta z Bukovce přes Wislu a dále na Český Těšín je v nedobrém stavu - vlny a výmoly, s výjimkou serpentín nad městem Wisla(nový koberec). Jel jsem tam před cca 2 měsíci.

Čusik Láďa
Lada

Příspěvek od Lada »

Ještě jsem si zpomněl že by se dalo jet z Hrčavé zpět na Mosty a pak směrem na Slovensko na Svrčinovec,Čierné,Skalité,Serafínov,pak Polsko - Zwardoň,Laliki,Koniaków,Istebná a pak se cesta stýká z tou Bukoveckou.
To je asi vše. Ahojek L.
charlieFM

Příspěvek od charlieFM »

Aloisi já mám jet do Zlatých Hor, sice ke kamarádce, ale je tam i nějaká velká akce. Ale čekám jak bude ráno, pokud bude pršet, tak ne. Pokud jste někdo na netu, napište, nebo sms na tel. 608949999

ahoj Charlie
charlieFM

Příspěvek od charlieFM »

Ještě dotaz, hoši kod máte zkušenosti s cestou na Zlaté Hory, kde nejlépe jet tj. OV-Opava-Krnov a pak dále? Jinak i ta vaše vyjížďka nevypadá špatně. ahoj Charlie
charlieFM

Příspěvek od charlieFM »

Lada píše:Mám dvě faktické připomínky k plánované trase:
1. Jablunkov se dá objet po místních komunikacích aniž by se vjelo do centra
A) odbočit v Návsí a pak přes Bělou a vyjede se až u benzinky směrem na Mosty
B) odbočit v Bystřici a pak přes Karpentnou,Milíkov,Jasení,Dolní Lomnou na Mosty.

2. Cesta z Bukovce přes Wislu a dále na Český Těšín je v nedobrém stavu - vlny a výmoly, s výjimkou serpentín nad městem Wisla(nový koberec). Jel jsem tam před cca 2 měsíci.

Čusik Láďa

Ahoj, Laďa má pravdu, jeli jsme po ní při Dámské jízdě, z Bukovce nahoru OK, ale pak to bylo špatné, teprve až na té nové v pořádku. Charlie
bogdant9

Příspěvek od bogdant9 »

Ano je to tak ověřoval jsem to i u Jankesu trasa Istebná- Kubalonka je v dezolatním stavu.
zdenek

Příspěvek od zdenek »

charlieFM píše:Ještě dotaz, hoši kod máte zkušenosti s cestou na Zlaté Hory, kde nejlépe jet tj. OV-Opava-Krnov a pak dále? Jinak i ta vaše vyjížďka nevypadá špatně. ahoj Charlie
Ahoj Charlie, na Zl. Hory jeď z Krnova na Město Albrechtice, dále v Albrechticích u 2. benzinky vlevo směr Holčovice, dále na Heřmanovice, tam dojedeš na hlavní, která vede od Vrbna, dáš se do prava a jedeš na Zlaté Hory.
Josef

Příspěvek od Josef »

Ahoj Aloisi. Omlouvám se že dlouho nehlásil,ale něl jsem motorku v servise u Michálka.
Dnes jsem si ji přivez a odzkoušel,je to jiné kafe.Jestli bude pěkné počasí v neděli tak
se rád zůčastnil vyjížďky.Svrbí mě ruce, dlouho jsem na motorce neseděl.
:( Chose
Boba

Příspěvek od Boba »

bogdant9 píše:Ano je to tak ověřoval jsem to i u Jankesu trasa Istebná- Kubalonka je v dezolatním stavu.
Není to tak strašné. jel jsem to včera a jde to!
Alois

Příspěvek od Alois »

Vážení,
vyjížďku vede Bogdan, tak ať určí trasu dle svého uvážení. Z Vašich názorů si může vybrat.

Mělo by zde být pravidlem, že kdo se hodlá vyjížďky zúčastnit, tak ať napíše, že pojede. Někdy se trasa i zastávky určují podle počtu motorek.

Charlie, mám dojem, že do těch Zlatých Hor jedeš v sobotu a my máme vyjížďku v neděli, pochopil jsem to dobře? Pojeď s náma, u nás je větší sranda a budeš jediná holka na motorce. Budeme o Tebe pečovat, neboj.

Chosé, to je dobře, že máš motku v pořádku. Zítra trénuj , bo v neděli pofičíme!

Boba, jedeš s námi? To abych Ti vzal tu láhev na naplnění, že?
Maarty

Příspěvek od Maarty »

Rozhodl jsem se, že vyjížďku raději vynechám - mám totálně hin baterku a nechci riskovat, že bych někde po trase nenastartoval. Přeji suchou stopu!
Josef

Příspěvek od Josef »

Ahoj Aloisi. Natrenovano mám u Miroslava Lysého a teď to potřebuji pilovat v praxi.
Když bude přijatelné počasí tak budu v 10.00 hod na parkovišti u VŠB i
s Pepou,který se chce jízdy zůčastnit.
Přeji hezký den Chose.
Alois

Příspěvek od Alois »

Maarty, špatná zpráva, že nejedeš. Mohl bych ti půčit baterku z dvaapuly, je ale na 6V.

