Nový termín žehnání motorek 6.5.
Nový termín žehnání motorek 6.5.
Nazdar hvězdy, sypu si popel na hlavu. Nevím jak,ale popletl jsem datum .
To žehnání v Orlové je 6.5. a jinak čas srazu platí. Akorát po žehnání bude vyjížďka jiná. Trasa vyjížďky bude ještě doplněna.

-
Re: Nový termín žehnání motorek 6.5.
zdravím všechny,
použiju slova Čmeldy, který ve svém příspěvku napsal...."Jak se sere tak se sere. V tom čase jsem na týdenní rybářské dovolené." Já sice na rybářské dovolené nebudu a i kdybych byl, musel bych mít hlavně sebou mýdlo a ručník, bo jak se praví, stejně bych chytnul h....o.
Lajbr, tolik jsem se těšil, že nám to letos vyjde přijet si nechat posvětit motorku, hned na to bychom zajeli k frydeckým kamarádům na jejich akci,
sobota pro nás byla ideálním dnem a teď tohleto
"Co fčil" ???.............já vím, napíšeš "tak pojedeš i v nedělu".....kurnik, to mi budou ale muset přispět z Vatikanu, bo kde maju na to ti duchodci brat ?!
použiju slova Čmeldy, který ve svém příspěvku napsal...."Jak se sere tak se sere. V tom čase jsem na týdenní rybářské dovolené." Já sice na rybářské dovolené nebudu a i kdybych byl, musel bych mít hlavně sebou mýdlo a ručník, bo jak se praví, stejně bych chytnul h....o.

Lajbr, tolik jsem se těšil, že nám to letos vyjde přijet si nechat posvětit motorku, hned na to bychom zajeli k frydeckým kamarádům na jejich akci,
sobota pro nás byla ideálním dnem a teď tohleto

"Co fčil" ???.............já vím, napíšeš "tak pojedeš i v nedělu".....kurnik, to mi budou ale muset přispět z Vatikanu, bo kde maju na to ti duchodci brat ?!

Zdravím Pedro, no co dodat , jsem popleta. Mi by ta sobota šla taky líp pod vousy , ale s termínem nic nenadělám. Je domluvená policie,protože budeme projíždět pěší zónou a Vlastík mi připoměl, že to je pokaždé v neděli. Nějak mi to prostě splynulo. Jsem přesvědčený , že pojedeš a nějakou kačku ještě na benál najdeš
. V případě potřeby dám kontakt na paní z PROVIDENTU
.
Sraz je na pumpě v Lutyni na motorest TIR v 9:15 a nebo na náměstí v Orlové 1 pod kostelem na náměstí v 9:40.

Sraz je na pumpě v Lutyni na motorest TIR v 9:15 a nebo na náměstí v Orlové 1 pod kostelem na náměstí v 9:40.
Nazdrar hvězdy, pro ty co přijedou dávám info , že vyjížďka po mši a žehnání bude stanovena až podle počasí. Možná dokonce vyjde počasí. 

Zde je odkaz na foto z dnešního dne. Zdraví Charlie a Ladin
http://charlie01.rajce.idnes.cz/6.5.12_ ... _vyjizdka/
http://charlie01.rajce.idnes.cz/6.5.12_ ... _vyjizdka/
Děkuji všem hvězdám za účast,počasí vyšlo a bylo nás asi 13-14 z našeho klubu a celkově přes 100 strojů. Pěkná akce
.

-
Tak jen samé pohodové a bezproblémové kilometry nejen požehnaným! Zdravím zpoza velké louže...
- Přílohy
-
- začátek.jpg (74.8 KiB) Zobrazeno 8834 x
Maarty ,
připravit a vyjó
Koukám , že ti rusáci se vecpou všude , viz.ta restoška za tebou
připravit a vyjó

Koukám , že ti rusáci se vecpou všude , viz.ta restoška za tebou

-
Lajbře a ostatní,
jsem rád, že vám počasí na žehnání vyšlo. Loni lilo, letos předpověď taky špatná. Skutečnost výtečná. Pěkná akce!!
jsem rád, že vám počasí na žehnání vyšlo. Loni lilo, letos předpověď taky špatná. Skutečnost výtečná. Pěkná akce!!
-
Maarty, přeji dobrý začátek a šťastný konec. Pěkná fotka!
Ahoj Marťas
,takže bez vesty, jo ???? Hezké zážitky a suchou stopu.

já věděl, že z toho bude průser, když dám fotku bez vesty... 
to snad abych se ani nevracel

to snad abych se ani nevracel

-
Ale pokud to tam má odznak SRCZ na té bundě, tak bych ho nebil.