Jen tak - Máte to doma - já bych to skusil ?

Zamčeno
BobyShrekOLD

Jen tak - Máte to doma - já bych to skusil ?

Příspěvek od BobyShrekOLD »

Obrázek
Maarty

Re: Jen tak - Máte to doma - já bych to skusil ?

Příspěvek od Maarty »

a sákryš, v tomhle termínu jsem pracovně na jihu čech :( :(
Kremil

Příspěvek od Kremil »

Určitě to může přinést nové poznatky, se svým strojem je člověk opatrný, páč to nechce odřít a zvedat už vůbec ne. Zúčastníme se. :roll: :roll: :roll:
Křemil
Country

Příspěvek od Country »

Škoda že je to len pre region :(
a tiež termín pondelok poobede, ale akcia to môže byť nádherná
Filo

Příspěvek od Filo »

Pěkný den vespolek ,
já bych to i omrknul , Čmeldo ?
cmelda

Příspěvek od cmelda »

Já jsem pro.V pondělí Ti zavolám a domluvíme to.Kua strhaný jsem jak borůvkový keř z teho malování
a to ještě není hotovo. :(
Alois

Příspěvek od Alois »

Vážení, čekal jsem větší účast na této akci. Zachránil jsem čest SRCZ tím, že jsem měl obrovskou posilu v podobě Cilky, Chosého a všudypřítomné agentky FBI-SRCZ Hakuny, jejíž foťák mě možná zachytil i v místnosti s velikým nápisem TOI.
Musím popravdě napsat, že jsem se zúčastnil skoro náhodou, poněvadž jsem měl obavy z velkého množství lidí. Ve skutečnosti jich tam bylo cca 50, z toho motorkářů tak 30. Motobar Hanka tam pořádal raut a v podstatě jsem se na výzvu Hanky vrhnul ke stolům plných jídla skoro sám.
Praktická ukázka klopení na skútru, Ducati a HD Spotster byla se speciálním rámem zajímavá.
S Mírou jsme se hned zkamarádili a po jízdě na skůtru, mě zrazoval od Ducati a verboval na Harýka. Dukatku jsem taky zkusil, je to jiná jízda než na cruiseru, všechno jde lehčej, akorát ten posed je nezvyklý a gripy příliš tenké. Ale 80k bylo znát i na brzdách, vše nabroušené, i když více než 2 nemělo smysl zařadit pro blbnutí s "padacím kolečkovým rámem". Měl jsem štěstí, za chvíli Dukatka najela do obrubníku a už to měla za sebou. Klučina, který naboural, si asi vydělal cca 50tis. Museli jsme všichni podepsat, že případné škody hradíme.
HD patří k těm lehčím motkám, dobře se ovládal, chod motoru při vyšších otáčkách byl kultivovaný, ale při pomalé jízdě mezi kužely na 1 mi cvakaly zuby. Zkoušel jsem zablokovat přední kolo brzdou - jistě že v přímém směru, HD byl vybaven speciálním padacím rámem. Opravdu kolo šlo do smyku až guma pískala, a nevím, zdali by to fungovalo i na Drakovi tak lehce. Nezkoušel jsem zablokovat přední kolo na DS, asi by to byl větší problém. Bohužel jsme na několikametrákových strojích ochuzeni o možnost blbnutí. Nicméně jak říkala Iva, jsme frajeři a ne kluci nevybouření.
Míra Cilku dost chválil na skůtru i na Harýkovi. Na to, že od dubna jezdí, jí to šlo velmi dobře. Já zase chválil Hakunu za její účast inkognito i s dcerou a doufám, že zanese akci do svého análu.
Vyzkoušeli jsme si masáž srdce na figuríně pod dohledem záchranáře. Nikdy nevíš, kdy to budeš potřebovat. Doufejme, že nikdy.
Závěrem musím konstatovat, že to byla pěkná akce díky malé účasti. Na řadu jsme se dostávali rychle a mohli jsme dlouho jezdit. Škoda, že se Vás více neúčastnilo.
Hakuna

Příspěvek od Hakuna »

Ani Čmelda, ani Filo bohužel na bezpečnostní akci nedorazili, jen odhodlaný prezident a Cilka, za dámskou odnož, hájili barvy SRCZ. Alois to klopil co to dalo a ostudu neudělal, držel se hrdinně i přes pohledy přítomných a napjatou atmosféru :D Akce byla příjemná, lidí kupodivu málo, hudba, zdarma bohaté očerstvení, nové poznatky. :)
S6302968.JPG
S6302968.JPG (113.67 KiB) Zobrazeno 5980 x
S6302961.JPG
S6302961.JPG (102.37 KiB) Zobrazeno 5980 x
Hakuna

Příspěvek od Hakuna »

S6302971.JPG
S6302971.JPG (100.71 KiB) Zobrazeno 5980 x
S6302972.JPG
S6302972.JPG (103.28 KiB) Zobrazeno 5980 x
Hakuna

Příspěvek od Hakuna »

S6302975.JPG
S6302975.JPG (119.23 KiB) Zobrazeno 5980 x
S6302978.JPG
S6302978.JPG (114.18 KiB) Zobrazeno 5980 x
Hakuna

Příspěvek od Hakuna »

S6302981.JPG
S6302981.JPG (118.2 KiB) Zobrazeno 5980 x
S6302989.JPG
S6302989.JPG (111.72 KiB) Zobrazeno 5980 x
Hakuna

Příspěvek od Hakuna »

S6302979.JPG
S6302979.JPG (122.41 KiB) Zobrazeno 5978 x
S6302974.JPG
S6302974.JPG (165.44 KiB) Zobrazeno 5978 x
Hakuna

Příspěvek od Hakuna »

S6302977.JPG
S6302977.JPG (118.8 KiB) Zobrazeno 5978 x
S6302990.JPG
S6302990.JPG (108.49 KiB) Zobrazeno 5978 x
Lada

Příspěvek od Lada »

Původně jsem chtěl taky přijed, ale raději jsem odvezl motku do servisu ať je plně připravena na Alpské cesty.
Jindy neměl servisman čas. Určitě to stálo za vyzkoušení. Vidím však že jste standartu našeho klubu drželi dostatečně vysoko a se zářícími hvězdami. Čusík Láďa
Filo

Příspěvek od Filo »

´Pěkný den vespolek ,
tak popravdě prohlašuji , že se stydím za svoji neúčast :-(
Na svoji chabou obhajobu uvádím jen tolik , že jsme s Čmeldou
u pivíčka probírali organizační věci Setkání hvězd v Rakvicích .
Kremil

Příspěvek od Kremil »

Nažďár,
tož taky se idu zastydět, bo jsem psal, že dorazím, ale u nás to počasí vypadalo všelijak. Až mně to včil s..e. Tož snad takých akcí bude víc. :cry: :cry: :cry:
Křemil
Hakuna

Příspěvek od Hakuna »

Tak , tak, styďte se! Mohli jste být v ,,análu" při bezpečnostní akci. Mě to pravda jen nahrálo při mém neodhalení, protože jsem stejně jako Alois měla informace, že tam bude nehorázné množství přihlížejících a já doufala, že zapadnu v davu. Při hrstce diváků, na rozlehlém parkovišti to však nebylo možné a jen těžko by se mě dalo nejen s fotoaparátem,přehlédnout. :D Pánové, nekajte se zase příliš, prezident hrdě hájil vaše barvy a v doprovodu sličné, mladé, členky motofanynky, nijak nestrádal. :mrgreen: Ale jinak s tou baštou nekecal, alespoň najíst a napít zadara, jste se mohli přijet. A, že tam bylo dobrot! :o
Zamčeno