Chosé, dobrá zpráva! Myslel jsem, že ses vytratil od ČEZ arény a tys byl mezitím s Mírou už domluven. Pro mě to bylo přínosem, ale od té doby mám o hodně více obroušené blotny a hlavně na Grossglockneru dostaly zabrat. Tak zítra mi předvedeš průjezd zatáčkama, jo?

Počasí dle meteo.pl by mělo být dobré!!
bogdant9

Příspěvek od bogdant9 »

Takže pánové hlavně v klidu dojedte,čas nás moc tlačit nebude :D .
Klidně mužete přijet i o 15 minut později,Pojede s náma i jeden Jankes ze Zvardoně kterého budu čekat v Třinci(tak se muže stát,že se opozdím já,ale to se snad nestane)On nás muže i provést Wislou a ukázat nám kde polský orel Małysz trénoval skoky na lyžích,a další zajímavosti.Tak zdar za pár hodin :lol:
Boba

Příspěvek od Boba »

Zdar Aloizi! To víš že jedu,naplnovací láhev sebou! :lol:
bogdant9

Příspěvek od bogdant9 »

Chtěl bych poděkovat všem co se účastnili vyjíždky na Česko-Polsko-Slovenské pomezí.Bylo to fakt super strávené odpoledne.Také mám sdělit poděkování od přátel z Polska za krásné odpoledne a přijetí přez Star-Riders Czech Republik.Doufám,že takových dnú jako byl ten dnešní bude jak nejvíce.Pánové a dámy at žije Star-Riders Czech Republic!!!
bogdant9

Příspěvek od bogdant9 »

jo a jak budou fota tak dám odkazy. :D
svagrova

Příspěvek od svagrova »

I já děkuji, za příjemné odpoledne, mezi příjemnými lidmi a vstřícné přivítání v báječném hvězdném klubu. :)
charlieFM

Příspěvek od charlieFM »

http://charlie01.rajce.idnes.cz/Zlate_H ... -7.8.2011/

Ahoj hoši a holky, tak nakonec jsem dopadla tak, že jsem musela jet autem, ale aspoň s kolegyní. Po tom pátečním fofrování na zahradě /že tedy už už bude pršet/ jsem to přehnala s kosením zahrady /sekačkou/ a ti hajzlíci komáři mne tak doštípali, včetně nějakého meseršmitu, který mě bodnul do pravé ruky /ta natekla tak, nestikla jsem pěst/ no a jasně, spojka atd. Ale vše OK, cestu jsem našla, díky za popis, měla jsem i mapu. Bylo tam super, Zlaté dny ve Zlatých Horách, můžete se mrknout na fotogalerii - viz odkaz výše. Jo a mimo jiné, potávaly jsme celkem dost motorkářů, tak já koukala jak blbec, zda nejede někdo ze StarRiders. Jinak je tam třeba další námět na akci 20.8. Rýžování zlata. Už jsem říkala manželovi kamarádky, ať si připraví zahradu, že ta přijedeme s naší partou, ha. Zda nám něco ugriluje a vůbec nebyli proti, možná i s nějakým přespáním /spacáky a karimatky svoje/. No nevím, je to zatím námět, záleží na počasí, jinak cesta celkem OK, bez výmolů a děr. Mějte se a kdo pojedete přes FM, tak se k nám můžete také zastavit na kafe /předem sms/. ahoj Charlie a Ladin
Alois

Příspěvek od Alois »

Připojuji se k Bogdanovi. Ale jemu patří největší dík jako kapitánovi dne. Vyjížďka byla opravdu skvělá, 12 motorek, formace dobrá, jeli s námi polští kamarádi, kteří nás povodili po polském území. Počasí vyšlo, setkali jsme se zase v jiné sestavě, některé naše členy jsem už dlouho neviděl. Boba zářil ve svých kraťasech, Rosťa opět předváděl, jak vypadá radost z jízdy, Bogdan nás vedl pomalou jízdou-přesně tak by měla vypadat kochačka, máme další výborné členy-Josef, Vašek a Mirek - snad jsem nepopletl jména. Chosé po kurzu s Mírou Lysým udělal velký pokrok v zatáčkách i pří rozjezdech. Ráno jsem ho prohnal a opravdu, dokonalost sama . Nevěřil bych, že takový kurz může tak rychle zapůsobit. Rosťa se divil, proč tak spěchám, ale bylo to kvůli Chosému. Libor prý má nejlepší zvuk motorky, Vašek má nového draka a s Pedrem jsme prodiskutovali mezinárodní situaci ve vztahu k SRCZ. Myslím, že fotky zdokumentují naši pohodu na dnešní vyjížďce. Opět konstatuji: Jsme dobrá parta!
charlieFM

Příspěvek od charlieFM »

