- DL2012XY.jpg (242 KiB) Zobrazeno 10581 x
DOBEŠOVSKÉ LÉTO 7.7.12
-
DOBEŠOVSKÉ LÉTO 7.7.12
Přikládám plagát na akci, které jsme se loni zúčastnili.
-
Re: DOBEŠOVSKÉ LÉTO 7.7.12
Já nemohu, jsem na jiné akci.
Protože jsem už zaznamenala dotazy jak s Dobešovem? Kde se sejdeme atd.Odpovím veřejně pro všechny kteří se k nám chtějí přidat a příjemně a vesele strávit sobotu.
Navrhuji setkat se v 10,30 hod. u Motobaru v Bravanticích.Dobešov je na fulneckou stranu, tak to bude výhodné pro všechny odevšad.
Kdo nás povede se zcela jistě dohodneme tam, jako jindy při jiných vyjížďkách.
Zatím jsme se domlouvali s Láďou a Majkou, Čmeldou, Berry, Jimy se chystá ,Karvinská garda se jistě teprve domlouvá
Tak jen dejte vědět ,ať někomu neujedeme. Ani to , ale nevidím tragicky, kdo chtěl ,tak nás vždy našel
a na Dobešově se určitě zdržíme.
Tina

Navrhuji setkat se v 10,30 hod. u Motobaru v Bravanticích.Dobešov je na fulneckou stranu, tak to bude výhodné pro všechny odevšad.
Kdo nás povede se zcela jistě dohodneme tam, jako jindy při jiných vyjížďkách.

Zatím jsme se domlouvali s Láďou a Majkou, Čmeldou, Berry, Jimy se chystá ,Karvinská garda se jistě teprve domlouvá

Tina

u mne zůstává "operativní stav", buď přijedu nebo nepřijedu 

-
Dobré ráno. Konečně jsem se dověděl to nejpodstatnější, ato kde je sraz na vyjíždˇku Dobešov.
Díky Tino za informaci a hlásím se. 7.7.2012 budu u MBH. Chose.

Díky Tino za informaci a hlásím se. 7.7.2012 budu u MBH. Chose.

Zdravím všechny suchozemce, myslím že pro mne je zbytečné jet do MBH, počkám ve Fulneku na benzince, stejně se pak pokračuje směrem na Jakubčovice.
Čau Láďa
Čau Láďa
Hezký večer, já se domluvím s Berry a buď dojedeme do motobaru nebo jako Láda dorazíme na benzinku ve Fulneku, dám ještě vědět.
Jimy
Jimy
Koukám jak si šikovný i Dobešov a Bravantice si našel. Na začátek dobrýSikinR píše:zdar a sílu.....netušim ani kde je Dobešov ani kde Bravantice----ale jako zdatnej tychnickej cyp,jsem zapojil mapu a našel to!
Čili (nikoliv koření) jestli se jedná o vyjiždku jen od někud někam pokec a zpět....aj bych jel!Bohužel pokud je to rozsahlejší akce nemám ani časove ani rodinné prostředky na jízdu!...Přesnou učast upřesním zítra do večera!Pokud to nekomu bude na obtíž-nečekej te na mně!

Tina

Jojo, myslela jsem totéž, jízda z bodu A do bodu B a zpět, bez noclehu
Jinak pardón, já chudák jiné prostředky než finanční poslední dobou už ani neznám.
A nakonec, přišel si pozdě, tohle místo už je obsazené.
Fajn ozvi se,už je vlastně dnes.
Tina

Jinak pardón, já chudák jiné prostředky než finanční poslední dobou už ani neznám.

A nakonec, přišel si pozdě, tohle místo už je obsazené.

Fajn ozvi se,už je vlastně dnes.

Tina

Je to tak výborně!
Tak jo Siki,budeme tam,kdyby se něco změnilo, můžeš dorazit, jak jsme se domluvili.
Láďa, s Berry a Jimym budou ve Fulneku.Já s Chosem a předpokládám Karv.gardou v Bravanticích. Upozorňuji,že kolem Ostravy -Radvanic je to zavřené, jsou tam závody.
Tina

Tak jo Siki,budeme tam,kdyby se něco změnilo, můžeš dorazit, jak jsme se domluvili.
Láďa, s Berry a Jimym budou ve Fulneku.Já s Chosem a předpokládám Karv.gardou v Bravanticích. Upozorňuji,že kolem Ostravy -Radvanic je to zavřené, jsou tam závody.
Tina

Ahojte ve spolek,
doufám, že i vy jste dojeli domů v pořádku. Přes velké vedro - stejně jako vloni se podle mne vyjížďka velice povedla a děkuji vám všem za perfektní společnost.
Jimy
doufám, že i vy jste dojeli domů v pořádku. Přes velké vedro - stejně jako vloni se podle mne vyjížďka velice povedla a děkuji vám všem za perfektní společnost.
Jimy
Super bylo! ...Rostíku, o Tvém kapitánování a vrtění na oři až v kronice.
Tina
Snad je to dostatečně stručné.

Tina

Snad je to dostatečně stručné.