Středa 24.8.11

Zamčeno
Alois

Středa 24.8.11

Příspěvek od Alois »

Ve středu mezi 16.30 -17.00 je sraz v Motobaru u Hanky. Hanka organizuje vyjížďku do Jedlochovic do tábora, kde budeme vozit na motkách děcka. Je to dobročinná akce, která probíhá už několik let. Loni to bylo ve Spálově. Děcka mají radost, ale je to nebezpečné v případě, že by se něco stalo.Vyhláška to zakazuje. Zajímavé je na závěr vozit učitelky a vychovatelky!
Filo

Re: Středa 24.8.11

Příspěvek od Filo »

Pěkný den vespolek ,
ač dnes nejedu , dělám auto , tak vozit děti , navíc cizí ...no , nevím .
Ale ty učitelky ...tož Aloisi , opatrně !!! :-)
Kremil

Příspěvek od Kremil »

Bodré podoledne,
s vozením cizích dětí mám bohužel špatnou zkušenost a sice, že jak naschvál se mi do cesty přimotalo auto, které mne "samozřejmě" nevidělo. Skončilo to úrazem a nepříjemnostmi s výslechy na policii, kde protistrana samozřejmě tvrdila, že jsem vinen já. Naštěstí v neštěstí vyšetřovatel a důkazy svědčili pro mne a od té doby již "NIKDY" nevozím děti.
:cry: :cry: :cry:
Křemil
Alois

Příspěvek od Alois »

Předpokládám, že se bude jezdit po asfaltovém okruhu v kempu mimo komunikace.

Vystavil jsem to tu jen jako oznámení, nikoliv jako akci SRCZ!
Maarty

Příspěvek od Maarty »

A jak to mám s vozením já, Aloisi, víš, takže nic... :)
Hakuna

Příspěvek od Hakuna »

Souhlasím s ostatníma, dle mého názoru, naprosto nesmyslná akce, jestli klubová, či ne. Jestli na asfaltce, nebo v kempu! :o NIKDY NEVOZIT CIZÍ DĚTI! Náhoda je blbec, jak Křemil potvrdil. Neštěstí nechodí po horách, ale po lidech. Může se stát cokoli a už se to nikdy nedá vzít zpět, i když původní myšlenka může být jakkoli dobrácká. :( Život se pak změní během jediné sekundy.........
Chápu, že Alois pro učitelky, obzvlášť s pořádnýma nárazníkama udělá cokoli, ale tentokrát to není dobrá volba a v průseru ho nezachrání ani nárazníky. :idea:
Maarty

Příspěvek od Maarty »

a Hakuna o nárazníkách s učitelkama musí něco vědět! :D
ono stačí i jenom horké laufy nebo motor...
Hakuna

Příspěvek od Hakuna »

Ty taky, viď? Ty by si nám mohl vyprávět. :lol: Zdravím Tě Maarty, už jsme si tu dlouho spolu nešpitli! :lol: A Gaston, co se po Odzemku probral, už mě taky přestal odhalovat jako údajného ,,jednorožce" :mrgreen: Jen Pedro nenápadně sleduje a vyčkává. :lol:
Alois

Příspěvek od Alois »

Vzhledem k tomu, že se na nekompetentní babské tlachy mohu vykašlat, zúčastnil jsem se dnes odpoledne akce, o které jsem psal výše. Pořadá ji každoročně Hanka jako dobrovolnou podporu dětským táborům. Samozřejmě, že jako Motobar organizuje vožení děcek, ale také jim předala pořádný balík bonbónů a bůhví čeho ještě.
V Jedlochovicích děcka ve věku snad 3-15 let čekala za zábranou, každé dostalo helmu před nástupem na motorku, muselo se pevně držet a hybaj kolem kempu. Někteří mi říkali, že na motce už jeli loni na táboře, takže žádní nováčci, i ta pětiletá kočka, co jsem vezl, mi totéž řekla. V tom případě jí loni byly čtyři. Dva kluci prý doma mají minibiker, na kterém jezdí. No, je třeba začít už od mala. Na konec se povozily i p. učitelky a dokonce jsem přesvědčil i slečnu maminu s velkýma nárazníkama, že motorka není nic hrozného naopak, příjemné svezení.
Akce se zúčastnil i "náš" Harsst, kde se vzal, tu se vzal a zase zmizel jako obvykle.

Vše dobře dopadlo a příští rok se zase možná dozvím od Hanky, že si děcka letos po celý zbytek tábora o ničem jiném, než o motorkách nevykládala. Na rozdíl od Hakuny si ale nemyslím, že je to nesmyslná akce. Asi proto, že jsem jí na rozdíl od ní zúčastnil.
Hakuna

Příspěvek od Hakuna »

Budiž Ti přáno, hlavně jak to tentokrát dobře dopadlo. :| Pokud by se Ti nedej Bože ,stalo něco podobného co Křemilovi, to nemluvím o ničem horším, nebo jak říká Maarty stačí horké laufy, či motor, přestaly by to být jen nekompetentní babské tlachy. :shock: Ale byl by to rázem problém. :( A bonbony,by to fakt nespravily.
Alois

Příspěvek od Alois »

Fido už stačil vyvolat všechny fotky viz- http://www.ssm.banda.cz/galerie/1314206 ... lochovice/
Berry

Příspěvek od Berry »

já vozím jenom psy.
Zamčeno