Hoši tak Vám mohu zase tiše závidět, jakou jste měli krásnou vyjížďku, dejte pak nějaký link na foto. Aloisi není tady v regionu někdo podobný jako Míra Lysý, mám tím na mysli, kdo by udělal takovou bezpečnostní jízdu? Já i některé holky, bychom také potřebovaly více zkušeností atd.
Alois

Příspěvek od Alois »

Charlie, podle fotek to muselo být super. Zlaté Hory mám prošlápnuté a na tom rýžovišti je to taky fajn. Stojí to za to vidět. Ale co mě zaujalo nejvíc--TY HOUBY!!!!! Úžasné!! Takže už rostou, jo?
Alois

Příspěvek od Alois »

charlieFM píše:Hoši tak Vám mohu zase tiše závidět, jakou jste měli krásnou vyjížďku, dejte pak nějaký link na foto. Aloisi není tady v regionu někdo podobný jako Míra Lysý, mám tím na mysli, kdo by udělal takovou bezpečnostní jízdu? Já i některé holky, bychom také potřebovaly více zkušeností atd.
Charlie, určitě se něco taky tady najde. Míra mi o tom říkal, že ty kurzy jsou i v Ově. Ale hovořil i o kvalitě. Tak nevím. ....No koneckonců, možná bychom se Vás šikovných holek mohli ujmout i ve SRCZ, co říkáte hoši?
pedro

Příspěvek od pedro »

Zdravím Vás ,
věřím. že jste už všichni po koupeli ve svých "pyjamas"...já tedy ano...a ukládám, upravuji a opakovaně prohlížím fotodokumentaci z dnešního báječného výjezdu.
Předně chci také poděkovat za organizaci příjemné trasy po místech, kde jsme snad nikdo z nás ještě nebyli....jistě jsme už mnozí jeli po polské straně Beskyd, ale místy kudy nás vedli naši polští přátelé jsme na 100 % nikdo nejeli....když jsem děkoval, pak jsem měl na mysli nejenom Bogdana za perfekt připravenou trasu, ale Vás všechny, kteří jste ukázkovou jízdou ve formaci dokázali, že to už skoro umíme....i President to v závěru, kdy jsme provedli resumé ještě na polském území, hodnotil jeho pověstnou konstruktivní kritickou poznámkou kladně. Můj dík patří také na výjezdu přítomné Prezidentově "švagrové", která trpělivě snášela můj kulinářský orgasmus v podobě mnou konzumované kačeny s knedlíky a červeným zelím.....mňam, co jsem zažíval v asociacích, než mi ji přinesli na stůl je neporovnatelné co jsem zažíval poté. Po základní vojenské službě jsem už hodně dlouho let....jistě i mnohem víc než je Vám některým let....ale to byl mazec, jak rychle byla kačena ve mně....skoro jako kdysi, když jsem slýchával vojenský povel...."dojídat"..."vstyk"..."odchod".....ale tým je tým, disciplína musí bejt....čili jsem opustil to, co bych ještě s takovým apetitem dále vychutnával, abych se o5 posadil do sedla a společně vyrazil k domovu. Unavený, ale spokojený Vám všem ještě jednou děkuji !
Už dnes se těším na příští víkend, kdy se pojede po hradech a zámcích na Jurze Krakowsko-Czestochowskiej!
P.
Maarty

Příspěvek od Maarty »

CharlieFM, Míra Lisý bude mít kurz tady v Mošnově na konci srpna: http://www.bezpecne-na-motorce.cz/termi ... &courses=0
Hakuna

Příspěvek od Hakuna »

Vidím, že proběhla další úžasná, fantastická a dokonalá vyjížďka, kdy všichni chválí všechny a všechno! To je opět záviděníhodné a člověk, aby jinde pohledal.Začnu se však zřejmě za chvíli těšit na ukončení sezóny, protože ty všechny vaše zážitky nestíhám cpát do ,,análu" Hromady fotek se mi začnou kupit ( i přesto, žádám o aktuální, holt ty ženské nevědí co chtějí :D ) a ze sna začnu vykřikovat:,, Vy nás ale zásobujete...!Dokonalá vyjížďka, okořeněná novou prezidentovou fanynkou, příbuznou ,, švagrovou", která zřejmě byla něco mezi generalisimem, čarodějnicí, Brigitte Bardot ,Julia Roberts,Kim Basinger,Claudii Cardinálovou.....že se zjevně dobrovolně Pedro hodlal zalknout? Díky prezidentovi za nové fanynky, alespoň je stále z vesela o čem do tlusté knihy psát. A je tak ve všem disciplína jak má být, jak podotknul Pedro. Pedro se vrhnul na kačenu a Alois do budoucna rovnou na celý klub Motoholek. :lol:
kacena.gif
kacena.gif (12.35 KiB) Zobrazeno 13496 x
duch.gif
duch.gif (91.23 KiB) Zobrazeno 13496 x
Alois

Příspěvek od Alois »

Pozor, pozor!!!
Dám půl království a koně za ženu tomu, kdo odchytí, umlčí a donese mi Hakunu na stříbném podnose až pod nos!!!

Kde to zase vyčmuchala?
Zamčeno