Víkend 16.-17.07.2011

Alois

Víkend 16.-17.07.2011

Příspěvek od Alois »

Vážení, má někdo nějaký nápad na sobotní a nedělní vyjížďku?
Jimy

Re: Víkend 16.-17.07.2011

Příspěvek od Jimy »

Provokatér :D
Maarty

Příspěvek od Maarty »

A já už myslel, že se Alois nezeptá :)
Bude-li slušné počasí, tak vyjedu, osobně bych preferoval směr beskydy. Na Opavsku a Odersku a Jesenicku jsem teď byl docela často, tak to chce změnu. A možná bych si dal i borůfkové knedle...
Maarty

Příspěvek od Maarty »

Lajbr navrhoval návštěvu zámku v Kroměříží a já dodávám alternativní návrh ranč v Kostelanech (nedaleko od Kromcu).
Nicméně v Kroměříži se dá taky navštívit květná zahrada se zajímavým technickým předmětem (ukazujícím a dokazujícím sílu odstředivé síly vzniklé při rotaci zeměkoule) nebo volně přístupnou zoologickou zahradu se zajímavými stavbami a stavbičkami. A nebo je tam zaky psychiatrická léčebna. A kdo by měl zájem, mohu ho zavézt na kopec, na němž se kdysi pěstovala vinná réva (dnes je vrch zarostlý stormy a na úbočí se nachází sídliště naležato neboli satelitní osada. V kromcu je taky koupaliště a semtam nějaký rybník...
lajbr

Příspěvek od lajbr »

Chlapi můj návrh berte jenom jako takový nástřel. Já vám mám někdy nějakou myšlenku ( není to sice často) a mám nutkavou potřebu svou myšlenku sdělit světu. Vlastně je mi úplně jedno kam pojedu,důležité je ,že pojedeme spolu. Pouze prosím,aby vyjížďka byla do 300km. Můj spolujezdec má ještě mírně namoženou sedací příležitost a večer je trochu lenivější. :D :D
Filo

Příspěvek od Filo »

Pěkný den vespolek ,
my s Pájou fičíme do Karlovy studánky , rodinná akce .
Ale tu Kroměříž bych doporučil ...može sa :-)
Zdar a sílu.
Lada

Příspěvek od Lada »

Zdravim všechny navrátivšíse z Chorvatska !!!
O vikendu jsem na tom podobně jako Filo taky mám určite rodinné povinosti. Takže i když nerad se nezůčastním.
Užijte si to. Čauky Láďa
Alois

Příspěvek od Alois »

Nazdar všichni,
ano, Kroměříž by byla dobrá, je tam pěkné náměstí, dobrá zmzlina, na gynekologii tam mám kámošku a kdo by měl odvahu, mohli bychom to risknout na motce na Hostýn. Snažím se vyřídit povolení. Maarty bude kapitán, ano?
Naposledy upravil(a) Alois dne 14 črc 2011, 16:16, celkem upraveno 1 x.
Maarty

Příspěvek od Maarty »

Gynekoložku Ti, Aloisi, klidně přenechám. Tu odvahu bude potřeba k tomu, abych vás náhodou nenavedl do nedalekého lomu? :D
Alois

Příspěvek od Alois »

Na Hostýn je zákaz vjezdu, snažím se narychlo vyřídit povolení. MěP říkala, že tam dělá kontroly i státní PČR.
Maarty

Příspěvek od Maarty »

to je jenom za jeden bod...
gaston70

Příspěvek od gaston70 »

Ahoj všichni , Kromec je dobrá volba a určitě se s Martinou zůčastníme , jen se k vám připojíme někde cestou . Vyhovovala by nám spíš sobota ale pojedeme i v neděli . zkuste sem hodit den výjezdu . gaston
pedro

Příspěvek od pedro »

