ALPY-7/2011 - GROSSGLOCKNER

Alois

ALPY-7/2011 - GROSSGLOCKNER

Příspěvek od Alois »

Vážení přátelé, na popud několika mých známých i našich členů jsem připravil itinerář do rakouských Alp, který lze libovolně modifikovat podle počasí, nálady, času a chuti. Předpokládám, že 4- 5 dní by mohlo stačit . Termín do konce července. V srpnu už může být chladno. Itinerář zašlu e-mailem na požádání. Dle popisu Vahona a Rosti, by měla být tato cesta velkým a nezapomenutelným zážitkem. Nechci zde striktně stanovit podrobnosti, na všem se domluvíme se zájemci. Nebude to žádný hon za kilometry, ale pořádná klidná a pěkná kochačka!
Lada

Re: ALPY-7/2011 - GROSSGLOCKNER

Příspěvek od Lada »

Pošli itinerář, zajímá mě to i když jsem tam byl loni, snad už budu OK a přesvědčím i moji polovičku aby se zůčastnila.
Ahojky Láďa
Maarty

Příspěvek od Maarty »

Do toho bych možná šel. Ale na druhou stranu, už tam jezdí každý...
vahon

Příspěvek od vahon »

Přeju šťastnou cestu a pěkné zážitky.
Alois

Příspěvek od Alois »

Maarty, jezdí tam každý, protože tam je opravdu co vidět. A otec říkal, že si sedneme na pr..., až tu krásu uvidíme. Já znám Alpy (pár kopců) jen v zimě a je to nádhera taky.
Boba

Příspěvek od Boba »

Zdravím Předsedo! Ještě jsem tam nebyl a jsem pro!Pošli itinerář. Díky Boba (PS. Jak je to ale s ladˇakama?)
Jimy

Příspěvek od Jimy »

Ahoj Alois,
no vypadá to velice lákavě, jel bych, záleží, kdy, ten červenec je totiž dost pro mne napěchovaný, ale třeba se to sejde. Jsem ale i limitován motorkou, přeci jen po dálnici jsem s ní schopen jet tak těch 130.Snad se mi na podzim podaří koupit lepší mašinu.
Jimy
Alois

Příspěvek od Alois »

Jimy, určitě po dálnici těch 130 nepojedeme trvale. Optimální rychlost je cca 100-110, takže si nedělej vůbec starosti. Nepojedem na popravu, ale na pohodu.
Kremil

Příspěvek od Kremil »

Bodré podoledne,
tož když to bude přes týden, mohu se přidat, alespoň na pár dnů. :roll: :roll: :roll:
Křemil
Alois

Příspěvek od Alois »

Křemile, jak se jmenoval ten angl. seriál? ....Pojedeme jen na pár dnů 4-5, dle zájmu a možností.
Lada

Příspěvek od Lada »

Ledové jeskyně, je to cca 70 km od Zell am See. Byl jsem tam loni moc pěkné. Odkaz níže. Láďa

www.eisriesenwelt.at
Lada

Příspěvek od Lada »

Na kdy se plánuje tato akce, mě osobně by vyhovoval co nejpozdější termín abych se opět dostal do kondice po přestálé zdravotní újmě. Takže konec července nebo i začátek srpna - prosím zvažte to !!!!!!!! Ahoj Láďa
Kremil

Příspěvek od Kremil »

Hallo, Hallo,
mám volno i s víkendem od 03.07.- 16.07.2011, tak pokud je nám shůry nakloněno se vlézt do tohoto termínu, bude to jistě nezapomenutelný zážitek.
Přílohy
cast.jpg
cast.jpg (40.9 KiB) Zobrazeno 14133 x
Naposledy upravil(a) Kremil dne 20 čer 2011, 19:23, celkem upraveno 1 x.
Křemil
Maarty

Příspěvek od Maarty »

Křemile, Ty to bereš nějak "retro" :))
Kremil

Příspěvek od Kremil »

to já rád...
Křemil
Alois

Příspěvek od Alois »

Halo, halo, Křemile - myslels jistě červenec!!......To byl dobrý seriál.
Kremil

Příspěvek od Kremil »

tož včilkaj se na to čučím, tož jasné, že červenec...
Křemil
Maarty

Příspěvek od Maarty »

Už se rýsuje nějaký termín???
Alois

Příspěvek od Alois »

Vypadá to na 25.7 a dále. Jimy dřív nemůže. Ale bude ještě diskuze až po vašem návratu.

