ponuka od kamarátov na ?...- 30.-31.7.-...?

Zamčeno
BobyShrekOLD

ponuka od kamarátov na ?...- 30.-31.7.-...?

Příspěvek od BobyShrekOLD »

Obrázek
Maarty

Re: ponuka od kamarátov na ?...- 30.-31.7.-...?

Příspěvek od Maarty »

Vedu v patrnosti (definitivně potvrdím později), vypadá to zajímavě a už jsem dlouho nebyl ve východním zahraničí :)
Alois

Příspěvek od Alois »

Ahojte, vypadá to, že se 30 budeme vracet z Alp. No, uvidíme, čo budě.
Maarty

Příspěvek od Maarty »

Říkal jsem si, Aloisi, že bychom mohli přejet rovnou z Alp - nemuseli bychom jeden večer vybalovat a druhý večer se zase balit...
zdenek

Příspěvek od zdenek »

Ahoj,

tož kdyby klaplo počasí, tak bychom ten odzemok aj dali:-))))
Alois

Příspěvek od Alois »

Maarty aj ostatný, zase som popletol dátumy. Vracíme se z Alp (pokud pojedem) 29.7., Chosé musí být 30.7. doma.Takže by to mohlo vyjít.
A kde ta akce vlastně je? To jsem se nedočetl.
BobyShrekOLD

Alois píše:Maarty aj ostatný, zase som popletol dátumy. Vracíme se z Alp (pokud pojedem) 29.7., Chosé musí být 30.7. doma.Takže by to mohlo vyjít.
A kde ta akce vlastně je? To jsem se nedočetl.
Rád Ti pomôžem. BS - bod stretu je v krčme, v obci Banská Belá ... za Banskou Štiavnicou, smerom na Zvolen. Jediná Banská Belá, jediná krčma v nej, najväčšia zákruta v obci. Až sa rozhodnete, rád by som to vedel. Pozývame aj priateľov "Motorkáře nad 60 let ". Ja pôjdem asi z Hr.Kr. 28.,alebo 29.7. Ak by to vyhovovalo," srazíme naše řady" . Všetkým ahoj ! Boby
Alois

Příspěvek od Alois »

Díky. Už vím.
Kremil

Příspěvek od Kremil »

Tak bysom rád, ale 30.07. hráme s kapelou a v nedělu mizíme na dovolenku... Vypitě aj za nás... :cry: :cry: :cry:
Křemil
ShrekDaniels

Příspěvek od ShrekDaniels »

tak som si tú trasu na tej jawe250 včera s niekoľkými parťákmi prešiel ... očakávajte intenzívny zážitok ;) nič pre dialničných pohoďákov, no kto ešte nevidel medveďa v cirkuse jazdiť na mopede - tak toto mu to iste vynahradí :mrgreen:
ccc24 - zážitok nemusí byť dobrý, hlavne že je intenzívny ...
gaston70

Příspěvek od gaston70 »

Ahoj Shreku říkal sem si že by nebylo špatný se mrknout do zahraničí takže se určitě přijedeme podívat, přijedu i s ledvinkou a chceme zůstat přes noc , je nutný si nějak bloknout nocleh nebo je to principu kdo si kam lehne tam spí ? :D Gaston , Martina
vahon

Příspěvek od vahon »

Ahoj všichni,kdo by jel na akci do Banskej Belej? 29.7. mě začíná dovolená,jel by někdo už v pátek? V sobotu vyrazit na cestu a stihnout vyjižďku je dost o hubu. Já bych to měl 450km. Zatím čus Laďa-vahon.Ledvinka by jela taky.
Maarty

Příspěvek od Maarty »

Shreku, pokud všechno klapne a z Alp se budeme vracet bez nějakých vážnějších šrámů, přijeli bychom na odzemok já i Soushka a přivítali bychom zajištění možnosti přespání, takže dvě místa. Přijedeme v sobotu.
Alois

Příspěvek od Alois »

Já taky se chystám přijet v sobotu s Maartym.
Lada

Příspěvek od Lada »

