K1400 Bukvice
K1400 Bukvice
Pokud někdo má pocit, že má letos málo najeto, může se ke mně přidat a zúčastnit se "Bukvic" pořádaných Generálem z K1400: http://www.k1400.cz/images/akce/2012/bu ... zvanka.php .
V pozvánce je původní datum, ale o právě uplynulém víkendu to neproběhlo pro nepříznivé počasí, zato teď, o víkendu 2. až 4. listopadu, to vypadá nadějně. Tam i zpět pojedu mimo dálnici, v pátek to vezmu cestou na sever od Brna, v neděli pak asi Rakouskem.
V pozvánce je původní datum, ale o právě uplynulém víkendu to neproběhlo pro nepříznivé počasí, zato teď, o víkendu 2. až 4. listopadu, to vypadá nadějně. Tam i zpět pojedu mimo dálnici, v pátek to vezmu cestou na sever od Brna, v neděli pak asi Rakouskem.
Re: K1400 Bukvice
Teda já bych jel hned, ale přiznám, že jsem srab. Akce vypadá velmi dobře, ale při představě, že jsem nabalenej jak pumpa, že se pomalu nemůžu hnout, spaní možná v zimně ... no jsem zfajnovělej, přiznávám.
O to větší obdiv Maartymu, to je PAN jezdec 

Nepřeháněj, Manny, s tím hodnocením (zejména v závěru Tvého příspěvku
). Vždyť zítra bude kolem deseti stupňů nad nulou a v neděli to vypadá ještě o pět stupňů lépe, takže jízda Rakouskem podél Dunaje, i skrz Vídeň, až do Komárna bude luxusní zážitek! 
A rada na závěr: nenabaluj se jak pumpa a budeš se moct hejbat
- stačí jenom slušné rukavice (klidně i lyžařské), případně teplé boty se taky hodí, se zbytkem si mozek (a možná i tělo) poradí...
*** zima je jenom stav mysli ***

A rada na závěr: nenabaluj se jak pumpa a budeš se moct hejbat

*** zima je jenom stav mysli ***
Maarty! I have tomorrow fifty five takže oslavy a jízda by byla nepřípůstná 

Popřemýšlím o tom a vezmu si tvé rady k srdciMaarty píše:Nepřeháněj, ... *** zima je jenom stav mysli ***

tak jsem zpátky, bylo to parádní, zimní sezonu považuji za zahájenou! 

kdybych nezapomněl včera doma telefon, Bobo, tak jsme Tě navštívili - jel jsem doprovodit Ivana a Shreka a vzali jsme to přes Třinec do Koniakowa na oběd, pak přes Oščadnicu dolů, u Bytče jsem uhnul na Makov a pak už Shrek valil dolů na jih sám.
Pěkný den vespolek ,
ještě jednou , smekám pánové
A sorry Shreku a Ivane , že jsem doma neměl více oplatků
ještě jednou , smekám pánové

A sorry Shreku a Ivane , že jsem doma neměl více oplatků

-
Maarty, všechna čest tobě i ostatním ůčastníkum zajezdu a palec nahoru.