Víkend 23.7-24.7.2011
-
Víkend 23.7-24.7.2011
Vážení, má někdo nějaký nápad, kam byste mohli zajet? Já budu v Alpách, tak si to někdo vezměte na starost.
Chtěl bych zde připomenout:
Kapitán stanoví trasu a má celou vyjížďku na starosti od začátku do konce včetně bezpečnosti při přesunech celé skupiny (formace, rozdělení jezdců, zastávky, rychlost jízdy, rozdělení na skupiny apod.). Změna čehokoliv bude jen na základě schválení ev. porady s kapitánem. Ten buď souhlasí nebo nesouhlasí. Může přihlédnout k názoru většiny. Stanovuje čas a místo srazu jezdců. Zkrátka, účastníci vyjížďky respektují pokyny kapitána.
Chtěl bych zde připomenout:
Kapitán stanoví trasu a má celou vyjížďku na starosti od začátku do konce včetně bezpečnosti při přesunech celé skupiny (formace, rozdělení jezdců, zastávky, rychlost jízdy, rozdělení na skupiny apod.). Změna čehokoliv bude jen na základě schválení ev. porady s kapitánem. Ten buď souhlasí nebo nesouhlasí. Může přihlédnout k názoru většiny. Stanovuje čas a místo srazu jezdců. Zkrátka, účastníci vyjížďky respektují pokyny kapitána.
Re: Víkend 23.7-24.7.2011
Pěkný den vespolek ,
nemám příspěvek , či námět na vyjížďku ,
ale rád bych se podepsal pod Aloisovo červené slovo .
nemám příspěvek , či námět na vyjížďku ,
ale rád bych se podepsal pod Aloisovo červené slovo .
-
No Alois, a nedělají si oni z toho nakonec srandu?
Ale napsals to hezky!! Červeným písmem to bude v ,,análu", aby všichni , i ti největší ignoranti věděli.
Hlavně už mi dodejte, či zpřístupněte fotky z 5.7 - 6.7. a z Dobeš. léta ! V září máte Setkání hvězd a předpokládám, že budete chtít , aby kronika byla hotová a zaujala zde své čestné místo. Je léto, doba dovolených, taky jsem často v prostoru a čas se krátí. Něco málo, ale za to kvalitní záběry mám z Chorvatska, z Kroměříže, díky skvělé spolupráci se sekretářem Maartym, ale zbytek vázne. Teď některé vyvolené čekají Alpy pak přátelské setkání v Bánské Belé, a nezapsaná historie mě vážně brzdí!
Prosím, jakékoli příspěvky, či záběry z vyjížděk, akcí, které stojí za to zaznamenat, pošlete nejvyššímu, nebo Maartymu, či jen tak dejte na Rajče, nebo Uloz to. Já už si to vyberu, upravím, zpracuji. Ó díky, díky, .... 

no - charlie rikala, ze je damska jizda.....ja ale ocekavam dcérenku z anglie, takze nevim, zda se zucastnim....Berry
Pěkný den vespolek , ahoj Hakuno ,
patřím asi mezi poslední "člověky" , kteří stále nemají jasno ve tvé identitě
Mám z Chorvatska spousty fotografií , ale nemám moc času , rvát to na ulozto , co
takhle ti to předat na DVD ?
OSOBNĚ .
patřím asi mezi poslední "člověky" , kteří stále nemají jasno ve tvé identitě

Mám z Chorvatska spousty fotografií , ale nemám moc času , rvát to na ulozto , co
takhle ti to předat na DVD ?