Ahojte všichni,
dnes mi zavolal El Presidente Alois...že co robíš Pedro?...já v potu čela dřel na velebení motorky, kdy už víc než rok jsem neměl namontován přední rám blatníku. Už jsem se sám před sebou styděl...a tak jsem dnes přistoupil k montáži..co dnes...už včera, ale zase jsem to skoro vzdal.....no, nepřejte si vědět a hlavně slyšet ta slova, výhružky a spílání, která jsem vypouštěl ze svých úst....nakonec se dílo podařilo...jenže se strženým závitem, který jsem musel řešit demontáži předního kola včetně brzd....no, nebudu popisovat co tuto strastiplnou akci provázelo....rámek je namontován...brzdy brzdí, směrovky blikají, stěrače stírají :lol: ....kua, dost!!!
Takže, jsouc v sekci vyjížďky....chci Vám navrhnout akci na nadcházející víkend....skupina Motodědci organizuje setkání na Moravě...konkrétně na Horní Bečvě u přehrady v areálu hotelu Cherry....akce se účastní také BobyShrekOld....já se tam chci v sobotu zajet za nimi mrknout společně s přáteli, kteří jsou v této skupině se mnou organizovaní....odtamtud jsem chtěl navrhnout navštívit velmi zajímavou a programem, kuchyní a pohostinností bohatou akci nazvanou http://www.drotariafest.sk/ co na to říkáte???...je to jen kousek "přes kopec" nádhernou krajinou plnou hezkých serpentin směr Makov, Turzovka.....navštívili bychom tak zase oba naše státy...jak Česko tak i Slovensko....setkali se s přáteli, které už třeba také známe...a v neposlední řadě....také Maarty navrhoval podniknout něco v Beskydech...byť zde Lajbr navrhnul Kroměříž....před chvílí jsem si s Lajbrem volal a dohodli jsme se ať dám zde na fórum svůj tip....přátelé, čekám tedy na Vaše reakce. Odjezdové časy spolu s místy bychom dohodli operativně poté, co budeme znát zájem o tuto akci.
Přeji Vám příjemný den a jsem jedno velké ucho....
Pedro
pedro

Příspěvek od pedro »

Jo, a ještě mě napadá...akce by se dala organizovat již zítra...s tím, že bychom pod stany zůstali v Turzovce do soboty..romantický večer za svitu luny :lol: ..a poté se přesunuli na Moravu přes kopec na Bečvu....ale to je jenom má fabulace, na kterou nemusíte reagovat. ;)...... je zcela jistě závislá na počasí!!!
Pedro
gaston70

Příspěvek od gaston70 »

Tak to si mě Pedro moc nepotěšil :( , jedu zítra do Havl. Brodu a říkal sem si že sjet z něj do Kroměříže a projet se s partou není tak špatný , ty navrhuješ variantu při které jen na místo srazu budu mít 350 km , na druhé straně je to přece o ježdění tak proč si v jednom dni nedat 800 km :lol: gaston
bogdant9

Příspěvek od bogdant9 »

Zdar Pedro.
Pokud to časově zvládnu tož bych kurnik se jel projet s váma po dvou týdenním pústu.Ahoj
pedro

Příspěvek od pedro »

Gastone, přátelé....napsal jsem zde jen svůj návrh. ;) . když mi dnes volali Alois a později i Lajbr, řekl jsem jim, že sem vložím tip na tento víkend..... vůbec se jim nemusíte řídit....dohodneme-li se na zcela něčem jiném....pojede se jinam!
P.
gaston70

Příspěvek od gaston70 »

Nic se neděje Pedro 8-) , projedu se moc rád, jen bych do zítřka potřeboval vědět konečnou variantu kam dorazit ;)
lajbr

Příspěvek od lajbr »

Správně ,dejte tomu už formu trasy a termínu, ať vím kdy se napít a kdy se šetřit. Jestli Gastonovi vyhovuje spíše neděle,tak mám ještě jeden návrh : Sobota - kapitán Pedro určí čas,místo srazu a trasu, Neděle - kapitán Maarty určí čas,trasu a místo srazu. Každý si vybere kdy pojede a dá sem info. Pokud můj návrh někdo podpoří,tak já osobně jedu na obě akce. Heslo dne : Méně psaní - více ježdění ;) :D
lajbr

