Víkend 06-07.08.2011

Hakuna

Re: Víkend 06-07.08.2011

Příspěvek od Hakuna »

Vyčmuchala? Co? Umím číst :o :D

,,Já vím Charlie. I mi ten termín nabourává nějakou akci na kterou jsem se těšil. Bohužel, jinak to nešlo. A nebo ať holky jedou s náma, všechny! Dáme si tam sraz v Sedmihorkách. To by byl nářez! Ať se ukážou, jestli to zvládnou.Připravené jídlo vezmou sebou autem, my jim s tím pomůžeme a v so jdeme na Kabáty se semenem."

Ony holky, by to určitě zvládly! ;) Ale co ty? Kromě toho,že by si měl mastnou pusu od jídla a boule za ušima? :mrgreen:
den žen.gif
den žen.gif (58.32 KiB) Zobrazeno 3194 x
pedro

Příspěvek od pedro »

Ahojte všichni,
snímek vložený "naši" Hakunou je jistě možno nazvat "Sebetrýznění Prezidentovo"... :lol: ..Alois, navrhuji založit Nadaci na obranu Hakuny....naopak proti Tvé nabídce, rozdat podstatný díl Tvého portfolia či majetku tomu, kdo Ti ji přinese na stříbrném podnose. Vždyť ona zábava přináší inteligentní druh humoru. Máš slyšet ty časté dotazy, zda nevíme, kdože je ta tajemná osoba ? A my opravdu nevíme :D Tak tedy i dál bude tato vděkem, snahou a pílí naplněna osoba, tajemnou bytostí, kterou je třeba chránit a opečovávat ! Zaslouží si to ! Jinak bych já musel schánět a přebírat tu nepřebernou spoustu materiálu,fotek, dopisů a mailů..... :lol:
Hakuno, přítelkyně neznámá netová....máš moji plnou podporu ! Jsem na Tvoji straně barikády ! :lol:
P.
Hakuna

Příspěvek od Hakuna »

Ó díky, za slova uznání, mírně vypočítavý Pedro ;) Máš pravdu, příspěvky, fotky, vyjížďky, výlety, básničky, postřehy, nápady, mi začnou za chvíli zahlcovat Pc . :lol: A hlavně, kdy a jak to rychle zpracovat? Někdy se vážně docela některý obrázek tady povede a jsem ráda, že splní svůj účel, doplní naše lehce agresivní vtípky , pobaví a rozveselí.

Mimochodem Alois, až budeš někomu dávat toho koně za ženu, tak u toho bych chtěla být, stojím v první linii a fotím , jak o život! :lol: To bude kráááásná veselka. :lol: ..............čeština je přeci jen nádherná :P
nevěsta.gif
nevěsta.gif (4.2 KiB) Zobrazeno 3185 x
bogdant9

Příspěvek od bogdant9 »

cmelda

Příspěvek od cmelda »

Krásné fotky,super počasí,musela to být krásná vyjížďka.Však sem tež kua na Vás vzpomínal na šichtě v potu tváře za volantem. :roll:
Alois

Příspěvek od Alois »

Čmeldo to ti nemohou do busu namontovat místo volantu řídítka? To by sis pak užíval s otevřeným oknem, že?
Zamčeno