Víkend 20.8.-21.8.-Syrákov

Zamčeno
Alois

Víkend 20.8.-21.8.-Syrákov

Příspěvek od Alois »

Pokud bude chuť, nálada a počasí mohli bychom v sobotu nebo v neděli navštívit restauraci Syrákov, kde už od dob totality mají v jídelníčku mimo jiné speciality z houby Hlívy ústřičné. Po cestě by mohla být příjemná zastávka na trnkobraní ve Vizovicích.
http://maps.google.cz/maps?saddr=Ostrav ... =5,0,0&z=8
Lada

Re: Víkend 20.8.-21.8.-Syrákov

Příspěvek od Lada »

20-27.8.2011 mám dovo, takže se musím věnovat rodině. Všichni jedoucí ať si to užijí, suchou stopu,hvězdy v srdci a hodně kulinářských i vizuálních zážitků. ČAUKY LÁĎA :ugeek: :ugeek: :ugeek:
lajbr

Příspěvek od lajbr »

Ahoj,ještě dám vědět,ale asi bych jel. Na syrákově jsem už několikrát jedl a vaří tam dobře. Zatím čus.
Boba

Příspěvek od Boba »

Jel bych i oba dny! :D
Alois

Příspěvek od Alois »

Takže sraz bude v Ostravě u VŠB v 10.00 a v 10,35. u pumpy ve Staré Vsi. Podle počasí se stanoví zdali sobota nebo neděle. Kdo jede, ať se přihlásí.
Maarty

Příspěvek od Maarty »

ahoj nejedu, budu s FIlem a Čmeldou připravovat sraz a zejména vyjížďku
lajbr

Příspěvek od lajbr »

Ahoj prezidente, více mi pasuje neděle,tak čekám, ktrý termín bude. Zítra jedu pro motku s Filem a zpáteční cestu po vlastní ose. Je to kolem 480km,tak v sobotu nebudu chtít hned ráno sedlat,když se vracíme kolem 19 hodiny. :roll:
bogdant9

Příspěvek od bogdant9 »

Ahoj Hvězdy. Rodinná rada rozhodla,že v sobotu chtějí na výlet,takže u mně by připadala neděle.Jestli teda pojedete v sobotu přeji krásnou a slunečnou vyjíždku. ;)
gaston70

Příspěvek od gaston70 »

Ahoj , u mě tenhle víkend opět jižní morava takže příště , počasí vypadá skvěle tak si to užijte . Gaston
Kastan

Příspěvek od Kastan »

Ahoj ve spolek, v sobotu pořádáme v Sedlnicích závody a taky přijede rodina. V neděli dopoledne musím do práce, ale když to půjde a pojedete v neděli, tak vyrazím po poledni a třeba Vás cestou někde potkám. Pokud ne, přeji krásnou vyjížďku a pěkné počasí. Kaštan
libor

Příspěvek od libor »

ahojky,tento víkend mi to nevyjde.Libor
Maarty

Příspěvek od Maarty »

No to se podívejme na Lajbra! To už nebudu mít nejtemnější motorku v klubu... :)
charlieFM

Příspěvek od charlieFM »

Ahoj hoši, konečně jsem se sem dostala, tak co to tu plánujete, moc vás tedy není. Aloisi doplň prosím co je v Syrákově /neznám to/. Jinak máte tu v okolí další akce: např. Brušperk sobota, Maglajs cup /zápasy žen v bahně s nějakými dalšími atrakcemi/ , Vizovice , Zlaté Hory / Rýžování zlata/. Tak napište, který den bude vyjíž´dka. Ještě dotaz : Aloisi můžu vás přidat /jako celek/ do skupiny Moto-kamarádů na www.motoholky.huu.cz ahoj Charlie a Ladin , FM
Alois

Příspěvek od Alois »

Vyjížďka na Syrákov bude v NEĎELI v 10 u VŠB a v 10,35 ve Staré Vsi u pumpy.
Alois

Příspěvek od Alois »

Ahoj Charlie, mám dojem, že jsi mi psala na e-mail alois, ale mám s adresou problémy, nechodí mi od 22.7. mejly, resp. jen některé.

Sýrákov je hospoda na nejvyšším bodě serpentýn ze Vsetína do Vizovic. Je to velmi známá hospoda již za totality, kde mají specialitu houbu - Hlívu ústřičnou. Příjemné prostředí, dobrá kuchyně - nejen houby a je to po cestě do Vizovic. Nicméně, vyjížďka povede nádhernými kopci kolem Bystřičky a včera jsem objevil super vyhlídku a krásnou cestu po druhé straně přehrady, která vede jen jedním směrem. Vydáme se jí na zpáteční cestě.
zdenek

Příspěvek od zdenek »

Ahoj,
tak my v neděli pojedeme taky. V 10:00 u VŠB.

