Popravde Shrekove "intenzivne" zazitky stoja vazne za to

a tisic drsnych odporucam aspon raz absolvovat kazdemu co sa na to citi

ja som uz absolvoval /a nielen shrekovych tisic drsnych ale aj mnoho ostatnych shrekotras/ a vela mi to dalo /a veru aj pozitivneho aj ked to tak mnohokrat pri mojich vyjadreniach nevyzera/. Je pravda ze sam od seba ma takato trasa napadne malokedy /aj ked uz som parkrat taku trasu vymyslel aj sam - a ten napad nasledne niekedy aj olutoval/, ale zas na druhej strane clovek vyskusa co ta masina vazne dokaze /a hlavne, co na nej dokaze on sam/.. a na tisic drsnych je najlepsie to ze tam nie je sam, aj pri nejakych problemoch sa to vzdy vyriesi

a vzdy su tam ostatni ktori pomozu..
ja som tie kilometre absolvoval ako uplny zelenac a prezil som ich, co je dokazom ze sa daju prejst a skusenejsi jazdci si ich naozaj aj uziju.. a neskusenejsi sa naucia

je naozaj super "skola zivota" a mnohokrat "tenkrat poprve"
zdar suchej /a niekedy mokrej, strkovej, primrznutej alebo aj blatovej/ stope a vela stastnych kilometrov

a nedajte sa odradit
a ked ma clovek pochybnosti, treba sa drzat motta: "bud si ninja, alebo si buzerant" a vsetko sa da
PS: Maarty, ta fotka s tym listim vazne stoji za to, uz som si ju supol na pozadie na monitor.. pri nej by som si to motto asi musel casto opakovat