Víkend 27.8-28.8.2011

Zamčeno
Alois

Víkend 27.8-28.8.2011

Příspěvek od Alois »

Vážení Starrideristé,
máte někdo nějaký nápad na tento víkend?
JARDA

Re: Víkend 27.8-28.8.2011

Příspěvek od JARDA »

Ahoj,jedu kamkoli kde je voda. Třeba do málo známého Nového Hrozenkova. Jarda
Kastan

Příspěvek od Kastan »

Ahoj ve spolek. V sobotu bohužel musím na postupovky na republiku do Vyškova. Takže místo projížďky se budu pařit a potit na střelnici.Tak Vám přeji hezkou vyjížďku a osvěžení někde ve vodě. Ahoj Kaštan
Jimy

Příspěvek od Jimy »

Závídím Vám jakoukoliv vyjížďku, já mám pracovní víkend, malujeme doma. Takže si to užijte, ať pojedete kamkoliv
Jimy ala Mane's
Maarty

Příspěvek od Maarty »

v novém hrozenkově je pěkná voda. jen aby ale nebyla voda hlavně shůry...
Alois

Příspěvek od Alois »

V sobotu má být kolem 22 a v neděli jen 16 stupňů. To je tak na teplou vodu do lavora na nohy.
Námět na sobotu - Suchý Vrch v Orlických horách-rozhledna a cca od rozhledny 1km srub, budovaný v r. 1938-9 na obranu ČR. Je pěkný. Po cestě - Ova, Jeseník, Hanušovice, Králíky - vojenské muzeum, podzemní bunkr, poutní dům, klášter - snad už i s mnichy, pak Suchý vrch - rozhledna a přes Kocandu, Šumperk, Skřítek domů. Je to 350km. Pokud bychom se zdrželi v Králíkách, rozhlednu můžeme vynechat. V Malé Moravě - odbočka na SM chatu, je Rybí Bašta - oběd.
Start v sobotu v 9.00 u VŠB, pojedeme po hlavních tazích svižně, v Jeseníkách kochačka, zpět je pěkná a rychlá cesta.

Kdo pojede, ať se přihlásí.
Maarty

Příspěvek od Maarty »

u mne tak 50 na 50 podle toho, jak dneska večer dojedu dom...
JARDA

Příspěvek od JARDA »

Snad vás u VŠB najdu. Jedu s váma poprvé. Jarda
Berry

Příspěvek od Berry »

ahojky, ja jedu v sobotu do klokocova na kone. je tam nejaka velka slavnost, mam pozvani od kamosky a vzhledem k tomu, ze jsem tam pred 30ti lety na koni jezdila, potkam tam i stare zname. jsem az do nedele. takze ja nic. a navic - lojzo - zadnych 22, jeste zitra ma byt 31. uzijte si to kdekoli a pamatujte na pitny rezim - voda, voda, voda :-)
Alois

Příspěvek od Alois »

Berrýku, máš pravdu. Má být zítra horko a večer trochu sprchnout. Takže zítra budeš na koni, tak to budeš na koni.Přeji Ti, ať jsi na koni pořád.

Jardo, naproti Slovanu, pod hlavním vchodem do VŠB.
cmelda

Příspěvek od cmelda »

To Jarda.
Sjíždíme se na parkovišti u VŠB v Porubě u světelné křižovatky(výpadovka na Opavu)
naproti restaurace Slovan.
Alois

Příspěvek od Alois »

Čmeldo, jedeš?
cmelda

Příspěvek od cmelda »

Lojzo nejedu,už mám jiný program.
apropo- blahopřeji Ti k dnešnímu svátku.Jen neříkej,že jsi gratulace přijímal do 12.00 hod.
Alois

Příspěvek od Alois »

Díky Čmeldo, ale jsem Alois! Gratulace přijímám neustále, celý rok.
Lada

Příspěvek od Lada »

