Víkend 21-22.5.
-
Víkend 21-22.5.
Vážení, kam se pojede o tomto víkendu? Já budu moct jen v neděli odpo. Jsem pracovně mimo Ovu.
Re: Víkend 21-22.5.
Ahoj Prezidente i všici ostatní.
V sobotu mám odpolední,ale v neděli pořádám vyjížďku jako každý rok pro motorkáře z Dopravního podniku Ostrava.S vybraných návrhů se nejvíce líbil na Kohútku a na jejich místní specialitu. (borůvkové knedlíky)Z DPO tam bude asi 10-12 motorek.Tímto Vás všechny co budete mít čas a chuť zvu.Sraz máme v 9.00 hod.před garážemi Dopravního podniku v Ostrava-Hranečník.
Čmelda
V sobotu mám odpolední,ale v neděli pořádám vyjížďku jako každý rok pro motorkáře z Dopravního podniku Ostrava.S vybraných návrhů se nejvíce líbil na Kohútku a na jejich místní specialitu. (borůvkové knedlíky)Z DPO tam bude asi 10-12 motorek.Tímto Vás všechny co budete mít čas a chuť zvu.Sraz máme v 9.00 hod.před garážemi Dopravního podniku v Ostrava-Hranečník.
Čmelda
Jestli Aloisi dopopledne nemůžeš a chtěl bys jet,tak můžeš dojet za námi přímo na misto.Stejně tam dojedem kolem poledne.
Čmelda
Čmelda
Nějak poslední dobou vstávám o víkendu na budík, což nebývalo zvykem a ani já jsem si ještě nezvykl, ale na Kohútku bych zajel. Definitivně se rozhodnu v sobotu večer. Taky bude záležet na tom, jestli Flíček bude mít hotovou opěrku a podpěry a já si stihnu pro anglána v pátek zajet...
-
Čmeldo, dost mě to láká, ale přijedu domů tak akorát na oběd. Ale uvidíme. Může to být pěkná vyjížďka, já tam nikdy nebyl, jen to viděl na netu. Tak ať Vám počasí přeje.
Přeji hezký pátek ve spolek,
omlouvám se za sníženou aktivitu, ale Filo mi dal takové kapky
, že nechci jet na Liptov, tak se snažím udělát vše pro, abych jel. Mám nyní hodně práce, nějak se mi to nakupilo, tak asi i tento víkend budu muset vypustit. Kdyby náhodou mne to vyšlo, ozvu se. Každopádně si to tam užijte na vyjížďce, nikdy jsem tam také nebyl, škoda, třeba to vyjde příště.
Jimy
omlouvám se za sníženou aktivitu, ale Filo mi dal takové kapky

Jimy
Hezký den vespolek
Jimmy , jsem rád , že na tom Liptově makáš !!!!:-)
Jinak , co se týče nedělního komunálu , rád bych se přidal
Doufám , že vše klapne .
Zdar a sílu .

Jimmy , jsem rád , že na tom Liptově makáš !!!!:-)
Jinak , co se týče nedělního komunálu , rád bych se přidal

Zdar a sílu .
Já se taky nepřidám teď odjíždím do Jeseníků a vracím se až v neděli. Mimochodem už jsem tam byl 2x. Vám ostatním přeji dobrou cestu ,super zážitky a příští týden to rozjedem. Star-zdar Láďa
-
Jimy píše:Přeji hezký pátek ve spolek,
omlouvám se za sníženou aktivitu, ale Filo mi dal takové kapky, že nechci jet na Liptov, tak se snažím udělát vše pro, abych jel. Mám nyní hodně práce, nějak se mi to nakupilo, tak asi i tento víkend budu muset vypustit. Kdyby náhodou mne to vyšlo, ozvu se. Každopádně si to tam užijte na vyjížďce, nikdy jsem tam také nebyl, škoda, třeba to vyjde příště.
Jimy
Jimy, mákni na tom a neflákej se, ať můžeš na Liptov jet.
No tak, kde jste kdo jezdili, bando, když jste se nepřidali ke Čmeldovi? Borůvkové knedle byly moooc fajn!
Nějakou skupinku, kde poslední jezdec měl klubovou vlajku jsem potkal ve Starých Hamrech, s mírným odstupem ji následoval Mira.
A pak jsem zahlédnul ještě jednoho osamoceného jezdce s vlajkou StarRiders, ale nejsem si úplně jist.
Nějakou skupinku, kde poslední jezdec měl klubovou vlajku jsem potkal ve Starých Hamrech, s mírným odstupem ji následoval Mira.
A pak jsem zahlédnul ještě jednoho osamoceného jezdce s vlajkou StarRiders, ale nejsem si úplně jist.
Já jsem si dnes odskočil do Štramberka na uši a návštěvu u známých, trochu mě prohnala bouřka ale ujel jsem jí, takže OK. Čauky Láďa
Tak Berry jezdila po Osoblažsku. Dojela jsem do Osoblahy a čekala jsem na hřbitově na kámošku
) ta mě taky čekala na hřbitově - a pak jsme si šli naproti a nepotkali se. Protože já byla v Osoblaze a ona v Bohušově (4 km od sebe
)) Nakonec jsme se potkali. Minula mě bouřka, takže nemusím leštit, potkala jsem v Krnově Vaška a Jimyho - předávka nášivek. Taky jsem předala nášivky Láďovi - takže plodná vyjížďka. Potkala jsem jich plno ale nikdo neměl vlajku SR CZ. Přeji všem krásnou neděli......Berry

Maarty píše:No tak, kde jste kdo jezdili, bando, když jste se nepřidali ke Čmeldovi? Borůvkové knedle byly moooc fajn!

Kdybych Tě v tom fofru stihl identifikovat, tak jsem Ti mohl hodit nášivku, měl jsem je s sebou...Boba píše:Maarty píše:No tak, kde jste kdo jezdili, bando, když jste se nepřidali ke Čmeldovi? Borůvkové knedle byly moooc fajn!
A pak jsem zahlédnul ještě jednoho osamoceného jezdce s vlajkou StarRiders, ale nejsem si úplně jist.Tak to byl nějaký Boba!Jel jsem od známého z Makova a stavil ještě v Rožnově v kempu na srazu a pak těsně před boužkou na Třinec.