Příspěvek od lajbr »

Gastone , sorry . Teď koukám,že jsi chtěl ten Kromec v Sobotu......no i my dokonalí uděláme někdy chybu. :lol: :lol:
Maarty

Příspěvek od Maarty »

Pokud jde o mne: Horní Bečva je docela blízko a já bych se rád projel někam dál (zmínka o směru na Beskydy vycházela z toho, že poslední tři vyjížďky jsem si udělal směrem na Opavsko a Jeseníky), festival v Turzovce mne neláká a v neděli na vyjížďku nemůžu (leda nějakou krátkou).
Souhlasím s Lajbrovým návrhem na zorganizování dvou akcí, přičemž obě varianty proběhnou v sobotu a já volím směr střední Morava.
Takže trasa sobotní vyjížďky směr Kroměříž po domluvě s Aloisem: Hukvaldy - Vlčovice - Frenštát - Rožnov - Valašská Bystřice - Bystřička - Podlesí - Val. Mez. - Jablůnka - Hošťálková - Bystřice pod Hostýnem (bez výjezdu na vrch) - Hulín - Kroměříž - v Kroměříži oběd (buď ve Vodním Melounu nebo v hospůdce na rohu ulic Kojetínská a Štěchovice) na náměstí pak zmrzlina - zpátky pak přes Chropyni - Přerov - Lazniky - Výkleky - Potštát a dál už po známé trase nebo do Ostravy s případnými zajížďkami přes lesy a kopce podle času. Nebo taky zpátky můžeme jet nejkratší a nejrychlejší trasou, rozhodneme operativně.
Odjezd: čerpací stanice ČEPRO na výpadovce z Ostravy směr Krmelín http://mapy.cz/#x=18.253742&y=49.753825 ... 8687_1&t=s , sobota 16.07.2011, 10:00 hodin

Gastone, předpokládám, že bychom se s Tebou setkali až v Kroměříži, předpokládám, že bychom tam mohli dorazit kolem 13:30 až 14:00

Dejte vědět, kdo se zúčastní této vyjížďky, ať vím, na koho čekat.
Alois

Příspěvek od Alois »

Pokud pánbůh dá a zdraví dovolí, jedu.
gaston70

Příspěvek od gaston70 »

Maarty dík , to je přesně ta informace kterou sem chtěl , ještě se musím domluvit s Martinou ale zkusím vám najet trošku blíž takže bych vás počkal v Jablunce , dej sem prosím přibližný čas průjezdu . Jedeme určitě
gaston
Maarty

Příspěvek od Maarty »

Myslím, Gastone, že v Jablunce bychom mohli být zhruba o hodinu dříve, takže kolem půl jedné až jedné hodiny.
A jako místo připojení navrhuji křižovatku na konci ValMezu, kde kdysi bývala hospoda - je to místo, kde se od naší malé skupinky při cestě z Dešné někdo odpojoval a nás pár pak vyjelo na hřeben nad Bystřičkou a ValMezem - http://mapy.cz/#x=17.972355&y=49.454064&z=16&l=3&c=h . Přijedeme seshora zprava (při pohledu na mapu) po ulici Drážky.
Druhou variantu bych pak měl až na cestě do Ratiboře a Hošťálkové (po sjetí z hlavního tahu ValMez - Vsetín) - hned za mostem přes Bečvu by mělo být po pravé straně místo, kde bychom mohli pohodlně krátce zastavit a Ty se včlenit - http://mapy.cz/#x=17.939144&y=49.372735&z=17&l=3&c=h .
pedro

Příspěvek od pedro »