Jsem ještě na dovolené s rodinou, takže nejedu. Užijte si to a pamatujte na pravidla šťastného návratu. Snad příští týden by to mohlo už konečně vyjít i mně. Ahoj Láďa. :ugeek: :ugeek:
svagrova

Příspěvek od svagrova »

Něco pro Hakunu. Četník a mimozemšťané. :lol:
lom.jpg
lom.jpg (97.29 KiB) Zobrazeno 9306 x
Alois

Příspěvek od Alois »

U VŠB jsme se setkali jen dva. Přijel náš nový člen Jarda na Midnightu. Vydali jsme se po plánované trase. V Jeseníkách bylo nádherně, teplota akorát na motorku. Byli jsme na obědě v rybí baště v Domašově, krmili jsme pstruhy, když nás kontaktoval Maarty a Švagrová s Kellym na VTX, kde jsme a kde se sejdeme. Změnili jsme trasu a setkali se s nimi v Bruntále. Odtud jsme jeli do bývalého břidličného lomu, který je zatopený a lze se v něm koupat- Svobodné Heřmanice. Koupání bylo výborné, voda super, jako plavky mi posloužily nepromoky, které se bezvadně osvědčily a všem doporučuji. I Švagrová měla originální plavky.
Další zastávka na hrázi Slezská Harta, pak hráz Kružberk a občerstvení pod kružberskou hrází, kam nás zavedl Jarda. Odtud přes Vítkov a konečná byla v motobaru Hanka.
Příjemně jsme si užili možná posledního horkého letního dne.
Přílohy
Na Slezské Hartě - zleva Kely, Švagrová, Maarty, Jarda
Na Slezské Hartě - zleva Kely, Švagrová, Maarty, Jarda
HARTAx.jpg (238.87 KiB) Zobrazeno 9290 x
Hakuna

Příspěvek od Hakuna »

svagrova píše:Něco pro Hakunu. Četník a mimozemšťané. :lol:
lom.jpg
Díky, za bleskový příspěvek, snad jen ten Louis de Funes tam chybí, ale jinak dobrý.Staré známé ,, ženy jsou z Venuše a muži z Marsu" a o takovém ,,Starnejvyšším" to často platí dvojnásob! Trefa. :lol:
Alois

Příspěvek od Alois »

Kdybys Hakuno věděla o čem jsme se zrovna bavili, tak bys pukla závistí.
Berry

Příspěvek od Berry »

Našla jsem super hymnu - viz výše odkaz. Na koních bylo super. Vozatajské závody. Neuvěřitelné. Moc se mi líbilo. Mám námět na příští týden - sobota 3.8. - Luboměř - kousek od Spálova, Dobešova, jak jsme byli na Dobešovských slavnostech... Je tam spanilá jízda Hubertova, už od 10.00 h až do večera....Lojzýku, zkus vymyslet nějakou trasu třeba.
Berry

Příspěvek od Berry »

Ještě oprava - abych se zas tak úplně nechlubila cizím peřím - tu písničku přidal Bogdan na FB - akce Motorkářské doupě - mě se strašně líbila ta slova, tak jsem ji hledala na you tube - nevěděla jsem kdo to zpívá - našli moji rádcové a je to skupina Wizzard. Je fakt dobrá. Kdo ji nezná, ať se pokochá. :D
Berry

Příspěvek od Berry »

Ještě malá oprava - Wizard je s jedním z, kdyby mě chtěl někdo chytiz za slovíčko :-)
Hakuna

Příspěvek od Hakuna »

Myslím, že ref. je super,,Já mám motorku..." a úplně dostačující, aby jste to mohli na setkáních použít a bylo to dobře zapamatovatelné a zazpívatelné i bez hudby. :)
Hakuna

Příspěvek od Hakuna »

Máma ruce lomí, kam si hochu rozum dal
koupit tohle monstrum asi ďas ti našeptal
nevšímám si mámy a řadím rychlost dvě
tam kde slípky řvali teď už nikdo nepípne

