Víkend 03.-04.09.2011
-
Víkend 03.-04.09.2011
Má někdo nějaký nápad? Berrýk se tady chlubil koněma. Co tak zajet se podívat na Hubertovu slavnost do Luboměře. Sobota 10,00 u VŠB. Kdo bude kapitán?
Re: Víkend 03.-04.09.2011
Bohužel já jsem na slovensku,takže nejedu
.Přeji krásný víkend.

Pěkný den vespolek ,
tento víkend jsem mimo .
Suchou a bezpečnou stopu .
tento víkend jsem mimo .
Suchou a bezpečnou stopu .
-
Ahojte kamarádi,
"som z toho volaaký zmatený".....jednak je sv. Huberta až ve čtvrtek 3.listopadu....a to se opravdu jezdí na koních Hubertova jízda....jednak, ať dělám co dělám, nenacházím ani na oficiálních stránkách Luboměře žádnou zmínku o této již v září pořádané akci,.... nahlížel jsem také po různých jiných odkazech...třeba církevních slavnostech a akcích....ale bohužel, žádná zmíňka...
Sice vloni pořádali akci s tímto názvem už 4.září také.....Takže mi tedy řekněte....wwwo cco ggou ? Já bych se jel projet, ale schází mi tu nějaký komentář od Berry....jestli jo, jestli ne...jestli tam, jestli jinde
Není ta pozvánka opravdu až na ten první listopadový víkend, kdy opravdu je Hubertova jízda ?.....to už ale pojedeme auty, ne ?
...tuž bo ftedy tam može byť až po kolena sněhu, ni ?
Těším se na setkání.
P.
"som z toho volaaký zmatený".....jednak je sv. Huberta až ve čtvrtek 3.listopadu....a to se opravdu jezdí na koních Hubertova jízda....jednak, ať dělám co dělám, nenacházím ani na oficiálních stránkách Luboměře žádnou zmínku o této již v září pořádané akci,.... nahlížel jsem také po různých jiných odkazech...třeba církevních slavnostech a akcích....ale bohužel, žádná zmíňka...

Není ta pozvánka opravdu až na ten první listopadový víkend, kdy opravdu je Hubertova jízda ?.....to už ale pojedeme auty, ne ?
...tuž bo ftedy tam može byť až po kolena sněhu, ni ?

Těším se na setkání.
P.
Ahojte.
Já mám víkend pracovní,tak tiše nadávám a Vám závidím,ať pojedete kamkoli.
Hlavně,že RAKVICE se blíží.

Já mám víkend pracovní,tak tiše nadávám a Vám závidím,ať pojedete kamkoli.

Hlavně,že RAKVICE se blíží.

Milý Pedro a ostatní - já byla o víkendu v Klokočově na koních - a byli tam koňáci ze Spálova a říkali mi, že to je teď v sobotu 4.9. v Luboměři - tak asi nekecali..... 

-
Pedro zlatý - volala jsem přímo organizátorovi - takže: akce se opravdu koná, oni mají sraz v 10.00, Hubertova jízda - cca v 11.00, v 11.30 h - jsou připraveny vozy a jede se vyjížďka asi hodinu až hodinu a půl přes okolní vesnice Spálov atd....od 14.00 začínají soutěže. Já jedu přímo z Opavy přes NJ, Fulnek, Odry, Spálov - Luboměř a prý je to po této trase na konci vesnice. Ostatní z Ovy.....myslím že to je z opačného konce tak to bude na zač. vesnice
Ale můj navigační smysl je jako porouchaný kompas a dokážu se ztratit i tam, kde se to zdá nemožné....
Je to někde blízko větrné elektrárny...já tedy jedu tak, ať tam jsem v 11.00 neboť bych se ráda na těch vozech svezla....a jinak vás tam budu očekávat
Berry

Ahoj všem, teprve teď jsem na netu, tak čtu komentáře a náměty na vyjížďku. Spálov - asi nepojedeme. Jinak je na Bílé akce Těžka vozba.
Pokud někdo pojedete někam, tak pošlete sms /tel. 608949999/ jsme s Ladinem doma, mám tu dceru s vnoučaty, už od pondělka, tak nejvyšší čas, někam vyrazit. Ahoj Charlie a Ladin
Pokud někdo pojedete někam, tak pošlete sms /tel. 608949999/ jsme s Ladinem doma, mám tu dceru s vnoučaty, už od pondělka, tak nejvyšší čas, někam vyrazit. Ahoj Charlie a Ladin
charlie ahoj, nemuzu zkopirovat tvoje fotky z rajcete ze syrakova, muzes mi to nejak poslat na drucka@seznam.cz, dik
-
Ahoj ve spolek. V sobotu se Vaší akce nezúčastním. Zajedu si do Vyškova,do Lulče podívat na kamarády na střelnici. Je tam MČR jednotlivců na poppery. Účast jsem jim odmítl,ale pojedu je podpořit. Tak si to užijte a dobře dojeďte. Já si užiju střelbu nejen z výfuku. Ahoj
Berry pošlu, ale pár. Jinak z rajčete to jde kopírovat po jedné, je to tedy delší, ale přes net, ti jich také moc nepošlu. Ahoj CharlieBerry píše:charlie ahoj, nemuzu zkopirovat tvoje fotky z rajcete ze syrakova, muzes mi to nejak poslat na drucka@seznam.cz, dik
Maarty píše:moc pěkné počasí na vyjížďku jen kolem komína...
Maarty máš pravdu, sjedem z Ladinem asi na tu Bílou , nebo Mezivodí, nevím, kde to přesně je. Ahoj všem.
Berry, príma nápad, moc příjemné odpoledne...Tady něco do kroniky a pro ostatní, aby mohli závidět. 