Zdenek
bogdant9

Příspěvek od bogdant9 »

Bohužel situace se u mně změnila musím na rodinnou oslavu.Škoda někdy příště,přeji krásný výlet 8-)
Alois

Příspěvek od Alois »

charlieFM píše:Ahoj hoši, konečně jsem se sem dostala, tak co to tu plánujete, moc vás tedy není. Aloisi doplň prosím co je v Syrákově /neznám to/. Jinak máte tu v okolí další akce: např. Brušperk sobota, Maglajs cup /zápasy žen v bahně s nějakými dalšími atrakcemi/ , Vizovice , Zlaté Hory / Rýžování zlata/. Tak napište, který den bude vyjíž´dka. Ještě dotaz : Aloisi můžu vás přidat /jako celek/ do skupiny Moto-kamarádů na http://www.motoholky.huu.cz ahoj Charlie a Ladin , FM
Nazdar Charlie, samozřejmě, že si nás jako SRCZ můžeš přidat do vašich MOTO-KAMARÁDÚ (jak se píše velké kroužkované u?)
Maarty

Příspěvek od Maarty »

Alois píše:(jak se píše velké kroužkované u?)
Zapneš CaspLock, stiskneš klávesu s kroužkovaným "Ů", ono se napíše velké kroužkované "Ů", vypneš CapsLock.
Anebo přes Mapu znaků - tlačítko Windows (vlevo dole) - Všechny Programy - Příslušenství - Systémové nástroje - Mapa znaků, najdeš si velké kroužkované "Ů" (já ho našel na druhé stránce na levé straně, výškově uprostřed), dvojklikem ho vybereš do "příkazové řádky", klikneš na "kopírovat", přepneš se do dokumentu, kam to kroužkované "Ů" chceš vložit, a vložíš ho tam (buď Ctrl+V nebo pravé tlačítko myši a z kontextového menu vybrat "Vložit")

Nicméně první způsob se mi zdá mnohem jednodušší a je snadno využitelný i při psaní ostatních písmen s diakritikou jako verzálky, což se může hodit třeba při psaní NADPISŮ...
Hakuna

Příspěvek od Hakuna »

Tak včil , už si Alois zase chytřejší! To už s Tebou bude úúúúúplně k nevydržení. :mrgreen: Konečně budeš moct napsat TŮŮŮDLE NŮŮŮDLE :lol:
G150061.gif
G150061.gif (13.91 KiB) Zobrazeno 11621 x
Hakuna

Příspěvek od Hakuna »

Maarty píše:
Alois píše:(jak se píše velké kroužkované u?)
Zapneš CaspLock, stiskneš klávesu s kroužkovaným "Ů", ono se napíše velké kroužkované "Ů", vypneš CapsLock.
Anebo přes Mapu znaků - tlačítko Windows (vlevo dole) - Všechny Programy - Příslušenství - Systémové nástroje - Mapa znaků, najdeš si velké kroužkované "Ů" (já ho našel na druhé stránce na levé straně, výškově uprostřed), dvojklikem ho vybereš do "příkazové řádky", klikneš na "kopírovat", přepneš se do dokumentu, kam to kroužkované "Ů" chceš vložit, a vložíš ho tam (buď Ctrl+V nebo pravé tlačítko myši a z kontextového menu vybrat "Vložit")

Nicméně první způsob se mi zdá mnohem jednodušší a je snadno využitelný i při psaní ostatních písmen s diakritikou jako verzálky, což se může hodit třeba při psaní NADPISŮ...
A nebooooo, zmáčkneš Shift ,kroužek, většinou první klávesa ,vedle číslic, pod ESC, vlevo nahoře a U! :idea: :shock: :lol:
Alois

Příspěvek od Alois »

HaŮno, kŮra, dostaneš bŮra za Ůplně blbej postŮp. Toto je to Tvoje %U. Maaaaartymu pochvala, Tobě zdŮpa, bo ti to nefungŮje, kŮra. HAKŮŮŮŮŮŮŮNĚ, TŮŮŮŮŮDLE NŮŮŮŮDLE. A kdyby bylo kroužkované R, tak Ti napíšu tRRRRRRRRRRRRRRRhni si nohoŮ.

Beru zpět HakŮně to bŮro. Ono to fakt funguje. Tak jsi chytřejší než já, můžeš být prezidentkou! A s tím trhnutím nohou to zŮstává nadále v platnosti.
Hakuna

Příspěvek od Hakuna »

TŮŮŮŮŮDLE NŮŮŮŮŮDLE :lol:
pravěk.jpg
pravěk.jpg (54.98 KiB) Zobrazeno 11609 x
Alois

Příspěvek od Alois »

Je to ŽŮŮŮŮŽO LABŮŮŮŮŮŽO HAKŮŮŮŮNO.
Alois

Příspěvek od Alois »

BOBA a východní větev - sraz může být taky na Hukvaldech v 11.00 a před Frenštátem u pumpy kousek před rondlem ve směru od Příbora kolem 11.20h v neděli.
lajbr

Příspěvek od lajbr »

Nazdárek bando, tak zítra jedu a budu u VŠB, těším se na Vás. S Filem jsme včera dovezli mého nového mazlíka a je to neskutečná nálož. Teprve si na sebe zvykáme,takže zítra ještě na staré kobylce :P .
Alois