Přátelé, kamarádi....ono to teď bude asi rozhodnutí na dvě strany....jedna parta vedená Maartym se zcela evidentně vydá směr Kroměříž....já....a teď budu psát jen za sebe....určitě zajedu na Bečvu za Motodědky pozdravit Bobyho a kamarády...a poté se asi vydám na Drotarii do Turzovky, "anžto" je to jen kousek přes kopec blízko z Bečvy.
Nevažte se na mně a moje rozhodnutí...omlouvám se všem, ale dnes jsem telefonicky hovořil s organizátory....mě osobně to táhne více na tuto stranu....není přece podmínkou, abychom se....aby jste se.... vázali na rozhodnutí staříka Pedra....jsme svobodní lidé a každý se vydá tam, kam je mu "blíže".
Najde-li se však ještě někdo, kdo by se chtěl přidat ke mně...vyjíždím...samozřejmě s ohledem na počasí.....bude-li chcát jako dnes od rána....tak asi ne ;) operativně bychom doladili....od Penny(i)s marketu v Petrsvalde v sobotu v 10 hod dopoledne směr FM, etc.....Ale přátelé...jak jsem napsal....nevažte se...odvažte se!....vydejte se tam, kam Vás srdce, duše, chuť, zájem, vůle a v neposlední řadě i peněženka pustí. ;) Jedno heslo, které mnozí máte na přezce opasku, na víčku od všeho na motorce..atd....říká....Live To Ride...Ride To Live....Všem co jedou směr Kroměříž přeji pohodový den a spoustu příjemných zážitků.
Pedro
cmelda

Příspěvek od cmelda »

Chlapi jak já Vám závidím.Já o víkendu maluju kvartýr,takže příště. :roll:
libor

Příspěvek od libor »

taky bych jel,ale odjizdím na dovolenou,tak se tu mějte krásně
Maarty

Příspěvek od Maarty »

připojuji se k Pedrovu názoru, nikomu nic nebrání vydat se na jednu nebo druhou vyjížďku. A i já přeji Hornobečvovské grupě pěkné počasí a příjemnou zábavu, POzdravuj, Pedro, motodědky a motobabky!

Čmeldo, jak maluju kvartýr? Jak příště? Nezapomeň, že máme ještě jeden neodkladný úkol a moc příležitostí k jeho splnění už nám zbývat nebude - já jsem následující dva víkendy naprogramovaný - GrossGlockner a pak Slováki...

Libore, přeji příjemnou dovolenou a suchou stopu! :)
cmelda

Příspěvek od cmelda »

Užij si ji Libore minimálně tak jako my v HR.
pompe

Příspěvek od pompe »

Ahoj kamaráti, rád by som sa spolu s manželkou Jankou s Vami v Kromněříži stretol a prípadne s vami kúsok pojazdil.
Tak zajtra ahoj.
lajbr

Příspěvek od lajbr »

Zdar, tak se to konečně rozhoupalo. Kamarádi,vzhledem k tomu,že obě akce probíhají v jeden den , tak i když jsem navrhl Kroměříž , tak jedu se skupinou Pedra. Chci se pozdravit s Boby Old Shrekem . Všem ze druhé skupiny přeji hezký výlet a prosím Maartyho aby si za mě odplivnul na náměstí v Kroměříži , protože jsem tam 2 roky sloužil :D . Samozřejmě jen žertuji - vojna tam byla v pohodě. Užijte si jízdu a kdyby někdo něco plánoval na neděli , tak ať to sem napíše.
Pedro budu u penis marketu i s Romanem a možná i Vlastíkem v 10:00.
pedro

Příspěvek od pedro »