Ahoj Filo,
nezoufej, nepatříš, a o nic si myslím nepřišel. Jsem něco jako obrovská, kredenciozní, prdelatá, vousatá, vrásčitá, šedivá stařena.Taková typická ježibaba, jak říká Alois, i on už se mi radši vyhýbá.
I nadále je má identita skryta. Maarty, Libor, Pedro, i ostatní mě stále znají jen přes písmenka, i přesto, že mě někteří již viděli, buď netušili, či zapomněli. (viz. nápověda od Popelky) Osobně? Vidím, že zvědavost Tebou cloumá, aby Tě to pak nevylekalo. I ostřílený Pedro, to raději vzdal. Vzhledem k tomu, že teď chvíli nebudu ( ne, že bych jela v přestrojení, po stopách našich milovníků Alp
), budu mimo Ostravu, nemohu tuto schůzku v převleku, či bez ,absolvovat. Vrátím se, ač zcela náhodně , s návratem horalů, aniž bych v utajení lovila snímky našich kamarádů na veselici v Banskej Bele. Vyber prosím , alespoň 10 nejzdařilejších a pošli to Maartymu, či Aloisovi, oni mi to už s těmi ostatními jistě doručí. Nepotřebuji jich stovky. Jen z Dešné mám v kronice 13 stránek a co všechno se od téhle akce událo. Svátky, Dobeš. léto, Kroměříž, Chorvatsko, Bezpečnostní odpoledne, teď budou Alpy, Krmáš, zámky v Polsku, Pedrova akce v Karviné, to mě čeká tak 50 stran, když se budu držet zpátky
Některým záběrům , opravdu nemohu odolat.
Jinak díky, budu se těšit. Tedy na ty snímky.
Tohle jsem celá já. Jen ty nohy mívám oholené 
nezoufej, nepatříš, a o nic si myslím nepřišel. Jsem něco jako obrovská, kredenciozní, prdelatá, vousatá, vrásčitá, šedivá stařena.Taková typická ježibaba, jak říká Alois, i on už se mi radši vyhýbá.

-
Filo a ostatní, teď již jistě víte, kdo ta Hakuna je. Detailní popis své osoby vám sdělila naprosto přesně. Ještě bych dodal křivé nohy, pihy na zadnici, obrovské prsa, a když ji šáhnete pod sukni, tak zjistíte, že to je opravdu ona. Zkrátka, jak už napsal klasik i já: O berličce, hnáty křivé, pod plachetkou HAKUNA.....A taky je pravda, že už je to stařena skoro nad hrobem, poněvadž jesli se bude pořád do mě navážet, tak ten hrob bude mít hodně rychle vykopaný.
-
Ale jinak je to fajn baba.
Koukej to napsat větším!
Dioptrie jsou tady úměrné věku. No vyřvi to do světa!
Neboj se toho!!

Naposledy upravil(a) Hakuna dne 20 črc 2011, 23:39, celkem upraveno 1 x.
Alois, a pak, že jsem Tě neviděla v ponožkách! Jak ses tady nedávno rozčiloval. Jen knír ti chybí, ale tvá modrá oblíbená kravata zůstala!
A to zase jo, Maarty. Svatá pravda. A co teprve ,,Až se ucho utrhne!" 

Naštěstí já nenosím brýle, to bych pak ještě i blbě viděla, kdyby to snad mělo být ucho moje. Co ale chudák Alois bez ucha? To už mu budou moct fanynky švitořit jen do jednoho ucha! 

-
Kakuno, ale to bych Tě už vůbec neslyšel. A komu bys pak nádávala a.....
-
švitořila do ouška?
Ale kuš! Stačí, že Tě vidím v ponožkách tady a co teprve v reálu?
I když ta kravata nevypadá špatně. To byl jednou vtip:
Děda se doma prochází nahý a má na nohou nové boty. Malý vnouček ho vidí , koukne do rozkroku a ptá se:,, Dědo co to tady máš? a děda odpoví ,,To je šipka, která ukazuje, že mám nové boty!" V tom se z vedlejšího pokoje ozve babička a volá",,Alois, tak až si koupíš nový klobouk, tak mi řekni!"

Děda se doma prochází nahý a má na nohou nové boty. Malý vnouček ho vidí , koukne do rozkroku a ptá se:,, Dědo co to tady máš? a děda odpoví ,,To je šipka, která ukazuje, že mám nové boty!" V tom se z vedlejšího pokoje ozve babička a volá",,Alois, tak až si koupíš nový klobouk, tak mi řekni!"