Příspěvek od Alois »

Doufám Lajbře, že jsi měl dnes mazlíka v posleli a spali jste spolu, jak bývá zvykem u nové hračky.
charlieFM

Příspěvek od charlieFM »

Ahoj všem , zítra tedy jedem, počkáme na vás na Hukvaldech , před 11.00 hod. Kdyby se něco dělo, pošlu sms. ahoj Charlie a Ladin , FM
charlieFM

Příspěvek od charlieFM »

Aloisi, dávám vyjížďku na skupinu , někteří se chtějí připojit už v OV /Maretka z Bílovce/, pak možná ve FM, uvidíme, budeme čekat na Hukvalech. Čau všem Charlie, Ladin
bogdant9

Příspěvek od bogdant9 »

Ahoj všem,dnes jsem to ukecal .Aloisi jedu! Budu čekat v 11h u brány na Hukvaldech.Zdar. :lol:
miros

Příspěvek od miros »

Ahoj Aloisi,zítra jedu taky a přijedu do Poruby k VŠB.
Miroš a Mirka
Josef

Příspěvek od Josef »

Ahoj Alojsi. Zitra u VŠB s Pepou budeme čekat. Chose. :)
Alois

Příspěvek od Alois »

Chosé, Ty mě mateš tou přezdívkou. Zaregistruj se pod Chosé a Josef zruš....OK. Zítra se všichni uvidíme.
charlieFM

FOTO Víkend 20.8.-21.8.-Syrákov

Příspěvek od charlieFM »

Hoši posílám odkaz na fotky z dnešní vyjížďky. Díky všem za krásnou jízdu. Charlie a Ladina

http://charlie01.rajce.idnes.cz/Motoakc ... Motoholky/
bogdant9

Příspěvek od bogdant9 »

Už jsme doma.Dík za skvělou vyjíždju a za krásnou neděli. :)
Alois

Příspěvek od Alois »

Možná jsme si ani nestihli uvědomit, že dnes je výročí okupace naší republiky.Díky krásnému počasí a 19!!!! motorkám na vyjížďce si na smutně významný den nikdo ani nevzpomněl.
Dnes poprvé se k nám připojily Motoholky viz. http://motoholky.huu.cz/ v čele s Charlie následovanou Maretkou plus naše starrajderovské kočky Berry a Cilka dávaly naší formaci velkou palebnou sílu. Délka trasy byla kolem 250km. U VŠB jsme se zdrželi čekáním na ..... a pak jí nešla nastartovat motorka. Našich prvních 10 strojů vyrazilo k druhému místu setkání, kde nás čekaly další 4. Na Hukvaldech se připojilo 5 motek a kolona byla úplná. Plánoval jsem trasu tak pro maximálně 10 motorek, s 19 jsem nepočítal a už bylo pozdě trasu a časový plán měnit. Na Syrákově nám za 1,5 hodiny zpoždění nic neuteklo, ve Vizovicích taky ne, takže vše bylo v pohodě. Díky skvělému počasí byly vyhlídky jak malované a fotky tomu nasvědčují-viz link od Charlie. Dokonce i enduro vložku jsme absolvovali úplně všichni, abychom se pokochali pohledem na Beskydy.
Vzpomínali jsme na Fila, Maartyho a Čmeldu, kteří v Rakvicích připravovali naše první Setkání Hvězd, které se koná 9.9. až 11.9.2011.
Prosím všechny účastníky - vystavte zde Vaše fotky, ať může naše milá Hakuna připravit záznam do análu.
cmelda

Příspěvek od cmelda »

Nazdar všeci z vyjížďky na Syrákov a okolí.
Taky jsme na Vás s Filem a Maartym vzpomínali.Počasí opravdu jako malované,muselo to být super.
I my jsme si cestu užívali,hlavně tu zpáteční.Neskutečná kochačka. :roll:
Hakuna

Re: FOTO Víkend 20.8.-21.8.-Syrákov

Příspěvek od Hakuna »

charlieFM píše:Hoši posílám odkaz na fotky z dnešní vyjížďky. Díky všem za krásnou jízdu. Charlie a Ladina

http://charlie01.rajce.idnes.cz/Motoakc ... Motoholky/
Charlii, díky za fotky, nikdo další z účasti tuším, 19 motek, tady, ani do odkazu Hakuna- kronika žádné jiné nepřidal, tak že zpracovávám, co mám. :) Jinak do Rakvic, kde vám to s konečnou platností předám, pak nestíhám. :)
lajbr

Příspěvek od lajbr »

PRO HAKUNU , pošli mejla a já pošlu ještě pár fotek z chorvatska, nebo už Maarty něco předával ? Lajbr
Hakuna

Příspěvek od Hakuna »

Dík, něco už mám nasbíráno, uděláno, ale třeba mě ještě nějaká fotka od Tebe osloví a ještě ji doplním. kastanka89@seznam.cz :)
Zamčeno