Taky přijedu z Maartym a Aloisem až se budeme vracet z Alp, počítejte se mnou na ubytování. Díky a hvězdy v duši. :D :D Láďa
ShrekDaniels

Příspěvek od ShrekDaniels »

super chlopi aj ľadvinky - ideálne je doraziť už v piatok, no ak pánujete príjazd v sobotu a chcete stihnúť najintenzívnejší zážitok tejto akcie - šamanov tanec, tak odporúčam do Banskej Belej doraziť najneskôr do 12:30 a dať si aspoň 30minut oddych, bo 13:00 štartujem jawu 250 :mrgreen: Ubytovacie kapacity sú vybavené, no účasť asi prevýši naše luxusné možnosti - prednosť luxusného ubytovania budú mať vzdilenejší účastníci a tehotné ľadvinky ;) našim parťákom z blízkeho okolia odporučím pre istotu nabaliť spacáky. Tlmočím všetky vaše požiadavky organizátorom.
ccc24 - zážitok nemusí byť dobrý, hlavne že je intenzívny ...
Maarty

Příspěvek od Maarty »

Předběžně plánujeme dojet až v sobotu dopoledne, protože nechceme jet cca 650 kiláků na jeden zátah z Alp a uvažujeme o přespání někde na cestě (dost možná někde u Blavy, pravděpodobněji však ještě v rakousích). Ještě to my Alpáci budeme probírat koncem tohoto týdne před odjezdem
vahon

Příspěvek od vahon »

Ahoj bando, tak kdo by jel už v pátek do Banskej Belej? :D :twisted:
gaston70

Příspěvek od gaston70 »

Čau všichni , pojede někdo do Banskej v sobotu ráno ? ( kromě alpinistů ), Pompe se připojí v Trenčíně , ale chtěl bych jet opravdu brzo abych stihnul vyjížďku .pro shreka - ten nocleh pro dva prosím tě na sobotu , nebo aspoň jeden pro ledvinku , dík Gaston
Alois

Příspěvek od Alois »

Shreku, zabukuj nám prosím 2 dvojlůžka ze so na ne. - Maarty+Martina, Já + Jimy. Zbytek se uvidí. Děkujem
BobyShrekOLD

Maarty píše:Předběžně plánujeme dojet až v sobotu dopoledne, protože nechceme jet cca 650 kiláků na jeden zátah z Alp a uvažujeme o přespání někde na cestě (dost možná někde u Blavy, pravděpodobněji však ještě v rakousích). Ještě to my Alpáci budeme probírat koncem tohoto týdne před odjezdem
Do tohoto bodu diskuze přidávám jen za sebe : Já hodně, hodně chci být v Banské Belé už v pátek. I motorka by tam v sobotu ráno být měla. Boby
Filo

Příspěvek od Filo »

Pěkný den vespolek ,
mrzí mě to , ale nedorazíme :-(
Maarty

Příspěvek od Maarty »

BobyShrekOLD píše:Do tohoto bodu diskuze přidávám jen za sebe : Já hodně, hodně chci být v Banské Belé už v pátek. I motorka by tam v sobotu ráno být měla. Boby
Ahoj Boby, ta cesta z Alp do BBelé nadvakrát ještě není jistá ani rozhodnutá, Předpokládám, že to přijde na přetřes zítra při finální koordinační schůzce, ale možná to taky budeme řešit až během pobytu v alpách. Samozřejmě, že se to dá ujet za jeden den, ale záleží na okolnostech, jak hodně to bude náročná jízda. A při návratu z chorvatska mám vyzkoušeno, že to je docela náročné i za docela příznivého počasí...
A vůbec, přece se nenecháme zahanbit Tvým výkonem! :)
vahon

Příspěvek od vahon »

Ahoj Shreku,prosím dve místa na spaní.Dorazíme v pátek. Ahoj Laďa - :D :P vahon
vahon

Příspěvek od vahon »

Zdarec Filo, chlape jeden a co Ty? Procč nejedeš?
Filo

Příspěvek od Filo »