Přátelé, právě se teď jsem obdržel čerstvou informaci o plánu výjezdu "motodědků". Oni budou zítra vyjíždět ze své základny na Bečvě už kolem 8,30. Mají namířeno do Kopřivnice, kde mají připraven program...návštěva muzea Tatra, setkání na kopřivnickém náměstí s motorkáři na historických motocyklech, atd. Poté se budou přesunovat cca kolem 12 hodin směr Kohútka přes Frenštát, Rožnov p.R., Hutisko Solanec moc pěknou zatáčkovitou trasou na Soláň, Velké Karlovice, Karolinku, Nový Hrozenkov a údolím Vranča na Horský hotel KOHÚTKU v nm.v. 913m. Tato trasa má z Kopřivnice až na Kohútku 57 km. Na 14 hodinu mají nahoře v hotelu oběd...klasiku...valašská kyselica a pověstné borůvkové knedlíky. Čili pokud se chceme pozdravit s Bobbym a ostatními přáteli, půjde to jenom asi na té Kohútce. Nám tedy v pohodě stačí vyjet, jak plánujeme...tedy v 10 hod. z Petřvaldu. Dohodneme vše ostatní na místě.
Pokud bude zájem, můžeme se pak odtamtud vydat směrem na Turzovku anebo se s nimi z Kohútky vrátit do jejich místa na hotel Cherry u přehrady na Bečvě. Na akci Drotaria v Turzovce je jeden "maličký zádrhel"...do areálu festivalu je "vlezné" 11 euro na hlavu...a je zřejmé, že nebudeme cvakat tento hříšný obolus na hodinku nebo i dvě pobytu v tomto místě....ale, jak jsem napsal....vše dohodneme osobně v Petřvaldu. Teď se vrátila z práce Renka a říká mi...napiš klukům, že je v Petřvaldu pouť a je tam plno kolotočů a stánků z občerstvením, to by bylo něco! Nevím, kde se to v té její hlavě vzalo...vždyť dnes venku zase není takový hic :lol:
Na můj hlasitý protest dodává...uvidíš, že se mě Lajbr zastane..i on by šel na kolotoče :lol:
Pedro ;)
charlieFM

Příspěvek od charlieFM »

Ahoj hoši, Pedro díky za zprávu - zítra se u nás má konat rodinná oslava našeho vnuka. Ale je to dle počasí, tak pokud by se něco dělo, ráno ještě zavolám. A jinak holky - bikerky, už se nám to blíží, příští víkend Dámská jízda tj. 22.-24.7. přihlášky v motobaru u Hanky, nebo u mne. Místo: Malenovice, hotel Petr Bezruč , program, relax, vyjížďka do Polska aj.
Zdravíme Charlie a Ladin
charlieFM

Příspěvek od charlieFM »

Pedro, pokud jsi u PC, písni : pojedete přes Frýdek ? Kudy, orientačně v kolik hodin by jste projižděli, když tak bychom se napojili, alespoň někam na tu Kohútku. Charlie
Kastan

Příspěvek od Kastan »

Ahoj kamarádi, Pedro pokud jsem to pochopil, tak směřujete za motodědky do Kopřivnice? A odtamtud s němi na Kohůtku? Je to tam pěkné. Pokud mi to dovolí vnitřnosti (od úterního obědu mám pocit, že nás chtěl někdo otrávit :-) ), tak bych se u nás přidal. Už asi spíte, tak se ráno kouknu zda je tu něco nového. Zatím ahoj Kaštan
Pepino

Příspěvek od Pepino »

Krnovská větev dorazí kolem 12.30 do Kroměříže. Ještě si musíme dohodnout místo srazu. Pepino
Alois

Příspěvek od Alois »

Ahoj Pepino. Příjdete o krásné kochačky, které Maarty naplánoval cestou tam.
Josef

Příspěvek od Josef »

Ahoj. Rád bych se taky zůčastnil,ale mám technické problémy s motorkou.Musím dva týdny počkat,až se vrátí
servisní technik z dovolené.Tak zatím nenůžu jezdit.Přeji Vám hezkou vyjížďku.Kroměříž znám a krásný.
:( Chose
Hakuna

Příspěvek od Hakuna »

To bylo řečí, vyjížďka oba dva dny?! A nikdo nikde. A já jsem zrovna v neděli chtěla jet. :D Asi jste si všichni včera přeci jen ty zadnice namohli. :lol:
Martinám přeji vše nejlepší, a že jich tady máte!
G260245.gif
G260245.gif (23.87 KiB) Zobrazeno 13680 x
lajbr

