Vážení, myslím,že tyto svátky po stránce motorkářské byly výborné. I přesto, že se našemu novému členu Chosému tlačila nějaká kočka na motorku a nenechala se jen tak odbýt. Musel přijet Laďa na pomoc, aby Chosému dala pokoj. Dasha má ty žebra obravdu bezvadné a ty uzené se jí taky povedly. Má zase nové tetování a věřím, že jsme si je všichni dobře prohlédli, protože ten podklad pod tetováním bych ohodnotil známkou pěkné 5ky. Celkem jsme navštívili R11 4x a museli jsme pořádně zatroubit při příjezdu i při odjezdu.
Víkendový kapitán Jimy opět nezklamal a nás dva ostravaky a "krnovskou větev" pěkně provedl po Nízkém Jeseníku. Obě vyjížďky neměly chybu. V úterý kolem Slezské Harty,déšť byl celou dobu na spadnutí a nebylo moc teplo. Dobré oblečení se vyplatilo. Prohlídka hospody v kostele v Nové Pláni byla fajn tak jako zastávka v Karlově studánce a pak přes Krnov do Motorestu k Dashi na žebrožraní.
Středa s počasím vypadala o něco lépe, bylo tepleji a odpoledne svítilo slunko, tak se dalo jet i ve vestě. Ranní nealko pivo v R11, v Krnově se připojila "krnovská větev" a v Bruntále kapitán Jimy.
První zastávka byla na Rejvízu. Vyslechl jsem dřisty obsluhy parkoviště, tak jsme parkovali mimo P pod stromem se slibem jen na chvilku. Bohužel se Křemil vůbec nenajedl, měl výhrady k tomu, že chtěl salát a dostal salát. Borůvkové knedle měly k borůvkám dost daleko, ale hlad je hlad. Po návratu k motorkám jsem měl na sedadle výhružný dopis: TVÚJ ČAS VYPRŠEL, FRAJERE!....(neumím napsat velké kroužkované u). Uklidnilo mě až konstatování Ivy: "Dyť jsme frajeři, ne?" Jasně, má mladá, krásná ledvinka Markéta, naleštěná motorka a zánovní slipy z Francie musely vyvolat u obsluhy parkoviště patřičnou závist.
Další zastávka Javorník, kopec s vyhlídkou. Tam jsme načerpali síly a fičeli přes Zlaté Hory, Krnov do R11, kde jsme si telefonicky zamluvili 10porcí žeber, které nám hlídal Laďa. Společné foto i s Dashininým tatoo zakončilo bezvadné dva dny. Po cestě domů jsme překvapili Berry, o které jsem si myslel, že už umřela. Vracela se z kol. bruslí, byla překvapena naší přepadovkou na ulici a vypadala, skoro jako živá.
Předpokládám, že tak jako já, měli i ostatní pokousané zadky od vlka na 13 po těch cca 300km, unaveni, ale snad spokojeni. Musím suše konstatovat, že jsme dobrá parta a dost jsme si užili srandy.
SVÁTKY 05-06.7.2011
-