Pěkný den vespolek , ahoj Vahone ,
patřím mezi otce , kterým osud nadělil to ,
že dcera zůstala po rozvodu u matky a já jsem moc rád , když ji mohu
mít u sebe alespoň každý druhý víkend a o letních prázdninách alespoň dva
týdny . Navíc , holce už je 17 let , takže jsem rád , že si na tátu najde ještě čas :-)
Takže toť důvod mojí občasné nepřítomnosti na našich akcích . A to i přesto ,
že mi byla prezidentem Aloisem podána pomocná ruka v tom , že by moji dceru bral ,
jako ledvinku !!! :-)
Ani nevíš , jak mě mrzí , že nemůžu ty Alpy ...ale život nekončí , aspoň budu mít před sebou
spoustu met k pokoření :-)
vahon

Příspěvek od vahon »

Filo píše:Pěkný den vespolek , ahoj Vahone ,
patřím mezi otce , kterým osud nadělil to ,
že dcera zůstala po rozvodu u matky a já jsem moc rád , když ji mohu
mít u sebe alespoň každý druhý víkend a o letních prázdninách alespoň dva
týdny . Navíc , holce už je 17 let , takže jsem rád , že si na tátu najde ještě čas :-)
Takže toť důvod mojí občasné nepřítomnosti na našich akcích . A to i přesto ,
že mi byla prezidentem Aloisem podána pomocná ruka v tom , že by moji dceru bral ,
jako ledvinku !!! :-)
Ani nevíš , jak mě mrzí , že nemůžu ty Alpy ...ale život nekončí , aspoň budu mít před sebou
spoustu met k pokoření :-)
Ahoj Filo ,to je od Tebe moc pěkné,všechna čest.Ahoj na brzkou schledanou.Laďa
pompe

Příspěvek od pompe »

Ahoj kamaráti, Gastone,
keď sa rozhodnete ísť na Krčmársky odzemok - Banská Belá cez Starý Hrozenkov - Trenčín, počkal by som vás v dedinke Drietoma.Je to tretia dedina od hranice CZ-SK . Na konci dedinky ja benzínka , na ľavej strane : http://www.mapy.cz/#x=17.958984&y=48.88 ... 36.481%22E . Cez samotný Trenčín nemusíme ísť. Z Drietomy do Banskej Belej je to cca 110 -130 km ,podľa zvolenej trasy, čas cesty cca 2-2,5 hod. Takže čas stretnutia by mal byť najneskôr 9.30-10.00 hod. Čím skôr ,tým lepšie, samozrejme záleží ako skoro ste schopní vyštartovať od vás . Shrek štartuje na výjazd o 13.00 hod., ale bolo by dobré tam byť najneskôr o 12-tej hod.
Dajte vedieť . Pompe
gaston70

Příspěvek od gaston70 »

Ahoj pompe , jedeme stopro , už sem se díval na trasu a podle plánovače by měla trvat 2 hodiny , počítám že vyjedu v 7 ráno takže mezi 9 a 10 bych měl být na místě . ještě máme týden a kdyby se cokoliv změnilo dám ti vědět . tel. na mě je 605 417 109 , budu se těšit čau Gaston
Kastan

Příspěvek od Kastan »

Ahoj ve spolek.Jsem rád, že jsem poznal další pohodové lidičky a nové kamarády, některé jsem znal pouze z fóra. Vyjížďka to byla pěkná a s mou cestou tam i zpět i docela delší. Vlezl jsem se kousek pod 500 km. Cestou zpět jsem akorát blbě odbočil a na Martin jsem jel přes Harmanec. Protože ještě nepršelo,tak jsem si to hezky projel, je to fakticky cesta dělaná pro mašiny. Akorát ty stupačky docela nadávaly a asi se trošku zmenšily :-) . Před Žilinou už jsem musel v dešti téměř až na hranice. Pak už zase v poho, bez deště,ale mokrá cesta. Myslím, že dnes se budete vracet také v mokru. Tak jeďte opatrně ať se opět setkáme. Děkuji za pěkné chvíle a pěknou vyjížďku. Doufám, že tady budou fotky. Ahoj
Maarty

Příspěvek od Maarty »