Chvíli sem tůroval v chlívku pašíka
teď je v těžkým šoku, fotr schání řezníka
kam jsem to zas zajel mám hubu plnou much
rozježděnej hnůj nam tady pěkně tvrdí vzduch

já, mám motorku
já, mám super mašinu
honím ji po dvorku brázdím dědinu

já, mám motorku
já, mám super mašinu

Někdo na mě poslal samýho starostu
zmizel jsem mu drsně v bramborovým porostu
cejtil jsem se králem a taky jsem jím byl
dokud místní hajnej mě svou kulí netrefil

já, mám motorku
já, mám super mašinu

2Krát

já, mám motorku
já, mám super mašinu

já, mám motorku
já, mám super mašinu
Hakuna

Příspěvek od Hakuna »

Ještě by stálo za to, opakující se části ref. dát jiná slova jako ,, já mám motorku,super choppříka......" nebo něco podobného a veselá , zvučná hymna je na světě. Tak jděte do toho, vymýšlejte,chrlete nápady. :P
Alois

Příspěvek od Alois »

Berryku, písnička nic moc. Ale Luboměř vím kde je a není problém tam vymyslet trasu. Je tam do Spálova blbá cesta. Ale můžeme to objet. Znám tam cestu necestu s bezva vyhlídkama. Hubertova jízda je na koni, ne? To je budem doprovázet na motkách?
Hakuna

Příspěvek od Hakuna »

Pro Aloise písnička nic moc? Zřejmě je zvyklý na melodie z Helou Dolly, Mamzelle Nitouche, nebo árie z Rusalky. :o Položme se tedy na otázku. Neustále je zmiňována hymna pro SR. Ptám se tedy, proč a nač? Je třeba stanovit, k čemu a co je od ní očekáváno.Byla jsem o to i požádána. Ale vlastně dosud nevím, co má splňovat. V jiném klubu jsme měli klubovou hymnu na nápěv Stánky od Nedvědů, ale nebylo to o motorkách, proto ta melodie a bylo to zpívatelné s kytarou. Cílem bylo mít melodii, tématickou, nenáročnou, lehce zapamatelnou a zpívatelnou i bez hudebních nástrojů. Aby se dala zpívat kolektivně na každé sešlosti, srazu, u táboráku a dostala se nám pod kůži. K čemu jinému ji chcete? Stáhnout ji na klubové stránky a pustit si ji v originále, pozbývá smyslu. Aby splnila svůj účel, to co říkám, vzali jste ji za své, zazpívali třeba v Rakvicích, těžko vám k ní někdo zahraje, nevím jak jste na tom z hudebníky,(vím, že i tak schopní jsou mezi vámi :P ) , ale i obyčejná kytara se na motce blbě veze. Jednoznačně ten rychle zapamatovatelný nápěv, ne celá píseň, ale vyšperkovaný ref., já říkám( nemělo by to být příliš dlouhé) , Berry palec nahoru, je to fajn, jen to dotáhnout. :P Ale jinak Alois:
Hello, Dolly!
Well, hello, Dolly!
It's so nice to have you here
Where you belong
I never knew Dolly
Without you, Dolly
Life was awfully flat
And more than that
Was awfully wrong

není zase tak špatné, jdi do toho! Něco jak Hello hvězdy, jo, hello hvězdy..... :mrgreen:
charlieFM

Příspěvek od charlieFM »

Ahoj všem, zasíláme odkaz na foto z víkedu, bohužel jenom pro dámy. Pánové tam sice byli, ale to by se Vám asi nelíbilo: vařili nám, obsluhovali nás, nosili jídlo až do bazénu, pomáhali parkovat motorky, zvedat ze země apod. No byla to super akce. Večer přišel železný Zekon, jinak karaoke, ohňostroje, bazén, už chyběl jenom ten pštros.
Tak a teď už zase budeme jezdit společně. Mějte se fajn a pište, co se bude dít.

http://charlie01.rajce.idnes.cz/Motoakc ... 28.8.2011/
Zamčeno