Držte se, dávejte na sebe pozor, užívejte si pohody a ve zdraví se vraťte! A když se vás, Maarty, vrátí o jednoho víc, nic se neděje.Příští rok to oslavíme.
Maarty

Příspěvek od Maarty »

Jak o jednoho víc? Proč u toho oslovuješ mne? Volné místo na mašině mají Pepe a Vlastík, aby případně přivezli nějakou další personu...
Alois

Příspěvek od Alois »

Maarty: Noooo, jistěěěěěěěěěěě!

Poslali jsme žádost o rezervaci 4x2lůžka do Rakouska . penz. Embacher. Jedno pro Tebe a Martinu v termínu 25-29. V pátek 29 se vracíme a v neděli 24. bychom mohli vyrazit. Na ostatním se domluvíme. Laďa říkal, že asi nebude volno, uvidíme.
Maarty

Příspěvek od Maarty »

Díky, ALoisi, příští týden pořeším přesun dovolené na ten týden. Rád bych se do těch Alp podíval. Spolehlivost Introše jsem prověřil výjezdem na Sveti Jure, akorát skoro nestíhám letos měnit olej... :)
Alois

Příspěvek od Alois »

Maarty, zatím odpověď z Embacheru žádná. Tebe jsme si dokonce do Alp vyžádali .Máš GPS a umíš ji používat.
Maarty

Příspěvek od Maarty »

Takže jsem pozvaný? :D :D :D
Jimy

Příspěvek od Jimy »

Marty, na skleničku slivovice tě rád pozvu :D tebe i Martinu
Alois

Příspěvek od Alois »

Ubytování zajištěno:
Dear Alois,

Thank you for your quickly answer.
I confirm your booking of 4 doublerooms for time 25.07.2011 to 29.07.2011.
Potvrzuji rezervaci 4 pokojů pro dva z 25 do 29.7.
I have parking place with roof for all motorbikes.
Parkoviště se střechou pro všechny motorky mám.
I look forward to see,

friendly
sonja

Z předchozí konverzace je cena 21EUR za osobu/noc/snídaně.
Lada

Příspěvek od Lada »

Kde se podařilo zajistit ubytování ? Máš nějakou webovku, ať se mohu podívat. Čau Láďa
Alois

Příspěvek od Alois »

Maarty

Příspěvek od Maarty »

Tak to už se nám to rýsuje docela konkrétně. Akorát nevím, jestli pojedu ve dvojku nebo sám - Soushka se nějak ještě nevyjádřila...
Bude nějaká koordinační schůzka? Nebo vyjedeme naostro? Však itinerář, Aloisi, máš...
Alois

Příspěvek od Alois »

Schůzka bude. Určitě. Dejte nějaký návrh. Třeba někdy k večeru u Hanky? Jsme všichni ze západu, nejdál to má Jimy.Takže účastníci zájezdu jsou: Maarty+1/0, Laďa+1, Rosťa+Chosé, Jimy+Alois - spaní, tak jak píšu.
Jimy

Příspěvek od Jimy »

Ahojte, jsem rád, že se to takto rysuje, omlouvám se, že se ze mne stal pasivní účastník, ale budu rád, když vše do odjezdu stihnu. Jestli to vyjde, přijedu i na schůzku do Motorestu Hanka, aspoň se projedu a provětrám hlavu. :D
Maarty

Příspěvek od Maarty »

Co takhle se sejít v úterý odpoledne či v podvečer nebo večer? Vzal bych noťas a podle Aloisova itineráře bychom mohli do GPS připravit záchytné body, případně celé trasy. (Dovolím si posoudit, že skoro celou cestu do Chorvatska jsme se bez GPS obešli, ale na posledních pět kilometrů přišla náramně vhod - nejsem si jist, jak bychom bez GPS dojeli až k penzionu.)
Alois

Příspěvek od Alois »

To už nestihneme zorganizovat. Nevím, kdo to tu čte. Zkusme ve čtvrtek v 18.00? Obvolám všechny.
Do Viehofenu to najdeme, ale pak bude GPS dobrá.
Lada

Příspěvek od Lada »

Čtvrtek v 18.00 je u mně u poho, počítám s tím. Případně může být i později, dřív ale ne. Těším se. Láďa
Maarty