Úžasný víkend, pěkná tečka za alpskou výpravou. Stálo to za to! Díky všem za příjemnou společnost při šamanskom tanečku! Skoro celou cestu do Ostravy jsme jeli v dešti a i přes dva šlajfy (nejdřív Láďa v zatáčkách u Kremnica a pak já před křižovatkou s červenou v Martině) jsme dojeli v pořádku.
gaston70

Příspěvek od gaston70 »

Ahoj všem , jednoznačně skvělá akce se super lidma , moc se nám to líbilo a dojem zkazily jen dvě drobnosti , neviděli jsme krčmárský odzemok a netušíme kdo je Hakuna :twisted: , cesta domů byla malej očistec, protože lilo až do Hranic . Sice mokří, ale v pořádku . Dík za nádherný víkend Gaston a Martina (Gastonovo ) :lol:
Lada

Příspěvek od Lada »

Musím se připojit k výše píšícím s pochvalou za super uvítání,atmosféru i vlastní vyjížďku jakou nám připravili naši Slovenští kamarádi, jsem rád že jsem poznal další spřízněné duše. Star zdar, hvězdy v srdci a ať se dále rozvíjí CCC 24. Ahoj LÁĎA.
P.S. Dojezd v pořádku i když trochu vlhký !!!!!
Alois

Příspěvek od Alois »

Nazdar všichni, bude se muset tato akce zopakovat, protože ani já nevím, jak vypadá odzemok. Jinak gulaš ostry, roby fajne, pivo chladne...pardon-pivo fajne, roby chladne, jidlo sama chuť, zkrátka nemělo to chybu. Akorát ten Shrek jezdí na té 2,5 jako šílený šaman s naším talismanem na sedadle jakožto s nejmenším a nejmladším účastníkem vyjížďky Vendulkou.
P.S. Doufám, že tato hromadná fotka poslouží jen k čistým účelům a ne k špinavým praktikám!
Corpus delicti
Corpus delicti
DSCN1588X.jpg (250.42 KiB) Zobrazeno 10465 x
Přílohy
Talisman SRCZ-nejmladší účastník odzemku (vlevo)
Talisman SRCZ-nejmladší účastník odzemku (vlevo)
DSCN1595X.jpg (91.57 KiB) Zobrazeno 10465 x
Hakuna

Příspěvek od Hakuna »

gaston70 píše:Ahoj všem , jednoznačně skvělá akce se super lidma , moc se nám to líbilo a dojem zkazily jen dvě drobnosti , neviděli jsme krčmárský odzemok a netušíme kdo je Hakuna :twisted: , cesta domů byla malej očistec, protože lilo až do Hranic . Sice mokří, ale v pořádku . Dík za nádherný víkend Gaston a Martina (Gastonovo ) :lol:
Fajn, že jste i přes nepřízeň počasí dorazili všichni v pořádku a spokojeni. Tedy, až na Tebe :mrgreen: Vidím, že Tě to stále urputně drží, i přesto, že jsem pozvání na ranní kávu z díky odmítla, i když věřím, že ji jistě Marťa připravila výborně. :) Už se tím netrap, sic si mi včera vyhlásil boj, ve snaze o odtajnění :mrgreen: Jsem těžký kalibr a ne jen vzhledem. :lol: Ne všichni netuší, kdo je Hakuna , je tady už spousta indícií i hádanek od Popelky. I jiní to už nechali plynout, Filo se těší až se při odtajnění zlije, Alois neví jestli chce šuškat do jednoho ucha, nebo by mě radši zahrabal pod zem :D a Pedro, to radši zahesloval a poslal rozvědku. :mrgreen: Třeba to někdy výjde, já se mezi vámi objevím, a ani nebudete tušit , že jsem Hakuna :mrgreen:
86350.gif
86350.gif (111.86 KiB) Zobrazeno 10456 x
Tady je ten jednorožec, jak jsi mě nazval, snad momentálně tak mystický a tajný, bohužel nikoli tak vzácný, jsem téměř standardní. Pravda s malinkýma odchylkama, jsem tam něco zvládnu i líp než ostatní, ale to jsou jen drobnosti, něco jako přišít knoflík, uvařit čaj, či umýt záchod, když se zadaří! :mrgreen:
Zamčeno