Milé Hvězdy,
vítám vás v novém roce 2012 a přeji hodně zdraví, jen samé radosti, žádné starosti. Kromě Lajbrů, neboť Elenka prozradila, že žádné starosti nemají, pak jim jen tiše závidím a přeji, aby jim to tak vydrželo napořád!
Veřejné díky všem zúčastněným i ,,fýrerovi“ za slova chvály. Vážím si toho o to víc, že ostatních 364 dní v roce dostávám od něj jen patřičný výtěr! Jsem ráda, že celoroční přehled všech vyjížděk a akcí pořádaných SRCZ v podobě ,,prezentace“ se líbil, pobavil a měl takový úspěch. Slibuji, že to dotáhnu do konce a nabídnu to buď na klubových stránkách, nebo zvlášť na CD i s nějakou třešničkou.
Kroniku jsem na poslední chvíli doplnila( Alois nekecá, náhodou nebyl v rauši a byl při tom), aby byla při bilancování k dispozici a potěšila nejen Olinku, které jsem to slíbila, ale i Kaštana, který se ji od Rakvic domáhal a dalo se tušit, že se třeba opět zjeví, neboť bývá teď tam a teď zase tady.
Jak už tedy pochopili s radostí v oku i Ti méně vnímaví, kteří tady nechodí tak často, veřejně obzvlášť ke spokojenosti některých individualit přiznávám, Tina, Švagrová i Hakuna

jsou jedna a tatáž i přesto, že každá měla v daný okamžik svou vlastní roli. Služebně nejstarší Hakuna ,která tady byla v pozadí už u prvních nejistých krůčků SRCZ, by se tedy ráda odebrala na odpočinek a pokud se i Nejvyšší zbaví závislosti na Švagrové , ráda by v novém roce zůstala jen Tina, která podědila všechny skvělé vlastnosti , ale i neduhy všech třech.
Prezentace měla být přehledem činnosti SRCZ, kronika pokladnicí vzpomínek, veselá tombola pro zdravou soutěživost(fakt se všichni bavili jak malé děti) a pobavení před Silvestrem. Malý šampusek pak jako upomínka na naší předsilvestrovskou sešlost a k oslavě ročního výročí SRCZ. Zjevně to splnilo svůj účel a se slzou v oku konstatuji, že mě moc mrzí, že jsem nebyla u posledního potlesku, který by jistě mému uchu po probdělých nocích zněl jako rajská hudba. Omlouvám se za nepřítomnost, nebyl to můj rozmar, či ignorace, ale telefonické volání SOS mé nedospělé dcery se nedalo odmítnout. Tímto uvedu na pravou míru i počet mých dětí. Protože matka , na rozdíl od otce je jistá, obzvlášť u Aloise a jeho neustále se rozrůstajícího harému, zodpovědně prohlašuji, že dítě mám jen jedno( a není prezidentovo), nikoli 5-6 jak nám Alois podsouvá. Já na rozdíl od Lojzyka, s krátkým a tvrdým, jak říká Kaštan , v tom mám jasno! Tímto se chci Berryka zastat, večeře ji byla mnou zcela dobrovolně a upřímně nabídnuta. Z Aloise číší zřejmě bledá závist a fakt, že vymrštěný Berryn loket jistě sloužil k jiným výchovným účelům! Tak dlouho nás chtěl Alois sjednotit, až stvořil obrovskou palebnou sílu,,Black end White

- DSC01943.JPG (187.98 KiB) Zobrazeno 17113 x
Protože mě samotnou otravuje stahování fotek z Ulož to, dávám k dispozici fotky Aloise, Berry i mé, ucelené, zmenšené na Rajčeti, kde už můžete jen prohlížet a stahovat. Bohužel pánové lačni mého dekoltu, musí na Ulož to, protože na Rajčeti ho nenajdete!
Tina
http://tina-svagrova.rajce.idnes.cz/Predsilvestr_2011

- ohňostroj.gif (22.42 KiB) Zobrazeno 17123 x