Skvělá propagace SRCZ prezidentem i ostatními příznivci SRCZ. Nenechali se zahambit a předváděli slalom koňmo. Ani Berry nezahálela a ukázala se v plné kráse v těsném závěsu za pány starrideráky. 

Naposledy upravil(a) svagrova dne 03 zář 2011, 22:20, celkem upraveno 2 x.
-
Vážení všichni čtoucí,
musím zde pochválit Berry za super tip na vyjížďku a bezva strávený den! Opravdu mazácká pochvala. Neuvěřitelný zážitek, při kterém jsme všichni - Popi, Renka, Pedro, Adolf, Berry a Švagrová s dcerou (dorazily autem) nasedli na různé povozy, tažené koňmi a vyjeli na projížďku cestou necestou, polemi, loukami, dědinami Luboměř a Spálov. Kromě vozů pelášili s námi i jezdci na koních. Celkem asi 10 vozů jelo za sebou s častými zastávkami. Nemohli jsme zjistit proč pořád stojíme. Pak se ukázalo, že se stojí u chalup a nalívá se kořalka a pivo všem přítomným i nám cizincům v kůži. Samozřejmě jsme jim jen záviděli. Neuvěřitelné. Tato pouť trvala cca 1,5 hodiny, krásnou přírodou a super počasím. Po dojetí do cíle probíhaly soutěže na koních. Do mikrofonu - viz foto - jsem musel představit náš klub a sdělit občanům, co jim chceme ukázat. Místní obyvatele jsme odměnili spanilou slalomovou jízdou na motorkách za rachotu tůrování a troubení. Pak děcka měla možnost si sednout na motorky a fotit se a když jsem odjížděl, tak mi skočila na sedadlo nějaká paní a prosila ať ji svezu.
Příští rok bychom se tam měli vypravit ve větším počtu, ať máte i vy ostatní možnost ucítit atmosféru původní dědinské zábavy, která byla zlikvidována totalitním režimem a nyní se pomalu opět obnovuje.
musím zde pochválit Berry za super tip na vyjížďku a bezva strávený den! Opravdu mazácká pochvala. Neuvěřitelný zážitek, při kterém jsme všichni - Popi, Renka, Pedro, Adolf, Berry a Švagrová s dcerou (dorazily autem) nasedli na různé povozy, tažené koňmi a vyjeli na projížďku cestou necestou, polemi, loukami, dědinami Luboměř a Spálov. Kromě vozů pelášili s námi i jezdci na koních. Celkem asi 10 vozů jelo za sebou s častými zastávkami. Nemohli jsme zjistit proč pořád stojíme. Pak se ukázalo, že se stojí u chalup a nalívá se kořalka a pivo všem přítomným i nám cizincům v kůži. Samozřejmě jsme jim jen záviděli. Neuvěřitelné. Tato pouť trvala cca 1,5 hodiny, krásnou přírodou a super počasím. Po dojetí do cíle probíhaly soutěže na koních. Do mikrofonu - viz foto - jsem musel představit náš klub a sdělit občanům, co jim chceme ukázat. Místní obyvatele jsme odměnili spanilou slalomovou jízdou na motorkách za rachotu tůrování a troubení. Pak děcka měla možnost si sednout na motorky a fotit se a když jsem odjížděl, tak mi skočila na sedadlo nějaká paní a prosila ať ji svezu.
Příští rok bychom se tam měli vypravit ve větším počtu, ať máte i vy ostatní možnost ucítit atmosféru původní dědinské zábavy, která byla zlikvidována totalitním režimem a nyní se pomalu opět obnovuje.
To já a Marťa jsme si dali dostaveničko s mrtvolami 

- Přílohy
-
- DSCF2069.jpg (57.57 KiB) Zobrazeno 8149 x
-
- DSCF2056.jpg (76.04 KiB) Zobrazeno 8149 x
-
- DSCF2066.jpg (91.69 KiB) Zobrazeno 8149 x
-
No, je to kostnice a myslím, že u nás je jedna v Kutné Hoře. To jste byli tak daleko? Já tam mám trávit příští víkend. Snad jste navštívili sv. Barboru. Je už opravená?
Ty máš být příští víkend v Rakvicích!
Jak daleko? Na zpáteční cestě jsme to vzali oklikou na jedenáctku se zastávkou na Suchém vrchu.
Však jsem psal, že počasí je moc pěkné na vyjížďku jen kolem komína...
A jedna kostnice je taky v Mělníku... Jo, Barbora je už bez lešení
Jak daleko? Na zpáteční cestě jsme to vzali oklikou na jedenáctku se zastávkou na Suchém vrchu.
Však jsem psal, že počasí je moc pěkné na vyjížďku jen kolem komína...

A jedna kostnice je taky v Mělníku... Jo, Barbora je už bez lešení