Víkend u Shreka v Radvani

Zamčeno
vahon

Víkend u Shreka v Radvani

Příspěvek od vahon »

Já bych jel, mám konečně volno a Dana se taky zotavuje.Vyrazil bych v sobotu. ;) :geek: Laďa-vahon
Lada

Re: Víkend u Shreka v Radvani

Příspěvek od Lada »

Já bohužel ještě né, 29.6. sundávám sádru, ale jsem s Vámi !!!!! Láďa
ShrekDaniels

Příspěvek od ShrekDaniels »

Tak aby ste to nehladali na mape, tu je link:
http://maps.google.com/maps?f=q&source= ... 608276&z=8

a ešte satelitný pohľad a presná poloha:
Obrázek

a takto to vypadá od cesty .. bez obáv vejdem se tam všichni ;)

Obrázek

a sme tam od piatka obeda ... do nedele, nemusíte sa nahlasovať, ubytko je grátis, steakov bude dosť - každý z tejto super party je vítaný - či už člen, priateľ, ľadvinka .. teda až na toho jedného .. "čestného" :)
ccc24 - zážitok nemusí byť dobrý, hlavne že je intenzívny ...
Country

Příspěvek od Country »

Cintorín oproti... to akože pre odpadlíkov?
Majo

Příspěvek od Majo »

sa pamatam aky som bol zaskoceny ked som k tej "chatke" prisiel.. z druhej strany to vyzera o dost inak :o ..Country.. to je pre tych co uz nebudu vladat aby daleko nechodili.. alebo keby sa niekto nepozvany zatulal a chcel vyryvat, mame na vyber.. do vody alebo do zeme :lol: a teraz vazne.. so Zuzu tam ideme v piatok a velmi velmi velmi sa na vsetkych tesime ;)
Born to be wild!
Alois

Příspěvek od Alois »

Tož chlapi, že bych se vydal taky? Do Marcelovej to mám kůsok, mohli bychom vyloupit vinný sklep rytíře Dr. Lužice při sobotní vyjížďce, kterou jistě Shrek plánuje. A v Dunaji jsem se ještě nekoupal.Tak kdo vlastně jede tady od nás shora?
zdenek

Příspěvek od zdenek »

Ahoj všem,

my dorazíme někdy v sobotu později odpoledne, ale z opačného směru - od Maďarska a autem.....
Maarty

Příspěvek od Maarty »

ahoj všickni, jak už jsem dříve avizoval, nedokážu to zkoordinovat s odjezdem do chorvatska, takže tahle akce beze mne
BobyShrekOLD

Příspěvek od BobyShrekOLD »

Alois - ak si myslel na doktora Jána Lužicu - stomatológa a uprednostníš Dunaj pred Tatrami (alebo zvládneš všetko), poradím Ti. Dones Janíčkovi pohanku. Zasmejeme sa.
Alois

Příspěvek od Alois »

Shreku,kdy to teda je u tebe? Ten další týden, ne? Nemohu nikde najít termín. Tak sem to asi pos....
BobyShrekOLD

Příspěvek od BobyShrekOLD »

Alois píše:Shreku,kdy to teda je u tebe? Ten další týden, ne? Nemohu nikde najít termín. Tak sem to asi pos....
Tak tedy pro pořádek : Akce začala už včera, dorazil BlasterXXL. Shreci a Shrečíča vyrazí hned po ránu. Takže tento víkend ! Konec akce je možno prodloužit individuelně až do středy 29.6.letos. Tak když hned vyrazíte, na oběd dorazíte. Pivo bude vychlazený, Dunaj teplý. Tak do toho !
Zamčeno