Příspěvek od Maarty »

U mě dobrý, čtvrtek 18:00 hod., případná drobná korekce mi nedělá problém.
Jimy

Příspěvek od Jimy »

Budu se snažit také dorazit na svém divokém oři :D
Alois

Příspěvek od Alois »

Rosťa a Chosé přijedou. Projevil zájem i Boby Shrek, ale nemá ubytko, tak pokud se nebude někomu chtít, tak je náhradník.
Josef

Příspěvek od Josef »

Ahoj. Zdravím všechny co jedou do Alp. Ve čtvrtek můžu. V 18:00 Motorest HANA. Chose
Lada

Příspěvek od Lada »

Z důvodu pracovní vytíženosti se moje manželka nezůčastní "Alpské jízdy". Tím pádem se uvolnilo jedno místo na ubytování. Pokud má někdo zájem, je možno tohoto využít !! Ahoj ve čtvrtek. Láďa
BobyShrekOLD

Příspěvek od BobyShrekOLD »

Lada píše:Z důvodu pracovní vytíženosti se moje manželka nezůčastní "Alpské jízdy". Tím pádem se uvolnilo jedno místo na ubytování. Pokud má někdo zájem, je možno tohoto využít !! Ahoj ve čtvrtek. Láďa
HURÁ ! Jestli mě berete, já jedu ! Po schúzi budu budu volat Aloisovi z Čech. Boby
Maarty

Příspěvek od Maarty »

BobyShrekOLD píše:
Lada píše:Z důvodu pracovní vytíženosti se moje manželka nezůčastní "Alpské jízdy". Tím pádem se uvolnilo jedno místo na ubytování. Pokud má někdo zájem, je možno tohoto využít !! Ahoj ve čtvrtek. Láďa
HURÁ ! Jestli mě berete, já jedu ! Po schúzi budu budu volat Aloisovi z Čech. Boby
Boby, to záleží hlavně na Láďovi, jestli Tě uveze... :D
Jimy

Příspěvek od Jimy »

Nic proti tomu nemám, abys jel Shreku. Dnes jsem byl s motorkou na STk a překvapilo mne, že i u nás musí motorkář mít u sebe reflexní vestu, tak jestli ji někdo z Vás nemá, tak si ji pořiďte. myslel jsem, že to platí jen pro Slovensko.

Jimy
BobyShrekOLD

Příspěvek od BobyShrekOLD »

Já to vím takhle : V Čechách musí mít refl. vesty ve výbavě moto schválené v ČR. Teda moje moto (schválené v SK) - nemusí. Na Slovači to zatím nemusí nikto. Já ji však už od této sezóny nosím všude.
PS : Zítra brzo ráno vyrážím přes Moravu do Čech. Laufy jsme se Shrekem vyměnili za orig. - tak už budu čekat na vaše rozhřešení. O víkendu sjedu na Horní Bečvu na sraz " Motorkářů nad 60 let " a pak spátky na Hr.Kr. Odtama bych pak startoval na GROSSGLOCKNER. Že by se to vše povedlo ? !
Maarty

Příspěvek od Maarty »

Tak Ti dík, Boby, že jsi mě docela dost znervozněl s těmi výfuky. Můj laďák je opravdu slyšet hodně dopředu a ani se nemusím snažit, tak nevím nevím. Asi do něj nacpu bramboru...
Filo

Příspěvek od Filo »

To Maarty : marťasu , kdyby bylo nejhůř , tak nic neřeš a požádej o zapůjčení motky od Čmeldy :D

Zdar a sílu .
Maarty

Příspěvek od Maarty »

né že bych to chtěl nějak rozmazávat, ale to raději pojedu na té své a ne že by mi vadily zrovna ty jeho laďáky, které jsou bezkonkurenční...
bogdant9

Příspěvek od bogdant9 »

tady máte trochu inspirace

http://vimeo.com/25957182
Alois

Příspěvek od Alois »

Asi se mi nepodaří koupit dálniční známky. Mají jen na auta. Koupíme je na hranicích, co naděláme.
Maarty

Příspěvek od Maarty »

Zkusím se během svých cest taky kouknout, jestli bych na ně někde náhodou nenarazil. Jinak nezbyde než se spolehnout na nějakou pumpu u hranic...
Maarty

Příspěvek od Maarty »

Dálniční známky mám.
Zamčeno