Příspěvek od lajbr »

Čus ,protože se nikdo po sobotní vyjížďce nehlásil na neděli , tak jsme se projeli sami. oddechových 160km . Bylo luchsusní počasí na kraťasy a triko. Tento týden měním olej,svíčky,obložení a taky konečně po Chorvatsku umyju motku. Pro samé ježdění nemám ani čas na údržbu. Tak tento týden minimálně do pátku nevyjíždím. Jinak vás všechny zdravím a přeji pohou v sedle. lajbr ;) .
Filo

Příspěvek od Filo »

Pěkný den vespolek ,
Lajbře , teprve teď myješ motku ????? :-)
Kuwa , asi si udělám brigádu a motku ti umyju :-)
pedro

Příspěvek od pedro »

Hezký večer přátelé,
před chvílí jsem se mrknul na stránky Kabelové televize Kopřivnice, kde jsem v archivu objevil snímek, kde se i naše skupina mihla v záběrech akce, kterou jsme také navštívili a pozdravili se zde s našimi kamarády. Měli jsme možnost vidět jak Boby a Hrki společně s dalšími "motodědky", tedy Motorkáři nad 60 let, dorazili do Kopřivnice. Naše parta pak po "zdravici" a představení se v rozhovoru našeho Prezidenta přímo na kameru pokračovala dál do Kroměříže. Byl to príma den, který bude jistě navěky Hakunou zdokumentován také v našem "červeném análu". :lol:
po otevření tohoto odkazu si otevřete okénko "motorkáři 60+"

http://www.ktkstudio.cz/archiv-studio/z ... ence-2011/
Filo

Příspěvek od Filo »

Pěkný den vespolek ,
tož musím konstatovat , že jste herečky :D
A teď vážně , Aloisovi to slušelo a reprezentace úžasná , pěkně se na to kouká .
Teď už to jen protlačit na CNN :)
Hakuna

Příspěvek od Hakuna »

pedro píše:Hezký večer přátelé,
před chvílí jsem se mrknul na stránky Kabelové televize Kopřivnice, kde jsem v archivu objevil snímek, kde se i naše skupina mihla v záběrech akce, kterou jsme také navštívili a pozdravili se zde s našimi kamarády. Měli jsme možnost vidět jak Boby a Hrki společně s dalšími "motodědky", tedy Motorkáři nad 60 let, dorazili do Kopřivnice. Naše parta pak po "zdravici" a představení se v rozhovoru našeho Prezidenta přímo na kameru pokračovala dál do Kroměříže. Byl to príma den, který bude jistě navěky Hakunou zdokumentován také v našem "červeném análu". :lol:
po otevření tohoto odkazu si otevřete okénko "motorkáři 60+"

http://www.ktkstudio.cz/archiv-studio/z ... ence-2011/
Samozřejmě Pedro, šup s tím do ,,análu", má to tam své zasloužené místo! I prezident se pochlapil, Nicolas Cage
, Robert De Niro ,Ben Affleck , George Clooney ,Harrison Ford , Mel Gibson , Kevin Costner ,Keanu Reeves, Russel Crowe, i všichni ostatní jen blednou závistí, jak je naševaše Star zastínila. Nějaké fotky už mám a Aloise tam narvu, alespoň strnulého a naplacato. Dokud mě to ještě baví a než mu to omlátím o hlavu, když to mám za odměnu. :lol: ;)
pedro

Příspěvek od pedro »