Čauki všeci co tam nebyli.
Par fotek z moto dovo v Chorvatsku.
http://muska22.rajce.net/Moto_dovo_Chorvatsko_2011
Par fotek z moto dovo v Chorvatsku.
http://muska22.rajce.net/Moto_dovo_Chorvatsko_2011
Díky Čmeldo, fotky jsou moc fajn, zdařilé vyberu, něco s tím provedu. Dámy v plavkách uveřejňovat nebudu , asi by se neradovaly. I přesto, že si to tady prásknul veřejně.
Jestlipak o tom Olinka, Iva, Elen, Pája.....vědí?
Ne, že by jim to neslušelo a měla bych jim co vytknout, ale já být tak veřejně vystavena, tak nebudu skákat radostí. Respektuji osobní výběr. Pánům fotografie v plážovém oblečku , předpokládám nevadí? Vaše předepsané starriderské ustojení, je naprosto excelentní a zveřejnění si naopak rozhodně zaslouží!!! Také Laibr v oblečku alá ,,Rozmarné léto" budí obdiv a jedno dívčí očko nezůstane suché
Rozhodně , palec nahoru! Pokud bude mít někdo výhrady ke konkrétní fotografii, která by v ,,análu" neměla být zanesena, prosím oslovte mě, ráda každému požadavku vyhovím.
kastanka89@seznam.cz
Milovníkům alpských vrcholů přeji cestu bez nehod, suchou stopu, plno krásných zážitků, bezva zábavu a Aloisovi zdravou prdku, bez vlka
Neboť jinak , rozmarně: ,,Tento způsob léta, zdá se mi poněkud nešťastným." A chčije a chčije!

Milovníkům alpských vrcholů přeji cestu bez nehod, suchou stopu, plno krásných zážitků, bezva zábavu a Aloisovi zdravou prdku, bez vlka

Neboť jinak , rozmarně: ,,Tento způsob léta, zdá se mi poněkud nešťastným." A chčije a chčije!

-
Takže Hakuna nám tady bude dělat cenzuru, jo? Vyhodit ty nejpěknější fotky a nechat jen ty z hospody? Asi ji brzy odvoláme z dočasné funkce kronikářky, že pánové?
Za přání děkujeme.
Za přání děkujeme.
Ahoj všem, díky Pedro za info o počasí, jinak čekáme, čekáme - snad přestane pršet. Dámská jízda: dnes vyjíždíme: 18.00 motobar U Hanky, v 19.00 hod. z Místku od Tesca / Bery kdybys to zvládla, tak dojeď/ anebo zítra v 10.30 sraz ve Frýdku u Intersparu, vyjížďka do Polska, pak zpět na hotel+program.
Příští týden se uvidíme na akci v Polsku tj. sraz ve 13.00 hod. v Karviné, mějte se fajn Charlie a Ladin z FM.
Příští týden se uvidíme na akci v Polsku tj. sraz ve 13.00 hod. v Karviné, mějte se fajn Charlie a Ladin z FM.
-
Charlie, držím palce s počasím a vůbec, ať vám vše vyjde. A dobře osedlej nového draka, máme vlastně novou členku, že jo?
Myslíš tím Alois, jakože za odměnu?Alois píše:Takže Hakuna nám tady bude dělat cenzuru, jo? Vyhodit ty nejpěknější fotky a nechat jen ty z hospody? Asi ji brzy odvoláme z dočasné funkce kronikářky, že pánové?
Za přání děkujeme.

-
Za trest! Tu kroniku přece děláš za odměnu.
No to víš, že jo! Ručičku líbám.
…..____________________ , ,__
……/ `—___________—-_____|] – – – – – – – – ░ ▒▓▓█D
…../_==o;;;;;;;;_______.:/
…..), —.(_(__) /
….// (..) ), —-”
…//___//
..//___//
.//___//

…..____________________ , ,__
……/ `—___________—-_____|] – – – – – – – – ░ ▒▓▓█D