Dobré ráno všem, Hakuně obzvlášť,
to dnešní ráno je však velmi nevlídné, prší celou noc a teď co vidím za oknem se ani nedá nazvat deštěm...on je to přímo liják....ústy klasika reprodukované Důrou Antonínem, který odvraceje se od přístroje Celsiova děl...způsob tohoto léta zdá se být poněkud nešťastným. Je chladno a můj dech, jakkoliv jsem nepozřel vody, je mrazivý.....
Od elegánů stříbrného plátna, ke kterým zde přirovnáváš pana Aloise bych přidal od každého špetku. Šarm Roberta De Nira, charizma Harrisona Forda, uhrančivý pohled Mel Gibsona, přitažlivost Kevina Kostnera, umění Keanu Reevese, zručnost Russela Crowe, odvahu Bena Aflecka a v neposlední řadě i stejnou věkovou kategorii, do jaké se náš pan Alois řadí k Georgi Clooney. Takže šup s ním do análu....tedy do naší kroniky :lol: , by naši potomci a generace příští mohli čerpat z této, jistě pro budoucnost, moudré knihy. A co se Tvé odměny týká ?!?!.....ta čeká jistě v podobě velebení Tě oněmi generacemi, které přijdou po nás. Spousta vynikajících Mistrů živořila v průběhu svého plodného života. Až o mnoho let později se jim pak dostalo slávy a bohatství. Jsem přesvědčen, že tomu tak bude i v tomto případě. Již dnes jsi zabezpečila své potomky.. ;) .jednou budou čerpat z toho, co dnes mezi námi střádáš.. :roll: ..i když také mnohdy strádáš.. :lol: ..to se ale dá napravit! ;)
Alois

Příspěvek od Alois »

Hele mládeži, tak tu prdel byste si už snad mohli dělat zase z někoho jiného. Takže A máme za sebou a teď se vyřaďte na písmenku B. A kdo je od B?
Hakuna

Příspěvek od Hakuna »

Že by? Víš jak je to s tou jámou....? ;) Mimochodem, co se Ti nezdá, vždyť tady pějeme ódy! A myslíš tím A jako Alois, B jako Brbloň, C jako Cesta, D jako Drzoň, E jako Eros, F jako Ferda, G jako Gigant, H jako Herec, Ch jako Chaos, I jako Idol, J jako Janek, K jako Kakabus, L jako Lojzek, M jako Mrzout, N jako Nano, O jako Objev, P jako Prezident, R jako Rozumbrada, S jako Sarkazmus, T jako Tahoun, U jako Umíněnec, V jako Vůdce, W jako Wasabi, Z jako Zmatený, Ž jako Žádoucí?? …Jóóó, tak to jsme nikam nepostoupili, stále je to o Tobě. :mrgreen:
výprask.gif
výprask.gif (53.73 KiB) Zobrazeno 13524 x
Naposledy upravil(a) Hakuna dne 04 srp 2011, 18:31, celkem upraveno 1 x.
Filo

Příspěvek od Filo »

Pěkný den vespolek ,
Alois píše , že máme začít od písmene "B" , že prý "A" už máme nechat na pokoji .
Tak jo "B" , jako : Bo Alois :-)))))
Hakuna

Příspěvek od Hakuna »

Ahoj Filo, mluvíš mi z duše. Původně jsem chtěla napsat ,,B" jako Bo , nebo Buzerant, to se po výletě do Alp lehce nabízelo. Taky ,,I "jako Ignorant, ,,P" jako Pařez, či ,,K" jako Kuwa. To už by mě zřejmě asi podříznul, vlastnoručně vyhrabal hrob, zaházel mě tam bomboniérama, že kytky neměli, zahrabal, s tím, že on nic, že už to tak bylo! Pak by nad tou mohylou srdceryvně a usedavě plakal, ale jen kvůli těm oblíbeným bomboniérám! :mrgreen:
jazyk.gif
jazyk.gif (15.9 KiB) Zobrazeno 13513 x
Alois

Příspěvek od Alois »

No, myslím, že nadešel ten správný čas pro Vás oba - po vzoru našich kamarádů od vedle, možná i bývalých - vyobcovat Vás z našeho spolku za dělání si prdele z Vašeho fýrera. To je hrubé porušení kázně a na to máme paragrafy, zákony, kodexy atd. Akorát nevím, čím Vám zalepit hubu Kakuno-Filomenová!
Zamčeno